tipin iyi olmasi aldatilma ihtimalini sifirlar mi

clazai

clazai

Iron
kankalar aklima takildi sorayim dedim simdi cl seviyesindeki bi adam hipergami muhabbeti yuzunden hic aldatilmazken sub5 veya normie adam aldatilmaya daha mi yatkin oluyor yoksa karakteri bozuk olan kiz chadlite falan dinlemeden yine de aldatir mi
yani tip sana sadakat garantisi verir mi yoksa tipten bagimsiz tamamen karsi tarafin bozukluguyla mi alakali ne diyorsunuz cope mu yapıyoruz yoksa haklilik payi var mi

• +1
Reactions: EK0, ascndndfrgt and Stardew
kankalar aklima takildi sorayim dedim simdi cl seviyesindeki bi adam hipergami muhabbeti yuzunden hic aldatilmazken sub5 veya normie adam aldatilmaya daha mi yatkin oluyor yoksa karakteri bozuk olan kiz chadlite falan dinlemeden yine de aldatir mi
yani tip sana sadakat garantisi verir mi yoksa tipten bagimsiz tamamen karsi tarafin bozukluguyla mi alakali ne diyorsunuz cope mu yapıyoruz yoksa haklilik payi var mi
manitasi chadlite olan kizin aldatmasi icin beni gormesi falan lazim aq sacmalama

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: foidsforlife, zeta_mogging, cakdripa and 11 others
manitasi chadlite olan kizin aldatmasi icin beni gormesi falan lazim aq sacmalama
amk giga gigachad’i sakin ol senin resmini gorunce kiz zaten hemen hipnotize olup direkt manitasini terke basacakti di mi iyi ki gormemis seni ramsey cope’u birak da gercekci konusalim amk tipin iyi olmasi kizin kaşar olmasini engellemiyor haberin olsun

• +1
Reactions: ascndndfrgt and Timuri
amk giga gigachad’i sakin ol senin resmini gorunce kiz zaten hemen hipnotize olup direkt manitasini terke basacakti di mi iyi ki gormemis seni ramsey cope’u birak da gercekci konusalim amk tipin iyi olmasi kizin kaşar olmasini engellemiyor haberin olsun
Kaşar kızla çıkma

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and ascndndfrgt
Chad ratingi aldim kac kere bro kudurma istersen ahahaah

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: EK0, iwishiwastaller, Me-Mania and 5 others
Kaşar kızla çıkma
kızın kaşar oldugunu aldattıgı sub5 sevgilisinden anlayamayız bide chad manita ver bakalım aldatıcakmı onu da denemek lazım

• +1
Reactions: ascndndfrgt
kızın kaşar oldugunu aldattıgı sub5 sevgilisinden anlayamayız bide chad manita ver bakalım aldatıcakmı onu da denemek lazım
Chad birini aldatması kızın yanlış seçimler almasına bağlı
İsteyerek yapacağını düşünmek zor
+ aldatma kastın tek gecelik ilişkiyse zaten retard kız (like the usual)
Eğer arkasından ilişki yürütmek diyosan bu daha da olanaksız
Kadınların aldatmaları erkeklere göre daha komplike ama ben aldatanın her formunu sokak faresi olarak görüyorum

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
Aldatacak insan her türlü aldatır

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli, ascndndfrgt and kumaddikt
Knk mantıklı ama sohbeti ettirebilmekte çok önemli bu konularda birisini tavlamak için tip lazım ama elde tutabilmem için senin karakterin devreye giriyor

• +1
Reactions: Stardew
Kiskancligin sonu yok beyler ben istedigim kizlarla gezip istedigimi yaparken siz takilin burda:)
Chad life:)
Sana cok set soylerdim ama bir cumleyle bitireyim
Kronik online sin ve sub mod sun
bu Chad hayati deil incel loser betabuxx khhvcell hayati artik filtre ve efektlelrini kapatip gercek hahaha gel çimene dokunma direk çimene sadece basın acık kalacak şekilde kendini göm

Sana cok set soylerdim ama bir cumleyle bitireyim
Kronik online sin ve sub mod sun
bu Chad hayati deil incel loser betabuxx khhvcell hayati artik filtre ve efektlelrini kapatip gercek hahaha gel çimene dokunma direk çimene sadece basın acık kalacak şekilde kendini göm
:)))

• +1
  • JFL
Reactions: kumaddikt and Timuri
Hahahahah sadece acı acı tebessüm var yüzünde buda benı haklı çıkarır kendi kendine vicdan mastürbasyonu yapma
Chad olmak herkesin kavrayabilecegi bir sey degil Timuri’cim.
Chad olarak hayatimi ve yasadiklarimi aklin almaz.
:))))

• +1
Reactions: ascndndfrgt and kumaddikt
Stacy sevgilinizi aldatır mısınız aynı sorunun kadın versiyonu işte

• +1
Reactions: veneficus, -BayHarbourButcher and Stardew
iyi kiz bulursun ltn olmana ragmen aldatmaz

kotu kiz bulursun chadi bile aldatir

• +1
Reactions: BladerFlame, EK0, maarda and 5 others
@Serialsuicide gibi her gece stacylerle gangbang yapma hayalimiz var oc nası biseyse evinde 4 stacy yaşıyo

• JFL
  • +1
Reactions: szenn, EK0, Serialsuicide and 3 others

Chad olmak herkesin kavrayabilecegi bir sey degil Timuri’cim.
Chad olarak hayatimi ve yasadiklarimi aklin almaz.
:))))
Asıl doğuştan Chad olup hiç farkında olmayan istediği gibi yasayıp içip gezip tozanlar CHAD dir sen burada olmayan Chad hayatın (ta ki MASTER tarafından 300$ Gelmiştir) bir bildirime biter veya başlar akla Chad hayatı alıp almama konusunda ben senden her Hâlukarda üstünüm senin bütün hayatın ve aklın (max 70 yıl) incel forumu'nda sub modum diye övünerek geçicen ve hayatının bir amacı yok sivrisinek lerden bile vasatsın hiç olmazsa genetik kodları uğruna ölümü göze alırlar ama sen
YoK cHaD ı'm YoK sEnDeN dAhA iYiYiM diye diye ömrünü bitirecek basit bir yıldız tozusun

Asıl doğuştan Chad olup hiç farkında olmayan istediği gibi yasayıp içip gezip tozanlar CHAD dir sen burada olmayan Chad hayatın (ta ki MASTER tarafından 300$ Gelmiştir) bir bildirime biter veya başlar akla Chad hayatı alıp almama konusunda ben senden her Hâlukarda üstünüm senin bütün hayatın ve aklın (max 70 yıl) incel forumu'nda sub modum diye övünerek geçicen ve hayatının bir amacı yok sivrisinek lerden bile vasatsın hiç olmazsa genetik kodları uğruna ölümü göze alırlar ama sen
YoK cHaD ı'm YoK sEnDeN dAhA iYiYiM diye diye ömrünü bitirecek basit bir yıldız tozusun
too long to read bro asla benim gibi chad olamayacaksin copelamaya devam:)

iyi kiz bulursun ltn olmana ragmen aldatmaz

kotu kiz bulursun chadi bile aldatir
demek istediğim karakteri ne kadar kötü olursa olsun ltn aldatıyosa chad aldatmaz bence

okurken bikaç nöronum intihar etti

• JFL
Reactions: piuafl, Stardew and kumaddikt
Amk subda ciddi chad olması yarıyo :lul:

• JFL
  • +1
Reactions: EK0, maarda, Stardew and 2 others
demek istediğim karakteri ne kadar kötü olursa olsun ltn aldatıyosa chad aldatmaz bence
Kanka sana copium lazım gibi git sik bırak bro

• +1
Reactions: susisesi
kanka bazı kızların azgınlığına inanamazsın hani sevgilisini ne kadar sevdiğini anlatır sana saatlerce sonra gider sevgilisini aldatır

erkekler ve kadınlar doğasında o kadar farklı değiller ne her kadın aldatır ne her erkek aldatır

• +1
Reactions: Stardew and kumaddikt
too long to read bro asla benim gibi chad olamayacaksin copelamaya devam:)
Herneyse senin bu asılsız temelsiz şizofrenik hayat algılamasını PTSD olan birisi içine edene kadar yaşa velhasıl kelam
Dinsizin hakkından İmansız Gelirmiş

yaw bu timuri nin kafadan ben de istiyom yazdıklarından bi sik anlamıyoz kendi dünyasında neler yaşıyo acaba hangi ilaçla böyle olurum

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, szenn, EK0 and 2 others
asla sıfırlamaz
yazılacsk çok şeu var da üşendim ama sıfırlamaz onu bil

• +1
Reactions: piuafl, EK0, maarda and 1 other person
asla sıfırlamaz
yazılacsk çok şeu var da üşendim ama sıfırlamaz onu bil
baya düşürür ama ihtimalini karakterinde düzgünse muhabbetin falanda sarıyosa asla aldatılmazsın bende chad olduğun sürece

yaw bu timuri nin kafadan ben de istiyom yazdıklarından bi sik anlamıyoz kendi dünyasında neler yaşıyo acaba hangi ilaçla böyle olurum
Okinmis uflenmis zemsem yusu

david laid aldatılmıştı

aldatılmak pek elinde olan bisi değil karsıya bağlı

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, eniyiguresci and EK0
bence her zaman aldatılma şansın var mevzu aldattığı kişinin senden yakışıklı olması falan değil aldatmadaki yasak ilişki hissi bazılarına ayrı bi zevk ayrı bi haz veriyor

yani aldatmada mevzu her zaman senden yakışıklı bulunmasıyla alakalı değil yinede tabi tiple alakalıda aldatmalar vardır

• +1
Reactions: eniyiguresci
bence her zaman aldatılma şansın var mevzu aldattığı kişinin senden yakışıklı olması falan değil aldatmadaki yasak ilişki hissi bazılarına ayrı bi zevk ayrı bi haz veriyor

yani aldatmada mevzu her zaman senden yakışıklı bulunmasıyla alakalı değil yinede tabi tiple alakalıda aldatmalar vardır
Bi tane foid var herkesi aldatmis amk agami da aldatmış ama sebep yok yani herkesi bı ay dolmadan aldatmış love of the game heralde

• +1
  • Woah
Reactions: emire and EK0
Bi tane foid var herkesi aldatmis amk agami da aldatmış ama sebep yok yani herkesi bı ay dolmadan aldatmış love of the game heralde
kanka ego tatmini bence öyle olaylar prim vermeyin öyle kızlara

• +1
Reactions: eniyiguresci
her zaman daha iyi biri olacak ve eger daha iyi olan kisi karsisina cikarsa, yani oran azalir ama sansa bagli

• +1
Reactions: veneficus
1787735238269

• JFL
Reactions: Stardew
baya düşürür ama ihtimalini karakterinde düzgünse muhabbetin falanda sarıyosa asla aldatılmazsın bende chad olduğun sürece
öyle olmuyo işte
bak çekicilik cidden çok farklı bir şey cidden
her şey şans yüzün boyun paran kişiliğin mizahin

diyelim kıza hissettirmediğin veya deneyimletemediğin bir şeyi başka erkek deneyimletiyor ör kızın çocuklugundan beri gitmek istediği bir yer geçmiş olsun kız gitti aldatıldın

Sadece bir örnek bu sayısız faktör var

• JFL
Reactions: maarda
bu sacmalıgı ilk kim cıkardı merak ediyom
birkaç ornek gördüm o yüzden

bu bahsettigim deneyim o looksa sahip olarak o kıza cinsel çekim verebilmekte geçerli baş etken zaten

yine de kimsenin beyin kimyasını kontrol edemiyoz işte şok edici aldatılma olaylarına şahit oldum

Sıfırlamaz istersen en iyi görünen ol yine aldatabilir karşındaki

kızın nasıl biri olduğu daha cok etkiliyor