M
murad.89
Banned
@Topkra dnr this insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
İsreal>turkiye malasef dostum 1 atoma yoksunuzBu murad piçinin proje olduğunu düşünüyorum yahudiler bunu foruma yerleştirdi ve kimsenin ruhu duymadan 2k posta ulaştı kanser hücresi gibi

israili yanlis yazmis aklimi oynaticam orospu cocuguİsreal>turkiye malasef dostum 1 atoma yoksunuz![]()
yanlış yazmamış bilerek alttan mesaj veriyo "İs Real" diyerek Bu Gerçekmi? sorusunu soruyor yani murad israilin işgalci olduğunu ve gerçek bir devlet olmadığını söylüyor helal olsunisraili yanlis yazmis aklimi oynaticam orospu cocugu

İsreal>turkiye malasef dostum 1 atoma yoksunuz![]()
simdi farkettim buyuk İ diye bi harf de yok ingilizcede 2x orospu cocugu bu yuzden muradyanlış yazmamış bilerek alttan mesaj veriyo "İs Real" diyerek Bu Gerçekmi? sorusunu soruyor yani murad israilin işgalci olduğunu ve gerçek bir devlet olmadığını söylüyor helal olsun![]()
he take randevuisraili yanlis yazmis aklimi oynaticam orospu cocugu
Amk greydim napayim bide amk b1 inglizcem forumda yeni yeni yazismaya baslamisdimhe take randevu
İsrael>turkey tbhArda guller was such a disappointment in World Cup i’m disappointed in you guys Turkey
Whyİsrael>turkey tbh

Turkey's president said that he himself took Karabakh and that we did nothing.
Burda ciddimiydin?Hesabını sileceğin günü iple çekiyorum