tr kızlarının narşist götü kalkık olmasının sebebi dalyaraklar

P

patlatgelsin

allah?
varoş kokan terli tr foidlerinin götünün kalkık olmasının sebebi 250gr için gereksiz ilgi veren azgın dalyaraklar tr kızlarıyla ugrasılmaz rusyaya siktirolup gitmek daha mantıklı

• +1
  • Woah
Reactions: Mentally lost cel, Zodiac, Resistance. and 3 others
varoş kokan terli tr foidlerinin götünün kalkık olmasının sebebi 250gr için gereksiz ilgi veren azgın dalyaraklar tr kızlarıyla ugrasılmaz rusyaya siktirolup gitmek daha mantıklı
allahın obezinin dmnde bile 100 tane keko olunca maalesef böyle slav karılar inanılmaz onlar için bile rusyaya gidilir

• +1
Reactions: Mentally lost cel, Zodiac, retard4 and 2 others
allahın obezinin dmnde bile 100 tane keko olunca maalesef böyle slav karılar inanılmaz onlar için bile rusyaya gidilir
slavlar cok iyi bide daha cok rusların türk erkeklerini sevdiğini duydum

• +1
Reactions: Serialsuicide and -BayHarbourButcher
slavlar cok iyi bide daha cok rusların türk erkeklerini sevdiğini duydum
genel olarak herkes onlarda sarışın diye türk phenoları, siyah saç ,kahverengi göz farklı geliyor olabilir tanıdıgım rus bi kızda böyle demişti

• +1
Reactions: Serialsuicide
Terli varoşların koltuk altını yalayacak nigalar +1

• Ugh..
  • +1
  • WTF
Reactions: flows5991, Zodiac, elemancomeback31 and 3 others
sadece tr kızlarına özgü bir durum olduğunu sanmıyorum ama trde baya belirgin

• +1
  • Hmm...
Reactions: Mentally lost cel and patlatgelsin
Bu tüm dünyada böyle btw bu arada kadın olduktan sonra garlock the desteoyer gibi değilsen heryerde sevgi ilgi görüceksin hatta o bile ilgi görüyordur

• +1
  • Hmm...
Reactions: Mentally lost cel, Zodiac, patlatgelsin and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back