Jahrein
mal
BEYLER BURADA EN ÖNEMLİ ŞEY MANDİBLE GALİBA.. DAHA HİÇ BİRİNE LTN DİYEN GÖRMEDİM TİKTOKTA AMK CİDDİLİ HERKES IQCELL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tiktoktakileri gördükçe deliriyorum lavuk diyor ki 20 yaşından 25 yaşına kadar büyüyebilirsin mewing ile çeneni daha Keskin gösterebilirsin. Tiktoka giremez oldum amınakodumun videoları okdr sinirimi bozuyor ki
Mumbaide bile htn değildir bu
mewing + bonesmasing + medical canthus cut = harmaxxed psl tanrısı doğru ademTiktoktakileri gördükçe deliriyorum lavuk diyor ki 20 yaşından 25 yaşına kadar büyüyebilirsin mewing ile çeneni daha Keskin gösterebilirsin. Tiktoka giremez oldum amınakodumun videoları okdr sinirimi bozuyor ki
rateyi veren elemana yazdım eleman max hltn lmtn falan diye harmoni çok önemli recessed olması bir anlama gelmiyor diyor amkMumbaide bile htn değildir bu
Geçen dönercide thumbpulling yapan çocğu gördükten beri intihar düşüncem tavan yaptı kanka. Keşke keşke param olsa artık dayanamıyorum kendimi keseceğim vallaha okdr çirkinim ki kanka lavuklar gelmiş bunlara htn diyor ya bak elim ayağım titriyor ya Allah falan da yok kime inanıcam napıcam geçen date'e çıktım kız ghostladı keçi sakallarıkı kestim sub 5 oldum kendimi sikeceğim sakın gece 5te sakal kesmeyinrateyi veren elemana yazdım eleman max hltn lmtn falan diye harmoni çok önemli recessed olması bir anlama gelmiyor diyor amk
ben anlamıyomki amk bir sik bilmiyorsan niye rateliyorsun milleti
haklısın h htn
kanka eleman şimdide bana psl ve appealin tamamen farklı 2 şey olduğunu savunuyor. kimlerle tartışıyorumki ben amk appealının olması için pslnin belli bir seviyede olması lazım zaten her türlü aqGeçen dönercide thumbpulling yapan çocğu gördükten beri intihar düşüncem tavan yaptı kanka. Keşke keşke param olsa artık dayanamıyorum kendimi keseceğim vallaha okdr çirkinim ki kanka lavuklar gelmiş bunlara htn diyor ya bak elim ayağım titriyor ya Allah falan da yok kime inanıcam napıcam geçen date'e çıktım kız ghostladı keçi sakallarıkı kestim sub 5 oldum kendimi sikeceğim
underrate vermeyin direkt lcl..haklısın h htn
Kanka en üzücüsü bak benim gibi çirkin adamlar inanmak istiyor tamam mı? Evwt ameliyat şart biliyorum ama o parayı bulmama 4 sene var minimum kanka nası bulucam? 4 sene nasıl dayanırım aklım almıyor. Mewinge inanmak istiyorum ama olmuyor amınakoyayım nası olsun ya bir şeye inanmak istiyorum ama mental zorluyor.kanka eleman şimdide bana psl ve appealin tamamen farklı 2 şey olduğunu savunuyor. kimlerle tartışıyorumki ben amk appealının olması için pslnin belli bir seviyede olması lazım zaten her türlü aq
kanka senin ratingin neki bu kadar low mentalsinKanka en üzücüsü bak benim gibi çirkin adamlar inanmak istiyor tamam mı? Evwt ameliyat şart biliyorum ama o parayı bulmama 4 sene var minimum kanka nası bulucam? 4 sene nasıl dayanırım aklım almıyor. Mewinge inanmak istiyorum ama olmuyor amınakoyayım nası olsun ya bir şeye inanmak istiyorum ama mental zorluyor.
Böylr aptal birine dönüşmem de benim suçum. Ben ne zorluk görmüşüm ki? Orta halli ailede tek işim yks çalışmaktınoyun oynamaktı böyle problemleri görünce zor atlatıyorum. Dışarıda milletin derdi geçinmek benim derdim de iyi gözükmek aq. Ama belliydi böyle olacağı artık elimizden geleni yapma vakti yani. Bomboş konuşuyorum ama olay bu
atmadım buraya tamamını yüzümün ama hltn max kankakanka senin ratingin neki bu kadar low mentalsin
hangisi bro@Resistance.
sence attığım kişinin ratingi ne ben hltn-lmtn dedim eleman bana harmoni bir şeyler diyor amk
hangisi bro
knk mtn yabu knk
knk sana dmden kendimi atcam rateler nmisinknk mtn ya
Bana da atabilirsin yardımcı olurum.knk sana dmden kendimi atcam rateler nmisin
senden korkuyorum amk aklıma zuffster geliyorBana da atabilirsin yardımcı olurum.
Ben zuffsterım zatensenden korkuyorum amk aklıma zuffster geliyor
tabi broskim yollaknk sana dmden kendimi atcam rateler nmisin
sende herkesi mtn diye kakalıyon amkknk mtn ya
valla kanka hepiniz mtnsiniz cünkü amk aranızdan arada sırada cıkıyo 2-3 tane htn o kdrsende herkesi mtn diye kakalıyon amk
tiktokta zaten rate asiri dusuk veriliyor ama buna cok acimasiz davranmamislar bence cl ama htn diyen olabilir
bu adama bayılıyorum ya 2 miz chadiz diye herkese mtn diyovalla kanka hepiniz mtnsiniz cünkü amk aranızdan arada sırada cıkıyo 2-3 tane htn o kdr
adam zaten zuffster self bani kaldirip nick degismissenden korkuyorum amk aklıma zuffster geliyor