Tipimi ratelettim ve yeniden özgüvenim kırıldı

caglar3

caglar3

Iron
Çok tipsizim amk craziest reccession i've ever seen, cut your chin and attach your heels falan yazmışlar artık dışarı çıkmayada utanıcam böyle hayat geçmez lefort 1 çift çene ameliyatı gibş birşey olucam seneye botched olursam intihar ederim yada ER methodu yaparım. Böyle hayatı sikeyim keske doğmasaydım yanlışlıkla doğmuşum zaten, hayatım boyunca cucklanmaktan cucklanma fetişim oldu yeter artık dayanamıyorum psikoloğa gitmek iyi olur belki ama aileme söylemek istemiyorum

• So Sad
  • +1
  • WTF
Reactions: wendler3939, erlang, iluvanavar and 2 others
Çok tipsizim amk craziest reccession i've ever seen, cut your chin and attach your heels falan yazmışlar artık dışarı çıkmayada utanıcam böyle hayat geçmez lefort 1 çift çene ameliyatı gibş birşey olucam seneye botched olursam intihar ederim yada ER methodu yaparım. Böyle hayatı sikeyim keske doğmasaydım yanlışlıkla doğmuşum zaten, hayatım boyunca cucklanmaktan cucklanma fetişim oldu yeter artık dayanamıyorum psikoloğa gitmek iyi olur belki ama aileme söylemek istemiyorum
14 yasindasin kac yasindan beri cucklanma fetisin olabilir amk

• +1
  • JFL
Reactions: Iranidnordid, susisesi, Orcairis and 1 other person
5 Yaşımdan beri 31 çekiyorum 4 senedir cuck fetişim var
5 yasinda 31 cekiyorum
4 senedir cuck fetisim var
holy larp
Rateledigin lavuk kim kuzenin fln mi amk

• +1
  • JFL
Reactions: iluvanavar and erlang
5 yasinda 31 cekiyorum
4 senedir cuck fetisim var
holy larp
Rateledigin lavuk kim kuzenin fln mi amk
İster inan ister inanma abi. Rate kısmına attım tipimi gelen yorumlarda bu

orosbu cocu 171cm 14 yaşında sence kısamı bide manletim manletim diye zırlıyon 14 yaşında sonra hypergsmy dursun hypergamy bitsin diye feryad yakıyon sen tabi 170 i manlet olarak görürsen hypergamye sebep olurzun😡

• +1
Reactions: caglar3
orosbu cocu 171cm 14 yaşında sence kısamı bide manletim manletim diye zırlıyon 14 yaşında sonra hypergsmy dursun hypergamy bitsin diye feryad yakıyon sen tabi 170 i manlet olarak görürsen hypergamye sebep olurzun😡
Kısa kanka

haklısında sadece boyunla alakalı degil ratedeki adamlar bana bayağı bi geçirdi kısa boylusun ve recessedsin falan diyolar onun etkisinden çıkamadım

171 olarak zaten ekmek almaya çıkarken bile height mogg yiyorum
spurt yaşamadıysan rahat 180 olursun ana baba boyu kaç bide sen nerde nasıl ölçüyon

spurt yaşamadıysan rahat 180 olursun ana baba boyu kaç bide sen nerde nasıl ölçüyon
Babam ölçmüştü babamı duvara yaslanıp annem 160 babam 165 abim 30 yaşında 174 ama bebeklikte ve ergenlikte malnourisment kalmış 10 ve 11 yaşlarımda spurt yaşadım en fazla 175 olurum bence oda imkansız gibi

Babam ölçmüştü babamı duvara yaslanıp annem 160 babam 165 abim 30 yaşında 174 ama bebeklikte ve ergenlikte malnourisment kalmış 10 ve 11 yaşlarımda spurt yaşadım en fazla 175 olurum bence oda imkansız gibi
Bavamı duvara yaslayıo ne amk:lul:

• +1
Reactions: rakosx
bilader 14 yaşındaysan dışarı çıktığında heightmoglanman normal çünkü 14 yaşındasın bide salakmısın orgdaki rateleri ciddiye alıyon ne olursa olsun laf yicen zaten tipinde averaj işte

• +1
Reactions: ankaranin_adami
bilader 14 yaşındaysan dışarı çıktığında heightmoglanman normal çünkü 14 yaşındasın bide salakmısın orgdaki rateleri ciddiye alıyon ne olursa olsun laf yicen zaten tipinde averaj işte
Haklısın ama adamlarda bi nebze haklı yaşıtlarım yiyişirken ben izliuorum

ne 10 11 yaşı la bende 6 aylıkken 8 aylığa geçerken 2 cm attım odamı spurt sayılıyo kafasını siktiğimin eşşeği
bu testi hemen yalansız çöz kafasını siktiğim
sonra buraya bilgilerini gir ananı sikmim senin cocuk

Haklısın ama adamlarda bi nebze haklı yaşıtlarım yiyişirken ben izliuorum
yarramın başı sen 14 yaşında sikişebilceğini öpüşebilceğinimi sanıyon yarrak tiktokda gördüğünğ söylüyon bide o dediğin şey çok nadir kişilerde oluyo 60 kişide 1 gördüm o dediğini bizde 14 olmadıkmı la eşşeoğlueşşek bida 171im kısa dediğini duyursam ananı sikerim senin cocuk

• +1
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1 and caglar3
akşam akşam dellendirmeyin bak yine beni chromea 31 çekmek için giriyom geri orga dalıyom bi rahat 31 çekemiyom sıpalarla uğraşmaktan al şimdi sikim söndü amk

• JFL
171 olarak zaten ekmek almaya çıkarken bile height mogg yiyorum
Yasin kucuk diye ben gecen yazin 176ydim oyle düşün suan 178 flnim ayakkabi giydigim zaman 180 fln oluyom belki boyla kurtarirsin idk ama tipin kotu gerci 14 sun daha kemik gelisimin olucak yuzun kemiklenicek obez olma spor yap ve iyi uyu benden bu kadar

• +1
ne 10 11 yaşı la bende 6 aylıkken 8 aylığa geçerken 2 cm attım odamı spurt sayılıyo kafasını siktiğimin eşşeği
Çözüyom bekle

• +1
Reactions: ankaranin_adami and Demirs
Sabah yapayıım aq akşsam akşam taşşağımın boyunu ölçmeye çalışıyom

• JFL
  • +1
Reactions: erlang and ankaranin_adami
jzjajajsjajsjs yap sabah at bekliyom orosbu cocu

• +1
Reactions: erlang, Demirs and caglar3
la hala niye atmadın orosbu cocugu bide bisex ne ban yicen amk bebesi

• +1
Reactions: erlang
kac kere cucklandin la

• +1
Reactions: erlang
kac kere cucklandin la
Aldatılmada dahilse 4 5 kere aldatıldım aynı kız tarafından sevgilim gidiyodu baska erkeklerle flörtlesiyodu okulda benim gözümün önünde onlarda dahilse 10-20

• So Sad
Reactions: jsbera
Aldatılmada dahilse 4 5 kere aldatıldım aynı kız tarafından sevgilim gidiyodu baska erkeklerle flörtlesiyodu okulda benim gözümün önünde onlarda dahilse 10-20
yemin ederim aynilarini yasadim kendini oldurmeye degmez er metodunu tavsiye ederim

• WTF
  • JFL
Reactions: caglar3 and erlang
7791
herseyi yaptım

Cuckin sebebi hayatta yaşadığın cucklanmalardan dolayı değil yüksek, ihtimalle yaşadığın cuck olayları da o kadar değil aq nolmuş olabilir 14 yasındasın

• +1
Ah be dayı o yaşta büyük travma geçirtir geçmiş olsun ama cuck fetisinin sebebi cucklanman değil öyle bişey olsa aldatilirken üzülmek yerine bunu düşünerek 31 çekerdin aq

• So Sad
Ah be dayı o yaşta büyük travma geçirtir geçmiş olsun ama cuck fetisinin sebebi cucklanman değil öyle bişey olsa aldatilirken üzülmek yerine bunu düşünerek 31 çekerdin aq
O zamanlarda 31 cekiyodum iste su an pismanım ama elimde olan biseyde degil azıyorum her türlü:feelswhy:

• +1
O zamanlarda 31 cekiyodum iste su an pismanım ama elimde olan biseyde degil azıyorum her türlü:feelswhy:
Dayı dert etme sen çocuklukta yaşadığın bazı şeylerden dolayı seviyor olabilirsin mesela direkt zorlamayı zorlanmayi seviyorsundur ondan dolayli olarak bunu da seviyorsundur dert etme yani cucklana cucklana cuckold seviyom diye

Gerçek hayatta bunu yaşayınca zevk alıyorsan endiselen yoksa beynin ordaki cuck sen olduğun için sevmiyordur

• +1
Reactions: Topkra
Dayı dert etme sen çocuklukta yaşadığın bazı şeylerden dolayı seviyor olabilirsin mesela direkt zorlamayı zorlanmayi seviyorsundur ondan dolayli olarak bunu da seviyorsundur dert etme yani cucklana cucklana cuckold seviyom diye
Tesekkürler abi

• +1
harbi 4.9mu çıktı gt kemkyaşına plaklara baktır
Ailemle konuşup baktırayım bi zaten 4.9 çıkması bence gayet olağan birşeydi bana göre çünkü yaşıtlarıöa göre bayağı yapılıyım

Ailemle konuşup baktırayım bi zaten 4.9 çıkması bence gayet olağan birşeydi bana göre çünkü yaşıtlarıöa göre bayağı yapılıyım
yüzden çok belli oluyodu 20 18 deseler inanırım valla açıksa aromasine başla plak kapanmasını yavaşlat bide hiç uzadınmı bu son 1 2 sene

• +1
yüzden çok belli oluyodu 20 18 deseler inanırım valla açıksa aromasine başla plak kapanmasını yavaşlat bide hiç uzadınmı bu son 1 2 sene
Taş çatlasın 1,5cm uzadım bide aromasini nasıl bulacam

taktik ver la annem içinmi alacam diyim
Gayet basit. Aromasini eczaneden tedarik edeceğiz, bazı eczaneler vermek istemeyebilir ama illa biri verecektir. Benim ilk gittiğim eczane vermişti. Eğer ısrarla gittiğiniz hiçbir eczane vermiyorsa yatalak göğüs kanseri babanneniz için aldığınızı söyleyebilirsiniz. Ayrıca bir tane hap kesiciye ihtiyacınız olacak, Aromasin yanında isterseniz genellikle ücretsiz verirler. Bütçe olarak da liseliyseniz bile günlük harçlıklarınızla kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

• +1
Gayet basit. Aromasini eczaneden tedarik edeceğiz, bazı eczaneler vermek istemeyebilir ama illa biri verecektir. Benim ilk gittiğim eczane vermişti. Eğer ısrarla gittiğiniz hiçbir eczane vermiyorsa yatalak göğüs kanseri babanneniz için aldığınızı söyleyebilirsiniz. Ayrıca bir tane hap kesiciye ihtiyacınız olacak, Aromasin yanında isterseniz genellikle ücretsiz verirler. Bütçe olarak da liseliyseniz bile günlük harçlıklarınızla kolaylıkla karşılayabilirsiniz.
Eyvallah

• +1
Reactions: Demirs