IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
adama psl ve appeal farkli seyler dedim diye grey yazdi foruma 2 ay once girmis amk
git gide daha da mal adamlar komuniteyi isgal ediyor

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
o sirada ben: mart 2025'ten beri org gurmesiadama psl ve appeal farkli seyler dedim diye grey yazdi foruma 2 ay once girmis amkgit gide daha da mal adamlar komuniteyi isgal ediyor
Pampa bana verdigin boy uzqtma yazisina baslicam enkisa zmanda helalin varo sirada ben: mart 2025'ten beri org gurmesi![]()
ne diyon lan dalyarrakPampa bana verdigin boy uzqtma yazisina baslicam enkisa zmanda helalin var
Niyesovuyon semsimdi bana aminakoqcam bakha cildirtmayon benine diyon lan dalyarrak
Verdifin taktik ise yariyo diomne diyon lan dalyarrak
ne dedimki ben sanaVerdifin taktik ise yariyo diom
kanka yapamıyon ragebait işini sal şu forumu kimse siklemiyo seniIyi demjs qmcik qgizli pezeveng
ben yapiyommu kankkanka yapamıyon ragebait işini sal şu forumu kimse siklemiyo seni![]()
mükemmel bi insansın senben yapiyommu kank
knk gerçekten çok kabasınne diyon lan dalyarrak
ama knk ragebaiter oknk gerçekten çok kabasın
knk düşmeama knk ragebaiter o![]()
dusmedim ben onu ragebaitliyomknk düşme![]()
Kankiya ss aldm atsyim simdine dedimki ben sana
Ragebaitneokuyod forumda yeniyim oyzdndusmedim ben onu ragebaitliyom![]()
Yaminakoycam ragebait ne aw anlamadin gittti kimbenin siklemiyoonun sikini keserim mal mal konusmaaqkanka yapamıyon ragebait işini sal şu forumu kimse siklemiyo seni![]()
ataturk benim 2 buyuk dede milli mucadelen kacmis simdi arsivlerden baktim kizmadin dimi kanksadama psl ve appeal farkli seyler dedim diye grey yazdi foruma 2 ay once girmis amkgit gide daha da mal adamlar komuniteyi isgal ediyor
oglem martta girdigin icin beni tanimiyosun ya zaten benim ilk hesabim degil ki buo sirada ben: mart 2025'ten beri org gurmesi![]()
ama böyle burda leakle bunu tamam mı amkoglem martta girdigin icin beni tanimiyosun ya zaten benim ilk hesabim degil ki bu