D
Deleted member 21931
B
1.75 ve chadlite face vs 1.90 normie face
Cevap çok açık gerçi ama sorayım dedim
Cevap çok açık gerçi ama sorayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tipini atar mısın özelden merak ediyorum htn misin doxx yapmam1.75 chadlite tabii amk aga 1.75 kısa değil bana göre 1.68 htn yim ben.
Bu tarz sitelerde atmak istemiyorum birine. Zaten efektsiz fotoğraf çekmiyorum akne izim var diye 1 2 aya fraksiyonel lazer yaptırıcam.Tipini atar mısın özelden merak ediyorum htn misin doxx yapmam
Türklerden herkes htn yım diyor ama foto atan yokBu tarz sitelerde atmak istemiyorum birine. Zaten efektsiz fotoğraf çekmiyorum akne izim var diye 1 2 aya fraksiyonel lazer yaptırıcam.
Bu tarz şeyleri ve siteyi daha yeni öğreniyorum birine fotoğrafımı atmaya götüm yemedi açıkçası. Sana yalan söylemem için bir sebep yok.Türklerden herkes htn yım diyor ama foto atan yok
@surababa13
bi ben atiom amkTürklerden herkes htn yım diyor ama foto atan yok
@surababa13
at kanzi ben og yimbi ben atiom amk
evet daha nadir ama bence sebebi nadirliği değil yüzün daha önemli olması173 chadlite her türlü siker atar.
Sebebi de şu ki; uzun boy sık rastlanabilen bir özellik erkeklerde oysa simetrik çekici bir yüz öyle değil herkeste yok daha nadir. Çekici ve pembe bir yüz aynı zamanda doğacak çocuğun sağlıklı olacağı mesajını iletiyor kadının bilinçaltına.