Gajjo
silly cat with an apple
I’ve been constantly on nicotine for the past 4 years, wanna quit but always fail… Any tips?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
find another addictionI’ve been constantly on nicotine for the past 4 years, wanna quit but always fail… Any tips?
meth?try replacing it with something better
nah try galaxy gasmeth?
mmm yes fent of the poornah try galaxy gas
even worsemmm yes fent of the poor
Będąc szczerym przerzuć się na słabsze szlugi żeby mniejszego kopa dawały a z czasem już cię będzie to satysfakcjonowaćI’ve been constantly on nicotine for the past 4 years, wanna quit but always fail… Any tips?
Próbowałem tak zrobić z snusami ale skonczylo sie na braniu 2 paczek dziennieBędąc szczerym przerzuć się na słabsze szlugi żeby mniejszego kopa dawały a z czasem już cię będzie to satysfakcjonować

Podejdźmy do tego inaczej w takim razie a mianowicie podejdźmy do tego jak do narkotykow. Landrynki. Jednym z rzadko używanych sposobów ją rzucenie uzależnienia od narkotykow (jak biorą jakie piguły) są kurwa landrynki bo po prostu masz czymś gębę zajęta. Rzucie gumy też może pomóc. Tak możesz trochę przytyć ale zapisz się nie siłownię to szybko to zrzuciszPróbowałem tak zrobić z snusami ale skonczylo sie na braniu 2 paczek dziennie![]()
aktualnie jestem na diecie 500kcal dziennie także może sproboje jak zakonczePodejdźmy do tego inaczej w takim razie a mianowicie podejdźmy do tego jak do narkotykow. Landrynki. Jednym z rzadko używanych sposobów ją rzucenie uzależnienia od narkotykow (jak biorą jakie piguły) są kurwa landrynki bo po prostu masz czymś gębę zajęta. Rzucie gumy też może pomóc. Tak możesz trochę przytyć ale zapisz się nie siłownię to szybko to zrzucisz
quit that shit asap, top looksminI’ve been constantly on nicotine for the past 4 years, wanna quit but always fail… Any tips?
To w takim razie gumy bez cukru. Chociaż poleciłbym zamiast wchodzić na jakieś diety kurwa 500kcal gdzie wpierslasz styropian z denaturatem wejść na primal dietaktualnie jestem na diecie 500kcal dziennie także może sproboje jak zakoncze![]()
Replace the addiction with something that won't fuck your lungs, trust me if you find a good addiction to switch to then you'll be fineI’ve been constantly on nicotine for the past 4 years, wanna quit but always fail… Any tips?