Trenmaxx1
There is no tomorrow
eğer resiyi mod yapmazsanız salarım bu adamı üstünüze l4d boomer gibi patlatırımMAKE TURKISH SUBFORUM GREAT AGAIN RESISTANCE FOR THE 2026 ELECTION OF TURKISH SUBFORUM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
eğer resiyi mod yapmazsanız salarım bu adamı üstünüze l4d boomer gibi patlatırımMAKE TURKISH SUBFORUM GREAT AGAIN RESISTANCE FOR THE 2026 ELECTION OF TURKISH SUBFORUM
Bu akşam kapını iyi kilitle@pashanimair ?
Senin için kilitleri açıyorum, bi iki posta çakayım sana sonra kilitlerim camıBu akşam kapını iyi kilitle![]()
Senin için kilitleri açıyorum, bi iki posta çakayım sana sonra kilitlerim camı
lan girmiyomusjm foruma bayadir nabersiniz@sexisdeath @stormerdeccal @epigenic @Isääcø @hardmaxxx ölü kardeşleri tabuttan çıkaralım gelin gençler
hg brolan girmiyomusjm foruma bayadir nabersiniz
hb knkhg bro
amina koyim uzuldum yasıkıntı yok şakasına demiş zaten adamsın sen![]()
ozur dilerimkanka eklenmiyor ya duzelmiyor
lmaoNiggas wrote this shit like it was a peace letter sent to United Kingdom in ww1 written by ataturk
@maarda Conv bakar mısın
I'm leaving this section up to @Orc again or I'm getting lynched soon JFL
Mogs me is kurdish btwNiggas wrote this shit like it was a peace letter sent to United Kingdom in ww1 written by ataturk
SlayerYunusI'm leaving this section up to @Orc again or I'm getting lynched soon JFL
rol yaptığımızımı sanıyorsun? @underbite_haterPlan başarılı beyler beni hacker sandılar
ne ozuru kral ben ozur dilerimamina koyim uzuldum ya
ozur dilerim

anladım zaten ama harbi duzeltemedim amk onu soylemek istedim
unsustainableLan @susisesi pici neden dnp reta'dan daha iyi olmasin
Daha ucuz, Saklamaasi daha basit, daha cok ve daha hizli kilo verdiriyor
Alakasi yok, dnp'nin en iyi ozelligi de zaten kolay ulasilabildigi icin istedigin zaman verebilecek olman.unsustainable
View attachment 4664927
bizim lukmek baslangic
Alakasi yok, dnp'nin en iyi ozelligi de zaten kolay ulasilabildigi icin istedigin zaman verebilecek olman.
Bir hafta boyunca cok mu yedin ? Al 300mg dnp uc gun boyunca ver o kiloyu.
Bir de 30g almamin sebebi de o, 30g demek zaten gune vurunca 150 gunluk 200mg dnp dozu demek, varsaydik ki 10kilo verdikten sonra yine almaya basladim (3 kilo aldim diyelim) sonrasinda 3 gun daha dnp alip veremeyecek miyim aq.
Reta icin fridge cart curt ne gerek var
Good idea@Orgish @cl4zai @messi21
View attachment 4666879
Bumpingooooooo
left 4 dead 2 basarimlarini fulledim legit sekilde ve kız arkadasim oldu ve mogeater beynimin bir parçası oldu bazen rüyamda hala o bozuk turkcesiyle ogutler veriyoreğer resiyi mod yapmazsanız salarım bu adamı üstünüze l4d boomer gibi patlatırım