syringee
DNR
cerrahpaşa nur eczanesi satıyor 2.5 mg 1175 tl kargoyla şimdi sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yabma ya oroz bu cocuuucerrahpaşa nur eczanesi satıyor 2.5 mg 1175 tl kargoyla şimdi sordum
???yabma ya oroz bu cocuuu
Ya anasn ebesini sktm ne soyluyorsuncerrahpaşa nur eczanesi 2.5 mg 1175 tl kargoyla satıyor şimdi sordum
kanka sen onu bunu boşver beyin taraflarına sertçe bonesmash yapsana çok etkili bakY
Ya anasn ebesini sktm ne soyluyorsun
yok kardeşim ben high inhib nd bir birey olduğum için eczaneden vitamin bile isteyemiyorumAmk tüm tr eczaneleri satıyor zaten
Olum ben chad pp yaptim gormuyon mu millete sovebiliyom artik durduk yere ebeni simdikanka sen onu bunu boşver beyin taraflarına sertçe bonesmash yapsana çok etkili bak
kanka sen onu bunu bosver diyorum optik sinirine ve beynine iyice bonesmash yaparmısın yaparsan 333 iq olursun bak lütfen senin iyiliğin için diyorum biz gençken akıl edemedik yapamadık sen yap bariOlum ben chad pp yaptim gormuyon mu millete sovebiliyom artik durduk yere ebeni simdi
Yaparim kral şimdi annenleyim sonrakanka sen onu bunu bosver diyorum optik sinirine ve beynine iyice bonesmash yaparmısın yaparsan 333 iq olursun bak lütfen senin iyiliğin için diyorum biz gençken akıl edemedik yapamadık sen yap bari
Yaparim kral şimdi annenleyim sonra
Kanka ben vitaminlerimi çindeki satıcılarından alıyorum orayı öneririmyok kardeşim ben high inhib nd bir birey olduğum için eczaneden vitamin bile isteyemiyorum