menas
𝕯𝖝𝕯 𝖈𝖗𝖊𝖜 𝕸𝖆𝖘𝖙𝖊𝖗
Ben DxD Lideri ve eski Subforum sefiri (!) "Menas" olarak, bugün burada bir ateşkes anlaşması sağlamak amacıyla @maarda ve @TrustMeBro arasındaki anlaşmazlıkları sonlandırmayı amaçlıyorum.
Hepinizin bildiği gibi, 2023celler @maarda ve @TrustMeBro arasında, sebebi tam olarak açıklanmayan bir kavga yaşandı ve bu da büyük bir kutuplaşmaya yol açtı. Forumun zaten zorlu bir dönemden geçtiği bu günlerde, her iki tarafı da birliktelik için bir araya çağırıyorum.
Ateşkes Anlaşmasının Şartları:
Evet, şartlar belki biraz "uydurma" gibi gözükebilir; ancak bu, barışa giden yolda atılacak küçük bir adımdır.
Hep birlikte, forumun daha sağlıklı bir ortamda ilerlemesi için bu fırsatı değerlendirelim.
Hepinizin bildiği gibi, 2023celler @maarda ve @TrustMeBro arasında, sebebi tam olarak açıklanmayan bir kavga yaşandı ve bu da büyük bir kutuplaşmaya yol açtı. Forumun zaten zorlu bir dönemden geçtiği bu günlerde, her iki tarafı da birliktelik için bir araya çağırıyorum.
Ateşkes Anlaşmasının Şartları:
- Taraflar, birbirlerine "ragebait" yapmaktan vazgeçecek.
- Geçmişte yaşananlar unutulacak ve geleceğe odaklanılacak.
- Taraflar, birbirlerini ciddiye alacak ve saygı gösterecek.
- Bundan sonra hiçbir gruplama ya da ayrışma yaşanmayacak.
Evet, şartlar belki biraz "uydurma" gibi gözükebilir; ancak bu, barışa giden yolda atılacak küçük bir adımdır.
Hep birlikte, forumun daha sağlıklı bir ortamda ilerlemesi için bu fırsatı değerlendirelim.