Tr berberlerinde zeta haircut

noahhhken

noahhhken

mtn to cl
beyler saçımı kendim kesmeyi denedim maalesef başaramadım
o yüzden bu haircutu yapmak istiyomda sizce tr berberlerine göstersem yapabilirler mi ? yada salona fln mı gitsem

tr berberlerine son 1 şans vericem, gidicem heralde, anasını sikerlerse saçın gidip kuafor seti alıp kendim 0dan kendi saçımı kesmeyi öğrenicem

• +1
Reactions: Kayra139
OIWDSFIODFIOWFIOWFDIOFDWEOFWIWEFOIEIOFWFOIDSDALKFKL2ERWKLWEFLKEWFKLEWF olm zeta haircut ne:lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

ITS NEVER ABOUT HAIRCUT

• +1
  • JFL
Reactions: mekato, orco., codeine1119 and 7 others
saçın gayet iyiydi ayrıca aq

• +1
Reactions: Serialsuicide and noahhhken
OIWDSFIODFIOWFIOWFDIOFDWEOFWIWEFOIEIOFWFOIDSDALKFKL2ERWKLWEFLKEWFKLEWF olm zeta haircut ne:lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

ITS NEVER ABOUT HAIRCUT
kanka şuanki saçım çok kötü heryerden fışkırıyor bonus kafa oldum bildiğin amk, normal kesince berberler sikiyor
bari bunu gösterimde yapsınlar. kadın kuaförüne mi gitsem

• +1
  • Hmm...
Reactions: Misogynist_Maxxer, Kayra139 and Resistance.
o yüzden bu haircutu yapmak istiyomda sizce tr berberlerine göstersem yapabilirler mi ? yada salona fln mı gitsem

tr berberlerine son 1 şans vericem, gidicem heralde, anasını sikerlerse saçın gidip kuafor seti alıp kendim 0dan kendi saçımı kesmeyi öğrenicem

bu videoyu göstersene tam olarak ne dicek merak ediyorum buraya yaz berberin ne dicegini

• +1
Reactions: Arthache, Resistance. and noahhhken
bu videoyu göstersene tam olarak ne dicek merak ediyorum buraya yaz berberin ne dicegini
bende onu merak ediyodum göstercem yarın bakalım ne dicek

• +1
Reactions: Serialsuicide
kanka şuanki saçım çok kötü heryerden fışkırıyor bonus kafa oldum bildiğin amk, normal kesince berberler sikiyor
bari bunu gösterimde yapsınlar. kadın kuaförüne mi gitsem
uckuyularda benim berberim var cok iyi gel oraya yapar

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, why not me? and Auchelius
Birincisi saç değil tip önemli olan, adam o sikindirik dağınık saçla direkt onu gösteriyor, yine anlamıyorsun.

Ikincisi, illa saçla bir şey değiştirmek istiyorsan git keko traşı ol. Polis çevirmesini biraz arttırır. Ama düşük ihtimal kız düşürme şansını arttırır.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Resistance., Serialsuicide and 1 other person
Birincisi saç değil tip önemli olan, adam o sikindirik dağınık saçla direkt onu gösteriyor, yine anlamıyorsun.

Ikincisi, illa saçla bir şey değiştirmek istiyorsan git keko traşı ol. Polis çevirmesini biraz arttırır. Ama düşük ihtimal kız düşürme şansını arttırır.
saç değiştiriyor brom

keko traşı ile uzun dağınık saç modelini düşün hangisi daha çekici sence

• +1
Reactions: Kayra139 and Serialsuicide
  • JFL
Reactions: jsbera and Misogynist_Maxxer
  • +1
Reactions: Kayra139
videoyu göstercem direk
anlamazsa kısalt diyip geçicem kötü olursada :feelsrope:
Bence öyle yapma ben bikere bir fotoğraf gösterip berbere bundan olsun dedim alakasız birşey yaptı😡

• +1
Reactions: MentalistKebab and noahhhken
Bence öyle yapma ben bikere bir fotoğraf gösterip berbere bundan olsun dedim alakasız birşey yaptı😡
işte bu yüzden tr berberlerine güvenmiyom
kendim kesemediğim için son bir kez şans vericem

işte bu yüzden tr berberlerine güvenmiyom
kendim kesemediğim için son bir kez şans vericem
Aga bu arada saçım bonus demişin bonus dediğin çok kabarıkmı

• +1
Reactions: noahhhken
Aga bu arada saçım bonus demişin bonus dediğin çok kabarıkmı
yok abarttım biraz
saç dalgalı ama uzun boynuma kadar geliyor

burda atmıştım ss

• +1
Reactions: Yagiz8928
yok abarttım biraz
saç dalgalı ama uzun boynuma kadar geliyor

burda atmıştım ss
Aga boynuna kadar geliyosa güzel bence ama kestirmek istiyosan kuaföre git onların daha iyi olduğunu duydum

• +1
1758127955378

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: jsbera, Kayra139, maarda and 5 others
Fotografi kapamican telefonunda acik dursun orda koy arada bakiyolar daha iyi yapiyolar yoksa aklinda kaldigi gibi oylesine yapar

• +1
tamamen sac sekline baglı kanka dumduz sacın varsa hıcbır zaman boyle bir sac bekleme sacın kıvırcık ya da dalgalıysa kalın telliyse cogu kesim zaten iyi duracak ama
ITS NEVER ABOUT HAIRCUT
kardeslerin en guzeli en serbetlisinin de dedigi gibi...

• JFL
  • Love it
Reactions: cakdripa and Resistance.
Fotografi kapamican telefonunda acik dursun orda koy arada bakiyolar daha iyi yapiyolar yoksa aklinda kaldigi gibi oylesine yapar
Denicem sağol

tamamen sac sekline baglı kanka dumduz sacın varsa hıcbır zaman boyle bir sac bekleme sacın kıvırcık ya da dalgalıysa kalın telliyse cogu kesim zaten iyi duracak ama

Saçı dalgalı yapmanın bir yolu varmı

Saçı dalgalı yapmanın bir yolu varmı
morfose pro hair wax 5x sacın cok duz ve ince telliyse yine cok bi olay bekleme her gün devamli wax kullanmak da sacı sıker ztn. kısa sac kesersen de kemiksiz yüzün ortaya cıkar ve kimse seninle takılmak ıstemez paran yoksa yanı bıttı.

• +1
  • Love it
Reactions: Kayra139 and Yagiz8928
morfose pro hair wax 5x sacın cok duz ve ince telliyse yine cok bi olay bekleme her gün devamli wax kullanmak da sacı sıker ztn. kısa sac kesersen de kemiksiz yüzün ortaya cıkar ve kimse seninle takılmak ıstemez paran yoksa yanı bıttı.
ama morfose pro hair wax 5x buna bi bak derim sabah ise gitmeden kullaniyom gun boyunca sacim hep sekilli duruyo dalgali duruyo, iyi bakman lazim ama yoksa dus alirken saclarının dokuldugunu gorucen bende oyle oldu belkı yastan ve strestendır.

Kadir Alkanin subeleri var onun gibi profesyonel kişileri araştır randevu al git her türlü yaparlar

• +1
DKSHJKFDSJKADEKASJKDHAJGSDFSDLJKFJSDLKFS

valla böyle olcak yarın
boyle makas kesimi yapan berber bulman zor olacak ama nerde oturduguna gore arada gittigim bi berber var onun yeri degismediyse onerebilirim benimde saclar seninkine benziyor az.

• +1
Sağol

ama morfose pro hair wax 5x buna bi bak derim sabah ise gitmeden kullaniyom gun boyunca sacim hep sekilli duruyo dalgali duruyo, iyi bakman lazim ama yoksa dus alirken saclarının dokuldugunu gorucen bende oyle oldu belkı yastan ve strestendır.
Saçlar dökülüyorsa sıkıntı ama sen kaç yasindasinki

boyle makas kesimi yapan berber bulman zor olacak ama nerde oturduguna gore arada gittigim bi berber var onun yeri degismediyse onerebilirim benimde saclar seninkine benziyor az.
antalya

• +1
Reactions: anathema
Kadir Alkanin subeleri var onun gibi profesyonel kişileri araştır randevu al git her türlü yaparlar
adam baya profosyonel gözüküyor fazla para almazlar demi 😢

eyvallahh brotherım:love:

• +1
Reactions: cakdripa and codeine1119
adam baya profosyonel gözüküyor fazla para almazlar demi 😢
benim arkadas gecen sene gitmisti bi subesine mullet istemis adam bu sana yakismaz diyip burst fade yapip 750 tl alip ensesine vurup yollamis

• JFL
20dk yol giderim rahatlıkla markantalyaya
eger benim berber (erkek kuaforu aslinda) ordan cikmadiysa baya anlattigim her modeli yapabiliyordu. bu sacla girip low taper ama yanlar kazitilmayacak sekilde sadece makas kesimi istemistim videoda attigin zeta'nin sac stiline benzer bi sey cikarmisti direkt o videoyla daha iyi yapar. eger ayni yerdeyse bilgi alip ulasayim sana adresi de atarim. sarampol'un biraz alt taraflari.
1758132469301

• +1
Reactions: Kayra139 and noahhhken
eger benim berber (erkek kuaforu aslinda) ordan cikmadiysa baya anlattigim her modeli yapabiliyordu. bu sacla girip low taper ama yanlar kazitilmayacak sekilde sadece makas kesimi istemistim videoda attigin zeta'nin sac stiline benzer bi sey cikarmisti direkt o videoyla daha iyi yapar. eger ayni yerdeyse bilgi alip ulasayim sana adresi de atarim. sarampol'un biraz alt taraflari.
View attachment 4121227
olur convdan direk adresi at giderim yarın

bu arada kaç tlye yaptırmıştın

• +1
Reactions: Kayra139 and anathema
bu arada kaç tlye yaptırmıştın
kestireli baya olmustu suan uzatiyorum da 9-10 ay falan oldu sanirim o zamanlar 350 vermistim siken bi yer degil benim berber ordaysa her seyi ogrenip atiyim sana umarim degismemistir cunku onun disi bildigim tum berberler yanlari kazitmada iyi olan tipler.

• +1
Reactions: Kayra139 and noahhhken
kestireli baya olmustu suan uzatiyorum da 9-10 ay falan oldu sanirim o zamanlar 350 vermistim siken bi yer degil benim berber ordaysa her seyi ogrenip atiyim sana umarim degismemistir cunku onun disi bildigim tum berberler yanlari kazitmada iyi olan tipler.
tamamdır sağol. herşeyi öğrendikten sonra conv açıp atarsın adresi

• +1
Reactions: Kayra139 and anathema
View attachment 4121227
adin kuzey mi

Users who are viewing this thread

Back