Britishlooksmaxxer
I came, I saw, I mogged
Mirin the low inhib dark triad qualities taking the piss out of 13 year olds
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Is anyone paying for out trip?JFLno this was earlier, there were 2 threads actually but I can't find either one
idk bro possibly soon
Knajjd gonna be like:Reported for not speaking English
Еј брате одакле си?И ја сам Србин хахаKnajjd gonna be like:
I'm gonna ban this motherfucker
Srbin mraleeeeЕј брате одакле си?И ја сам Србин хаха
Београд,блоковиSrbin mraleeee
Jedno selo blizu Inđije
Kako ide looksmaxing za sad ?Београд,блокови
Haha Inđija bio sam u selu blizu njeSrbin mraleeee
Jedno selo blizu Inđije
A ono ima milion sela minimalaHaha Inđija bio sam u selu blizu nje
Радим на исправљању кичме,добро за сад.Имам неке зубе да повадим ових дана,срање.Бимакс за коју годину да се не мучим више.Како код тб?Kako ide looksmaxing za sad ?
Budem ja u rumi na par danaA ono ima milion sela minimala
Ako znaš bešku, odatle sam
Sranje živo, samo teretana i tjt.Радим на исправљању кичме,добро за сад.Имам неке зубе да повадим ових дана,срање.Бимакс за коју годину да се не мучим више.Како код тб?
Pa nismo ni daleko, pljunem do inđije i tu sam, cimaj kad dođes da izblejimoBudem ja u rumi na par dana
Јесте поготово креме,витамини,мјуинг све гомна.Теретана је супер.Морам да се вратим ускоро.Мада и овако мршавији изгледам добро,држим се.Колико си висок?Ако си изнад 180 теретана је кева.Sranje živo, samo teretana i tjt.
Probao sam svasta pre, al sve je to cope na neki način, moraš priznati
Ne živim u SrbijiPa nismo ni daleko, pljunem do inđije i tu sam, cimaj kad dođes da izblejimo
Aaa to bas i ne, al ko mu jebe mater, bitno je da ga ubijas.. 175cm, malte ne najniži u svojoj generacijiАко си изнад 180 теретана је кева.
Ee jbg, nista onda.. ako budes dolazio, samo reciNe živim u Srbiji
Samo budem preko ljeta, imam rodbine tamo
Које си годиште?Можемо да се куцамо на ватс ап или слично.Aaa to bas i ne, al ko mu jebe mater, bitno je da ga ubijas.. 175cm, malte ne najniži u svojoj generaciji
Treniraj vrat da bi izgledao nabildanije, nesto najlakse, i ne treba ti puno za to
Ee jbg, nista onda.. ako budes dolazio, samo reci
2003, nisam aktivan na drustvenim mrezama, al mozemo se dopisivati ovako.. imam instagram koji ne koristimКоје си годиште?Можемо да се куцамо на ватс ап или слично.
Ок,ништа онда само грувај у теретани и срећно с луксмаксингом!2003, nisam aktivan na drustvenim mrezama, al mozemo se dopisivati ovako.. imam instagram koji ne koristim
Hvalaa batoОк,ништа онда само грувај у теретани и срећно с луксмаксингом!
Обавезно брате,мада ове наше кучке су малоумне то можеш како хоћеш да караш.Hvalaa bato
I da se jebe nesto
Nigga did u try to fuck a 13 year old17, i will looksmax this summer, and try to fuck as many bitches as possible by the time i reach 18. My dick is gonna be oily baby