Godzillasbigd
Iron
Hercules var ya şu Türk olan var ya şu zetayı andıran var ya bitane o var ya işte o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
10 yıl önceki fotonu koy anasının amı gibi fraudlaHercules var ya şu Türk olan var ya şu zetayı andıran var ya bitane o var ya işte o
Lens takmış büyümüş bu kadarHercules var ya şu Türk olan var ya şu zetayı andıran var ya bitane o var ya işte o
Özellikler fena değilde bozan şey ne burun ve pfl mi overlık var biseydeView attachment 5174902
Yarrama benziyor
Yok çirkin olduğundan değil kameraya gözünü kısıp bakan herkesten nefret ediyorum sadeceÖzellikler fena değilde bozan şey ne burun ve pfl mi overlık var biseyde
Klasikler... pfl ve burun daha iyi olsa harbi baya iyi olur bunun üstüneYok çirkin olduğundan değil kameraya gözünü kısıp bakan herkesten nefret ediyorum sadece
Bide bunun şimdi götü kalkmıştır tt kitlesi yüzünden
Reta yarrama benziyor amk bu hercules deli gibi Amerikalı baddie sikiyordur tatile gidince bu retaya hintliler bile bakmaz daha ingilizcede büyük i olmadığını bilmiyor am kokuluBumu daha Oruspu evladı reta psl mi onu düşünüyorum
tiktok lm kitlesinin hepsinin ingilizcesi komik ve korkunç derecede kötüReta yarrama benziyor amk bu hercules deli gibi Amerikalı baddie sikiyordur tatile gidince bu retaya hintliler bile bakmaz daha ingilizcede büyük i olmadığını bilmiyor am kokulu