D
Deleted member 100697
Sma Vurgunu
kızın ego öyle bi tavan ki gtde yapmıyor

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yapıcak lan böyleyse yapmak zorunda amk düşünsene böylesin ve gt yapmıyorsun amk gitsin önce bi aynaya baksınkızın ego öyle bi tavan ki gtde yapmıyor
View attachment 3491655
benim hesap gizli takipçide az değil mevzu tipim değil kız kendini ünlü sanıyor muhtemelenyapıcak lan böyleyse yapmak zorunda amk düşünsene böylesin ve gt yapmıyorsun amk gitsin önce bi aynaya baksınView attachment 3491678
tipi çok kötü aga bide bunların bence istediği boydaki erkekle çıkma gibi bir lüksünün olmaması lazım tam çingene yanibenim hesap gizli takipçide az değil mevzu tipim değil kız kendini ünlü sanıyor muhtemelen
y2k takiliyo kanzikızın ego öyle bi tavan ki gtde yapmıyor
View attachment 3491655
low ltb kız okulda geçen dm yi gösterdi 10’dan fazla erkekle flörtleşiyor erkeklerin içinde uzun boylu htn lerde vardı çok korktumkızın ego öyle bi tavan ki gtde yapmıyor
View attachment 3491655
bu hanimcagizin yozgatta heykeli olsaydi…kızın ego öyle bi tavan ki gtde yapmıyor
View attachment 3491655
Kezban amk kese kağıdı olmadan sikemezsin bile trav tipi de var deccal amkkızın ego öyle bi tavan ki gtde yapmıyor
View attachment 3491655
esmer hiçbi kızla cıkılmaz lima bile olsakızın ego öyle bi tavan ki gtde yapmıyor
View attachment 3491655
ay dağlarda gezen oğlan1 falanmı
@StuntmanMike beyaz üstünlükçü abimize soralım limayla çıkılır mıesmer hiçbi kızla cıkılmaz lima bile olsa
ben basarim bunaKezban amk kese kağıdı olmadan sikemezsin bile trav tipi de var deccal amk
zil zurna sarhoş olmadan kafaya kese kağıdı geçirmeden tamamen ayık kafayla basar mısınben basarim buna
basarım yazil zurna sarhoş olmadan kafaya kese kağıdı geçirmeden tamamen ayık kafayla basar mısın![]()
sen basmaz mısınzil zurna sarhoş olmadan kafaya kese kağıdı geçirmeden tamamen ayık kafayla basar mısın![]()
Kese kağıdı olursa belkisen basmaz mısın
Böyle bir kız demen hatalı zaten bu kızdaki ego güzellerde yoktur yani teklif ettiğinde kabul edilme ihtimalin karşındaki kızın tipine göre o kadar değişmezBen böyle bir kızın bile bana bakmayacağınu düşünüyorum şahsen
değil olum daşşak gečiyoruz tr forumdakilerin %80inin cinsel ilişkiye girmesi yasal bile değilAmk bura incel forum değilmi ya herkes basmam fln demis kıza
bakmaz zaten kanka bunları anca sikimsonik rapciler falan siker kendilerini unlu thotlardan saniyolar kylie jenner kim kardashian falan gibisindenBen böyle bir kızın bile bana bakmayacağınu düşünüyorum şahsen