Tr foidleri ve dışardaki foidler

jsbera

jsbera

attracted to ltbs
Eğer hiç yurtdışına çıkmayıp sadece trde foidler tarafından hiç sosyal medyanız alinmadiysa veya birisi konuşmaya calismadiysa bu statslara inanmayın. Bana aşık olan kadın ve gizliden gizliye izleyip en son zar zor dolaylı yoldan bana açılan kızla sohbet ederken neden instami istemeye gelmediğini konuşmadığını sorduğumda
"Kız olarak ben mi insta isteyeceğim?" Dedi ve bana sürekli kızlar sana bakıyor onlara bakıyorum diyordu ve farketmiyordum meğersem çoğu kız bana göz deviriyomus amk konuşsam harbi olucak yani

Kızın dediğine karşı: be aamına koyduğum hoslanan aşık olan seven sensin tabi sen isteyecen amk ama yoo TR foidleri babası tarafından prenses şekilde buyutuldugu için herşey ellerinegelsin istiyorlar

hiç yurt dışına çıkmayıp bunlarla aynı ülkede yaşarken bunlar yasandiysa kendinizi ezik orospu evladı sanmayın benimde hiç instam numaram vb istenmedi sohbet etmedi

yurt dışına bi gittim kızlar benle konuşmaya başladı, instami alan 3 4 kız oldu 1 hafta kaldım İtalya'da.

kısacası kendinizi sırf böyle olaylarla karşılaşmadiğınız için çekici olmayan karizması olmayan biri sanmayın yurt dışına çıkın ha o zamanda cidden teklif vb gelmiyorsa aminizi sikeyim git varını yoğunu bırak ascendle:lul:

• +1
  • Love it
  • Ugh..
Reactions: retard4, retawillfixme, growthplatessss111 and 5 others
yurt dışına bi gittim kızlar benle konuşmaya başladı, instami alan 3 4 kız oldu 1 hafta kaldım İtalya'da.
lifefuel mirin :)

• +1
  • Love it
Reactions: retard4, jsbera and churmaxxed
Olabilir
Bende low HTNken kimse instama istek atmıyordu
WC karıları anca güzelse yürünmeye değer yoksa adım atmaya gerek yok çirkinse adım atmasına da gerek yok
Ve ilginçtir 17 yaşındayken bende italya da nordic turist kızdan IOI almıştım. Resmen harcandım burada

• +1
Reactions: Auchelius, churmaxxed, Kayra139 and 1 other person
Okuldamı dişarda mi nerede

olum fransada ne güzel foidler vardı ya

• +1
Reactions: Auchelius and -BayHarbourButcher
Okuldamı dişarda mi nerede
İkisi de. dışarda dolaşırken de isteyen oldu okuldayken de İtalya'da isteyen oldu

Yaştan dolayı bu kültür pek gelişmemiş olabilir ama cope derimb:lul:

• +1
Reactions: Kayra139
Olabilir
Bende low HTNken kimse instama istek atmıyordu
WC karıları anca güzelse yürünmeye değer yoksa adım atmaya gerek yok çirkinse adım atmasına da gerek yok
Ve ilginçtir 17 yaşındayken bende italya da nordic turist kızdan IOI almıştım. Resmen harcandım burada
Evet harbi öyle oluyor burda hypergami çok yüksek yani yakışıklı olsan bile aptal kızlar ilk senden bekliyor

• +1
Reactions: Auchelius and -BayHarbourButcher
burdakilerle evlenip ne yapıcan yurtdısına cık cocugunun genetiğide iyi olsun hemde yaşantınızda

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and jsbera
valla bu biraz cope gibi yav. sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla dünyanın her yerinde kadınlar aşağı yukarı aynı, sadece tr'de değil kadınlar her yerde kendini prenses olarak görüyor. dünyanın her yerinde hipergami anasının amı seviyesinde. ayrıca sen asyaya giden isveçli nordic sarışın adam değilsin ki o kadar fark olsun. türklerle italyanlar akdeniz halkı olduğundan hem dış görünüş olarak hem de kültür, mentalite (aile bağları kuvvetli, dindar) vb. olarak o kadar da farklı insanlar değiller. yani orada yaşadıklarını burada da yaşayabilirsin, sadece şu ana kadar yaşamamışsın.

ayrıca kızın dediğinde de yanlış birşey yok. kadınların erkeklere göre 100x daha fazla opsiyonları olduğu için reddedilmenin bir erkekle kadında bıraktığı mental travma çok daha farklı. sen kızın senden hoşlandığını biliyorsan ve kızı beğeniyorsan ve hala az biraz muhabbeti ilerletip instagram falan alamıyorsan bir zahmet taşşakları aldır da ağırlık yapmasın boşuna. o kadarını da yapıverin amk:lul:

• +1
Reactions: Auchelius, cmstormhox, churmaxxed and 1 other person
İtalyaya gitmiştim 3 tane kız arkadaş aynı anda gece kulubu önünde sigara içerken instamı istemişti hayatımın pik noktasıydı aynı dopamin seviyesiyesine daha ulaşamadım. Trdekiler 1 yıl seninle kesişir herkese sana aşık olduğunu söyler ama 1 adım yanına yaklaşamaz

• +1
  • Ugh..
  • Love it
Reactions: Auchelius, Atsizz, Serialsuicide and 4 others
İtalyaya gitmiştim 3 tane kız arkadaş aynı anda gece kulubu önünde sigara içerken instamı istemişti hayatımın pik noktasıydı aynı dopamin seviyesiyesine daha ulaşamadım. Trdekiler 1 yıl seninle kesişir herkese sana aşık olduğunu söyler ama 1 adım yanına yaklaşamaz
çok haklısın. neden böyle olduğuna dair bir hipotez de sen koyar mısın

reis bide bir yere bir kız 7den fazla kez sikilmez yazmışsın amk niye hala çok merak ediyorum

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Resistance.
Türkiye daha lookist daha hipergamik Avrupaya göre(Batı Avrupa) Daha zor dediğimizde ne alaka knk ya çekiyorlar.

Senin yaşadığını yaşayan subda başka kişilerde var btw erasmus ıcın giden

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, jsbera and 1 other person

reis bide bir yere bir kız 7den fazla kez sikilmez yazmışsın amk niye hala çok merak ediyorum
aha geldi:lul:

• JFL
Reactions: Auchelius, churmaxxed and jsbera
  • +1
Reactions: Auchelius, Yagiz8928, jsbera and 1 other person
Türkiye daha lookist daha hipergamik Avrupaya göre(Batı Avrupa) Daha zor dediğimizde ne alaka knk ya çekiyorlar.

tr değişik bir server

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Yagiz8928 and 2 others
şunun altına imza atmak lazım

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person
sikerim kim ne alaka diyor analarını sikerim öl oç öl
her mtn htn rangenin cannon event heralde amk

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Resistance.
Kızın dediğine karşı: be aamına koyduğum hoslanan aşık olan seven sensin tabi sen isteyecen amk ama yoo TR foidleri babası tarafından prenses şekilde buyutuldugu için herşey ellerinegelsin istiyorlar
şans denemede yok bunlarda aq tanıdıgım tüm kızlar böyle + sonra bahane buluyorlar sen yazmayınca adımı erkek atmayınca falan ''abi sogudum yaa zart zurt tüm türkiyede böyleyse i t s o v e r

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and jsbera
şans denemede yok bunlarda aq tanıdıgım tüm kızlar böyle + sonra bahane buluyorlar sen yazmayınca adımı erkek atmayınca falan ''abi sogudum yaa zart zurt tüm türkiyede böyleyse i t s o v e r
aptal işte amk nasıl olsa kendisine yazıp bulacak bi mal olacağını biliyor ya

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and -BayHarbourButcher
Kızların hepsi böyle değil, çok fazla ig mi isteyen low inhib kız oldu ama o isteyenlerin eğer cold approachsa isteme şekli(normal publicte, alkol vs olmadan) %99.9u çirkin oluyor. Trdeki kızlar reddilmekten erkeklerden çok daha fazla korkuyor ve 'prenses erkek' yaftası arkasına saklanıyolar. Sen de yanlarına gidip sohbet kurmaya çalışmazsan seni ilgilenmiyor diye düşünüyolar. Müthiş bir ego var.

Geçen bi yerde kızın biri önümde arklarıyla dans ediyodu 30dk sonra grubundaki erkek eleman geldi kız dans etmekten bayılacak git numarasını falan iste artık dedi. Yarram birincisi nerden anlamam gerek bunu, ikincisi gelip kıza arkadan dayamam mı lazım nasıl bi kafa yapısı bu amk gel konuş benimle ilgileniyosan. Orklarla mutabık olmazsan ve paran varsa türkiye güzel ülke.

• +1
Reactions: jsbera, Auchelius and Atsizz
Kızların hepsi böyle değil, çok fazla ig mi isteyen low inhib kız oldu ama o isteyenlerin eğer cold approachsa isteme şekli(normal publicte, alkol vs olmadan) %99.9u çirkin oluyor. Trdeki kızlar reddilmekten erkeklerden çok daha fazla korkuyor ve 'prenses erkek' yaftası arkasına saklanıyolar. Sen de yanlarına gidip sohbet kurmaya çalışmazsan seni ilgilenmiyor diye düşünüyolar. Müthiş bir ego var.

Geçen bi yerde kızın biri önümde arklarıyla dans ediyodu 30dk sonra grubundaki erkek eleman geldi kız dans etmekten bayılacak git numarasını falan iste artık dedi. Yarram birincisi nerden anlamam gerek bunu, ikincisi gelip kıza arkadan dayamam mı lazım nasıl bi kafa yapısı bu amk gel konuş benimle ilgileniyosan. Orklarla mutabık olmazsan ve paran varsa türkiye güzel ülke.
evet amk kültür kaynaşmasından dolayı zor anlıyorsun onlarda bu normal birşey de biz aynısını yapsak sapık oç damgası yiyecez düşüncesiyle bize bunlardan uzaklaştırılmış bir zihin öğretildiği için anlamakta zorluk çekiyoruz

• +1
Reactions: Auchelius
Eğer hiç yurtdışına çıkmayıp sadece trde foidler tarafından hiç sosyal medyanız alinmadiysa veya birisi konuşmaya calismadiysa bu statslara inanmayın. Bana aşık olan kadın ve gizliden gizliye izleyip en son zar zor dolaylı yoldan bana açılan kızla sohbet ederken neden instami istemeye gelmediğini konuşmadığını sorduğumda
"Kız olarak ben mi insta isteyeceğim?" Dedi ve bana sürekli kızlar sana bakıyor onlara bakıyorum diyordu ve farketmiyordum meğersem çoğu kız bana göz deviriyomus amk konuşsam harbi olucak yani

hiç yurt dışına çıkmayıp bunlarla aynı ülkede yaşarken bunlar yasandiysa kendinizi ezik orospu evladı sanmayın benimde hiç instam numaram vb istenmedi sohbet etmedi

kısacası kendinizi sırf böyle olaylarla karşılaşmadiğınız için çekici olmayan karizması olmayan biri sanmayın yurt dışına çıkın ha o zamanda cidden teklif vb gelmiyorsa aminizi sikeyim git varını yoğunu bırak ascendle:lul:
dogru olabilir bu arada nd ve nerd insanlarin bulundufu bi ortamdaydim 3-5 tane kiz tek vardi ngl tarzi bir sey yaptilar 2-3 kere bana tatli falan dendi insta var mi falan dedi anonim aekilse olm tassak geciyolar sandim 1-2 gun sonra aklima geldi ulan dedim ordaki herkes benim gibi mal neden ben peki sonra 1-2 gun kendi kendime gotum kalkti.

ayrixa biri se sey yazmisti bu cocugu (ben) blabla'ya yakistiriyom falan ismini veridigi kiz da kotu sehildi ltb-mtb falan ama iclerinsen en iyisi.

ama baya low iq ortamdi yani bilmiyorum botum uzar İnşallah

dogru olabilir bu arada nd ve nerd insanlarin bulundufu bi ortamdaydim 3-5 tane kiz tek vardi ngl tarzi bir sey yaptilar 2-3 kere bana tatli falan dendi insta var mi falan dedi anonim aekilse olm tassak geciyolar sandim 1-2 gun sonra aklima geldi ulan dedim ordaki herkes benim gibi mal neden ben peki sonra 1-2 gun kendi kendime gotum kalkti.

ayrixa biri se sey yazmisti bu cocugu (ben) blabla'ya yakistiriyom falan ismini veridigi kiz da kotu sehildi ltb-mtb falan ama iclerinsen en iyisi.

ama baya low iq ortamdi yani bilmiyorum botum uzar İnşallah
Risk al