D
Deleted member 90503
Platinum
beyler harbili fiyatına değecek tr de kaç ameliyat var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
14 yaşında ne arastiriyon 9a geçtin hiç heyecanli değil misinbeyler harbili fiyatına değecek tr de kaç ameliyat var
10 gectim aq kim 14 dedi bana yas 1514 yaşında ne arastiriyon 9a geçtin hiç heyecanli değil misin
göz kapaklarının birleştiği yerde meydana gelen açı, kantus.30 bine cantho yapan doktor var 1 kutu İran testoya salarim infosunu
bu lazım degil de rhino var mı30 bine cantho yapan doktor var 1 kutu İran testoya salarim infosunu
+0.02 psl artısı icin burnumu kırıyorum ama ll yaptırmayın sakat kalırsınızbu lazım degil de rhino var mı
elelde yaptırcam+0.02 psl artısı icin burnumu kırıyorum ama ll yaptırmayın sakat kalırsınız
terapiyle iki yılda sanırım tam recovery oluyor diye gormustum+0.02 psl artısı icin burnumu kırıyorum ama ll yaptırmayın sakat kalırsınız
Rhino bana +1 psl puani vercek bende kirmali miyim+0.02 psl artısı icin burnumu kırıyorum ama ll yaptırmayın sakat kalırsınız
Ll mogs 1 yılterapiyle iki yılda sanırım tam recovery oluyor diye gormustum
YokRhino bana +1 psl puani vercek bende kirmali miyim
terapi recovery bitince tamamen eskisi gibi haraket edebiliyormu adam yaniLl mogs 1 yıl
Yok
Eskisi gibi eder misin bilmiyorum ama sakat kalma koşamama gibi bi durum yokterapi recovery bitince tamamen eskisi gibi haraket edebiliyormu adam yani
terapi recovery bitince tamamen eskisi gibi haraket edebiliyormu adam yani
5 ile 8 cm arası en az riskliymis 18 yasıma gelince istedigim boyda olmazam 5 cm falan atsam tahminimce 1 veya 2 yıla eskisi olurum gibiEskisi gibi eder misin bilmiyorum ama sakat kalma koşamama gibi bi durum yok
Ben 8 yaptırcam zaten5 ile 8 cm arası en az riskliymis 18 yasıma gelince istedigim boyda olmazam 5 cm falan atsam tahminimce 1 veya 2 yıla eskisi olurum gibi
Bazı insanlarin bacaklari vucuduna göre kısa oluyo o insanlarda ll hic siritmiyor5 ile 8 cm arası en az riskliymis 18 yasıma gelince istedigim boyda olmazam 5 cm falan atsam tahminimce 1 veya 2 yıla eskisi olurum gibi