tr subforum

iluvanavar

iluvanavar

AAAAAA
az once otobuste yanimda oturan kisinin telefonunh izliyodum ve bum ana menude amcik gibi looksmax.org app logosunu gordum userini sorucaktim ama tirstim

• JFL
  • +1
Reactions: ascndndfrgt, veneficus, Thrill and 4 others
az once otobuste yanimda oturan kisinin telefonunh izliyodum ve bum ana menude amcik gibi looksmax.org app logosunu gordum userini sorucaktim ama tirstim
baksaydin keske korkuturdun bindigi otobusu soyleyip

• +1
Reactions: Thrill
bende bu hindistanlı niye telefonuma bakıyo diyodum

• JFL
  • +1
Reactions: ascndndfrgt, evexoria, googlegemini and 9 others
olm ben bikeresinde arkadaşımın kütüphanede benim yazdığım isotret guideını hesapsız org dan okurken yakaladım gülmemek için kendimi zor tutuyorum bide böyle high iq ymuş gibi beniö guidemdaki şeyleri arkadaş grubunda anlatıyo patliyom

• +1
  • JFL
Reactions: Me-Mania, ascndndfrgt, Stardew and 4 others
olm ben bikeresinde arkadaşımın kütüphanede benim yazdığım isotret guideını hesapsız org dan okurken yakaladım gülmemek için kendimi zor tutuyorum bide böyle high iq ymuş gibi beniö guidemdaki şeyleri arkadaş grubunda anlatıyo patliyom
tarihin en buyuk flexi olabilir mi

• +1
Reactions: ascndndfrgt, Thrill, coax96 and 2 others
tarihin en buyuk flexi olabilir mi
irl den org hesabım olduğunu ya da looksmaxle ilgilendiğimi bilen kimse yok btw ondan bi sikime yaramıyo

en kötğ yanı herhalde millet hobilerimi sorunca bişey diyememem oyun oynamıyorum dizi izlemiyorum hani random ilaç araştırıyorum ya da org lurklüyorum da diyemezsin millete bitane kıza işte bütün gün müzik dinleyip yatıyorum diye kolpa sıkmıştım tüm gün naptığımı açıklayamadığım için

• +1
Reactions: ascndndfrgt, Stardew, veneficus and 2 others
irl den org hesabım olduğunu ya da looksmaxle ilgilendiğimi bilen kimse yok btw ondan bi sikime yaramıyo

en kötğ yanı herhalde millet hobilerimi sorunca bişey diyememem oyun oynamıyorum dizi izlemiyorum hani random ilaç araştırıyorum ya da org lurklüyorum da diyemezsin millete bitane kıza işte bütün gün müzik dinleyip yatıyorum diye kolpa sıkmıştım tüm gün naptığımı açıklayamadığım için
same situation ben fl studio beat larpliyom cogu da dusuyo amg

• JFL
  • +1
Reactions: veneficus, Thrill, coax96 and 1 other person
org bu kadar yaygınmı ya

• +1
  • JFL
Reactions: iluvanavar, eniyiguresci and Thrill
KASNABAKSJAHAHJQHAHAHAHHAUAUAAHHAHAHHAHAHWSHAHA

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Stardew and iluvanavar
ben bir tane amca gördüm minibüste onunda looksmaxxxing nokta org hesbı vardı bilmiyorum kim ama kesin edp445maxxing yapiyor

• +1
Reactions: veneficus and iluvanavar
ben bir tane amca gördüm minibüste onunda looksmaxxxing nokta org hesbı vardı bilmiyorum kim ama kesin edp445maxxing yapiyor
fym 😭😭

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher