TIKTOKTAKI APTAL OROSPU COCUKLARI..

Jahrein

Jahrein

mal
BEYLER BURADA EN ÖNEMLİ ŞEY MANDİBLE GALİBA.. DAHA HİÇ BİRİNE LTN DİYEN GÖRMEDİM TİKTOKTA AMK CİDDİLİ HERKES IQCELL

• +1
Reactions: Fridx, Kayra139, stacyworshipper and 4 others
Tiktoktakileri gördükçe deliriyorum lavuk diyor ki 20 yaşından 25 yaşına kadar büyüyebilirsin mewing ile çeneni daha Keskin gösterebilirsin. Tiktoka giremez oldum amınakodumun videoları okdr sinirimi bozuyor ki

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, stacyworshipper, Thrill and 3 others
Tiktoktakileri gördükçe deliriyorum lavuk diyor ki 20 yaşından 25 yaşına kadar büyüyebilirsin mewing ile çeneni daha Keskin gösterebilirsin. Tiktoka giremez oldum amınakodumun videoları okdr sinirimi bozuyor ki
1770391903672

kanka bu adama htn demişler mesela aq

• JFL
Reactions: stacyworshipper, Thrill, Auchelius and 4 others
Böyle değişim videoları atıyorlar ya. Eleman ya 14 yaşından 15 yaşına geçip büyüyor ya da açı değiştirip başka foto çekiyor amk

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Thrill, NoxInfernum and 2 others
mewing + bonesmasing + medical canthus cut = harmaxxed psl tanrısı doğru adem

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Kayra139, Thrill, NoxInfernum and 2 others
Mumbaide bile htn değildir bu
rateyi veren elemana yazdım eleman max hltn lmtn falan diye harmoni çok önemli recessed olması bir anlama gelmiyor diyor amk :ROFLMAO:
ben anlamıyomki amk bir sik bilmiyorsan niye rateliyorsun milleti

• +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum, Ameliyat Masası and 1 other person
rateyi veren elemana yazdım eleman max hltn lmtn falan diye harmoni çok önemli recessed olması bir anlama gelmiyor diyor amk :ROFLMAO:
ben anlamıyomki amk bir sik bilmiyorsan niye rateliyorsun milleti
Geçen dönercide thumbpulling yapan çocğu gördükten beri intihar düşüncem tavan yaptı kanka. Keşke keşke param olsa artık dayanamıyorum kendimi keseceğim vallaha okdr çirkinim ki kanka lavuklar gelmiş bunlara htn diyor ya bak elim ayağım titriyor ya Allah falan da yok kime inanıcam napıcam geçen date'e çıktım kız ghostladı keçi sakallarıkı kestim sub 5 oldum kendimi sikeceğim sakın gece 5te sakal kesmeyin

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Kayra139, Thrill, Deleted member 277275 and 2 others
Geçen dönercide thumbpulling yapan çocğu gördükten beri intihar düşüncem tavan yaptı kanka. Keşke keşke param olsa artık dayanamıyorum kendimi keseceğim vallaha okdr çirkinim ki kanka lavuklar gelmiş bunlara htn diyor ya bak elim ayağım titriyor ya Allah falan da yok kime inanıcam napıcam geçen date'e çıktım kız ghostladı keçi sakallarıkı kestim sub 5 oldum kendimi sikeceğim
kanka eleman şimdide bana psl ve appealin tamamen farklı 2 şey olduğunu savunuyor. kimlerle tartışıyorumki ben amk appealının olması için pslnin belli bir seviyede olması lazım zaten her türlü aq

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, NoxInfernum and 1 other person
@Resistance.
sence attığım kişinin ratingi ne ben hltn-lmtn dedim eleman bana harmoni bir şeyler diyor amk

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Resistance. and 2 others
kanka eleman şimdide bana psl ve appealin tamamen farklı 2 şey olduğunu savunuyor. kimlerle tartışıyorumki ben amk appealının olması için pslnin belli bir seviyede olması lazım zaten her türlü aq
Kanka en üzücüsü bak benim gibi çirkin adamlar inanmak istiyor tamam mı? Evwt ameliyat şart biliyorum ama o parayı bulmama 4 sene var minimum kanka nası bulucam? 4 sene nasıl dayanırım aklım almıyor. Mewinge inanmak istiyorum ama olmuyor amınakoyayım nası olsun ya bir şeye inanmak istiyorum ama mental zorluyor.
Böylr aptal birine dönüşmem de benim suçum. Ben ne zorluk görmüşüm ki? Orta halli ailede tek işim yks çalışmaktınoyun oynamaktı böyle problemleri görünce zor atlatıyorum. Dışarıda milletin derdi geçinmek benim derdim de iyi gözükmek aq. Ama belliydi böyle olacağı artık elimizden geleni yapma vakti yani. Bomboş konuşuyorum ama olay bu

• +1
  • So Sad
Kanka en üzücüsü bak benim gibi çirkin adamlar inanmak istiyor tamam mı? Evwt ameliyat şart biliyorum ama o parayı bulmama 4 sene var minimum kanka nası bulucam? 4 sene nasıl dayanırım aklım almıyor. Mewinge inanmak istiyorum ama olmuyor amınakoyayım nası olsun ya bir şeye inanmak istiyorum ama mental zorluyor.
Böylr aptal birine dönüşmem de benim suçum. Ben ne zorluk görmüşüm ki? Orta halli ailede tek işim yks çalışmaktınoyun oynamaktı böyle problemleri görünce zor atlatıyorum. Dışarıda milletin derdi geçinmek benim derdim de iyi gözükmek aq. Ama belliydi böyle olacağı artık elimizden geleni yapma vakti yani. Bomboş konuşuyorum ama olay bu
kanka senin ratingin neki bu kadar low mentalsin

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and NoxInfernum
  • +1
  • So Sad
@Resistance.
sence attığım kişinin ratingi ne ben hltn-lmtn dedim eleman bana harmoni bir şeyler diyor amk
hangisi bro

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
  • +1
  • JFL
Reactions: anathema, Ameliyat Masası, Thrill and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and szenn
rezidans dokslamaz bizi sana atsam 2 gün sonra burada rate side diye kendi sidemi göreiblirim bence :lul:

• JFL
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, Deleted member 277275 and 3 others
  • +1
  • Love it
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, Deleted member 277275 and 2 others
sende herkesi mtn diye kakalıyon amk
valla kanka hepiniz mtnsiniz cünkü amk aranızdan arada sırada cıkıyo 2-3 tane htn o kdr

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Thrill, zeggo, NoxInfernum and 1 other person
valla kanka hepiniz mtnsiniz cünkü amk aranızdan arada sırada cıkıyo 2-3 tane htn o kdr
bu adama bayılıyorum ya 2 miz chadiz diye herkese mtn diyo :))) BENCE FORUM DİREK LTN

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, anathema, NoxInfernum and 1 other person