tr subforum baris antlasmasi

menas

menas

𝕯𝖝𝕯 𝖈𝖗𝖊𝖜 𝕸𝖆𝖘𝖙𝖊𝖗
Ben DxD Lideri ve eski Subforum sefiri (!) "Menas" olarak, bugün burada bir ateşkes anlaşması sağlamak amacıyla @maarda ve @TrustMeBro arasındaki anlaşmazlıkları sonlandırmayı amaçlıyorum.

Hepinizin bildiği gibi, 2023celler @maarda ve @TrustMeBro arasında, sebebi tam olarak açıklanmayan bir kavga yaşandı ve bu da büyük bir kutuplaşmaya yol açtı. Forumun zaten zorlu bir dönemden geçtiği bu günlerde, her iki tarafı da birliktelik için bir araya çağırıyorum.

Ateşkes Anlaşmasının Şartları:

1. Taraflar, birbirlerine "ragebait" yapmaktan vazgeçecek.
  2. Geçmişte yaşananlar unutulacak ve geleceğe odaklanılacak.
  3. Taraflar, birbirlerini ciddiye alacak ve saygı gösterecek.
  4. Bundan sonra hiçbir gruplama ya da ayrışma yaşanmayacak.
Ben, Menas olarak @TrustMeBro'yu, geçmişte beni "doxxlatmasına" rağmen affediyor ve barışı sağlamak adına elimden gelen her şeyi yapacağımı temin ediyorum.

Evet, şartlar belki biraz "uydurma" gibi gözükebilir; ancak bu, barışa giden yolda atılacak küçük bir adımdır.

Hep birlikte, forumun daha sağlıklı bir ortamda ilerlemesi için bu fırsatı değerlendirelim.

Barisant

• +1
  • JFL
Reactions: ToryToad, Kayra139, Ashoimex and 6 others
DNR

• +1
  • JFL
Reactions: Inosebreathonly and menas
Ben DxD Lideri ve eski Subforum sefiri (!) "Menas" olarak, bugün burada bir ateşkes anlaşması sağlamak amacıyla @maarda ve @TrustMeBro arasındaki anlaşmazlıkları sonlandırmayı amaçlıyorum.

Hepinizin bildiği gibi, 2023celler @maarda ve @TrustMeBro arasında, sebebi tam olarak açıklanmayan bir kavga yaşandı ve bu da büyük bir kutuplaşmaya yol açtı. Forumun zaten zorlu bir dönemden geçtiği bu günlerde, her iki tarafı da birliktelik için bir araya çağırıyorum.

Ben, Menas olarak @TrustMeBro'yu, geçmişte beni "doxxlatmasına" rağmen affediyor ve barışı sağlamak adına elimden gelen her şeyi yapacağımı temin ediyorum.

Evet, şartlar belki biraz "uydurma" gibi gözükebilir; ancak bu, barışa giden yolda atılacak küçük bir adımdır.

Hep birlikte, forumun daha sağlıklı bir ortamda ilerlemesi için bu fırsatı değerlendirelim.

View attachment 3573464
yetmedimi bu cocukca kavga beyler... @TrustMeBro @maarda

• +1
Reactions: cornerd nerd, Kayra139 and Zagro
ben gangimi satmam gang

• JFL
Reactions: menas

View attachment 3573464
doxx iddialari yalandir ve elde tutulur bi kanit yoktur bu konuyu en yakin danismanlarim @Zodiac ve @harundogruyol ile konusmam gerekiyor

• +1
Reactions: Kayra139, Zodiac, maximum cope31 and 2 others
doxx iddialari yalandir ve elde tutulur bi kanit yoktur bu konuyu en yakin danismanlarim @Zodiac ve @harundogruyol ile konusmam gerekiyor
reddediyorum

• Hmm...
anlasma sartlarini notr biri belirlesin @Xavier gibi

• +1
Reactions: Xavier, Zodiac and menas

View attachment 3573464
sizin ben ölünüzü sikeyim

• JFL
  • WTF
Reactions: maarda, Zodiac, Deleted member 121975 and 4 others
1742326777776

Bu hükümete darbe lazım. Ey tr-subforum halkı, bu diktatör başkanlığa karşı komutanların arkasında durun.

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Deleted member 107180, Zodiac and 2 others
:popcorn:

• +1
Reactions: cornerd nerd, Zodiac, menas and 1 other person
  • Hmm...
fark ettiysen seni sub5 obez kim jong un maardayı chad trump ile tasvir etmiş
ettim ama siyah takim elbise fashionmaxx diye bisey demedim

• +1
Reactions: cakdripa, Zodiac and menas
ettim ama siyah takim elbise fashionmaxx diye bisey demedim
abi bunlar yanlış bilgi yayıyor anti ascend yayıyorlar barışsan nolur barışmasan nolur

• +1
Reactions: TrustMeBro
abi bunlar yanlış bilgi yayıyor anti ascend yayıyorlar barışsan nolur barışmasan nolur
bunların neler yaptıklarını sana neler dediklerini unuttun mu

• JFL
  • +1
Reactions: Zagro and Deleted member 132426
  • +1
Reactions: cornerd nerd, Kayra139, Zodiac and 1 other person
fark ettiysen seni sub5 obez kim jong un maardayı chad trump ile tasvir etmiş
degistiriyim istiyosan
bunların neler yaptıklarını sana neler dediklerini unuttun mu
bana ilk küfredip bunlari yapan baskasiydi ben jfl atip gecmekle yetindim cogu zaman...
övünmek gibi olsun anti ascend dedigin adamin threadleri basa sabitleniyor :rolleyes:

subforum yarra yemis bunlarimi tartisalim beyler...

• +1
Reactions: cornerd nerd, Zodiac and Zagro
  • +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Zodiac, menas and 1 other person
degistiriyim istiyosan

bana ilk küfredip bunlari yapan baskasiydi ben jfl atip gecmekle yetindim cogu zaman...

övünmek gibi olsun anti ascend dedigin adamin threadleri basa sabitleniyor :rolleyes:

subforum yarra yemis bunlarimi tartisalim beyler...
epigenetik ile amcamların boyuna ulaşabilir miyim amcamların hepsi 2 metre üstü annem 155 babam 175 ben 170

• +1
Reactions: TrustMeBro
epigenetik ile amcamların boyuna ulaşabilir miyim amcamların hepsi 2 metre üstü annem 155 babam 175 ben 170
foidlerin gizli günlüğü foidler sizi nasıl kandırıyor

Looksmaxxing adı altında darbe planları

• JFL
  • +1
Reactions: cornerd nerd and Zagro
katılıyorum trustmebro kimseyi doxxlamamıştır

• +1
  • Hmm...
Reactions: menas, Zagro and TrustMeBro
millet çatır çatır aim assist cronus zen ile rank kasarken sikik incel forumunda tartışığımız konuya bak hayat bitmiş aq

• JFL
  • +1
Reactions: Zagro and menas
millet çatır çatır aim assist cronus zen ile rank kasarken sikik incel forumunda tartışığımız konuya bak hayat bitmiş aq
Zene ihtiyacin varsa zaten oynama

• +1
Reactions: Zagro
yaşını yaşam stilini boyunu kilosunu bile larplayan biriyle barışsan eline ne geccek aq ignore bas gec adam cidden 26 yaşındaysa sıkıntı daha kötü ve komik düşünsene yaşıtların çocuk sahibi oluyo sen incel forumlarında senden 8-10 yaş küçüklerle tartışmaya girecek kadar vaktini kıymetsiz buluyon

• So Sad
yaşını yaşam stilini boyunu kilosunu bile larplayan biriyle barışsan eline ne geccek aq ignore bas gec adam cidden 26 yaşındaysa sıkıntı daha kötü ve komik düşünsene yaşıtların çocuk sahibi oluyo sen incel forumlarında senden 8-10 yaş küçüklerle tartışmaya girecek kadar vaktini kıymetsiz buluyon
rep ratiosu daha üzücü...

• +1
  • So Sad
Reactions: cornerd nerd, Deleted member 100697, Zodiac and 1 other person
İmzaladım gitti insallah gizli maddeler yoktur

• +1
Reactions: Zodiac and menas
İmzaladım gitti insallah gizli maddeler yoktur
gizli madde: her iki taraftaki her kisi menas adli kullaniciya 500 rep vermek zorunda :feelshah:

• +1
Reactions: cornerd nerd and maarda
gizli madde: her iki taraftaki her kisi menas adli kullaniciya 500 rep vermek zorunda :feelshah:
Simdi gargomel olcskti tartıştığı kişiye en az 200 rep atıyodu kral adamdı

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: cakdripa, ER enjoyer, Ashoimex and 3 others
Sanirsam low iq bir embesil oldugun icin anlamamissin ama son bir defa anlatiyorum. Freelance ve digital nomad gibi bi hayat tarzi surduruyosan bazi donemler calisirsin bazi donemler calismazsin ben elime bir is gecince o isi olabildigince hizli bitirmeyi amacladigim icin pc basinda duruyorum bitene kadar. Fark ettiysen ocak boyu ve subatin basinda tek 1 postum bile yok cunku o zamanlar is olmadigi icin beni masaya baglayan bir sey yoktu. Ben sizin gibi zavalli ucubelere maksat is yaparken cok bunalmiyim diye satasiyorum.

• +1
Reactions: Zodiac
@TrustMeBro çok güçlü olduğunu sana karşı koyamadıklarını anladılar şimdi eşit şartlarda barış teklif ediyorlar. pkk türkiyeye saldırıp yarısını aldı gibi düşün sonra türkiye barış teklif ediyor pkknın aldığı toprakları geri alıyor olmaz böyle şey

• +1
Reactions: Zodiac and TrustMeBro
@TrustMeBro çok güçlü olduğunu sana karşı koyamadıklarını anladılar şimdi eşit şartlarda barış teklif ediyorlar. pkk türkiyeye saldırıp yarısını aldı gibi düşün sonra türkiye barış teklif ediyor pkknın aldığı toprakları geri alıyor olmaz böyle şey
Ihalari sihalari yollayalim o zaman

• +1
Reactions: Deleted member 132426
  • Woah
  • Hmm...
  • +1
Reactions: cornerd nerd and Zodiac
o thropy lerin throphy pointu sıfır repden gelenler 10-20
trophy verilmese bile gene olabildigince dusuk bir ratioya ulasmaya calisirdim yuksek rep truecel oelerin seninle ayni fikirde oldugu anlamina geliyor sonucta

• Hmm...
  • +1