Topical Minoxidil tavsiyesi

lopaks41

lopaks41

Bronze
Minoxidil ile alakalı thread bulamadım yakın zamanda türkçe kısmında, tavsiye ettiğiniz bildiğiniz topical minoxidil var mı? Saç değil kaş ve sakal için kullanıcam

• +1
Reactions: why not me? and Auchelius
Minoxidil ile alakalı thread bulamadım yakın zamanda türkçe kısmında, tavsiye ettiğiniz bildiğiniz topical minoxidil var mı? Saç değil kaş ve sakal için kullanıcam
forte olanı öneriyodu galiba datrambik zımbak @Dathomirian Zabrak

• +1
Reactions: Auchelius, Dathomirian Zabrak and Trenmaxx1
rogaine paran varsa al yoksa eczaneden normal minoxil al %5 olması lazım çok kullanmıcan ve 4 saat kalacak sonra yıka

• +1
Reactions: Auchelius and lopaks41
Trde çok marka yok ztn. Bi de her ay olmak zorundasın yoksa çıkanlar dökülüyor o yüzden makul bi şey seç

• +1
Reactions: Auchelius, lopaks41 and Serialsuicide
elemanvelzadre : hayır kardeşim. minoxidil kullanırsan sikin kalıcı olarak kapanacak. hayatın boyunca kimseyi sikemeyeceksin. 500 bin tl verip saç ektirmen daha doğru olacaktır

• JFL
Reactions: senualF, flows5991, why not me? and 1 other person
elemanı sevıyorum bu arada dassagına yazdım

Kanka topikalle paranı haracama oral al hem 10 kat daha efektif ve daha ucuz

• +1
Reactions: Auchelius
Sakal için oral minox
Kaş için topical minox en mantıklısı.

Oral Minox'u 6 ay kullandıktan sonra bırakınca stabilize edebiliyorsun, dökülme minimal oluyor.

• +1
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
Sakal için oral minox

Oral Minox'u 6 ay kullandıktan sonra bırakınca stabilize edebiliyorsun, dökülme minimal oluyor.
oral minoxidil'in kalbe çok kötü yan etkisi olduğunu öğrendim bu arada ileride büyük kalp sorunlarına yol açabilir. topical'da bu olay nerdeyse yok oral ile karşılaştırdığında

• +1
Reactions: NoxInfernum
Sakal için oral minox

göze kullandın mı hiç topikal , bahsedildiği gibi kızarıklık ve siyahlık yapmıyor mu . eğer kullandıysan guide gelsin

• +1
göze kullandın mı hiç topikal , bahsedildiği gibi kızarıklık ve siyahlık yapmıyor mu . eğer kullandıysan guide gelsin
Üşeniyorum subforum için guide yapmaya kimse rep for rep de yapmıyor zaten insanın motivasyonu kalmıyor aq

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Üşeniyorum subforum için guide yapmaya kimse rep for rep de yapmıyor zaten insanın motivasyonu kalmıyor aq
yap kanka valla topikal minox guide harbi cok iyi olur

• Hmm...
Yav sakın yapma öyle bir şey
Suspicious I See You GIF