Tr Subforumu IQ Testi

menas

menas

𝕯𝖝𝕯 𝖈𝖗𝖊𝖜 𝕸𝖆𝖘𝖙𝖊𝖗 - In memory of Zagro
Beyler cok merak ettim iki saniye cözsenize

@maarda nootropic mi kullanmaya baslasam IQ arttirmak icin ilac falan yokmu baba ya

@ZerefDragnee1l @xlegend cözün lan lgs tayfa

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, xlegend, Epochs and 3 others
@Zagro sende cözermisin knk

@IlI @MogEater @orhanhic @Dathomirian Zabrak sizde cözün

• +1
Reactions: Epochs, MogEater and Zagro
115 çıkmıştı benimki. İnternetteki IQ testlerini salt IQ olarak almayın. Ayrıca sana iyi bir test önereceksem, bu çözdüğün Mensa Denmarkı değil Mensa Norway testini çöz.

• +1
Reactions: Epochs, Zagro and menas
zevk 31imi attıktan sonra göz atacağım...

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Epochs, Zagro and 2 others
jew trap

• +1
Reactions: Zodiac, Epochs, Zagro and 2 others
gerek yok 170+ IQ olduğum belli zaten

• +1
Reactions: Epochs and Zagro
IQ artımak için ilaç ne olm patladım amk G E N E T İ K:blackpill::blackpill::blackpill::blackpill::blackpill::blackpill::blackpill::blackpill::blackpill::blackpill::blackpill::blackpill::blackpill::blackpill::feelshah:
mensa norwayi cözdüm zaman yetmedi yarrak gibi kaldim aminakoyayim mis gibi high iq oldugumu düsünürken dk den sonra 😢

• +1
mensa norwayi cözdüm zaman yetmedi yarrak gibi kaldim aminakoyayim mis gibi high iq oldugumu düsünürken dk den sonra 😢
Onu da salt alma ama onu çözmek yerine o çıkan skordan 8 skor fln sil yeter. mensa denmark biraz kolay kaçıyor. mebsa Norveçte ben 105 mi 107 mi ne çıkmıştım

• +1
Reactions: Epochs, MogEater, Zagro and 1 other person
Onu da salt alma ama onu çözmek yerine o çıkan skordan 8 skor fln sil yeter. mensa denmark biraz kolay kaçıyor. mebsa Norveçte ben 105 mi 107 mi ne çıkmıştım
ayni, büyük ihtimalle hatam mensa norwayi mantik ile cözmeye calismakti bu yüzden hatta bikac soruyu atladim, sonradan baktigima göre mensa norway de fluid reasoning e bakiliyormus mantik ile cözmeye calismak sacma kaldi bi tik

• +1
ayni, büyük ihtimalle hatam mensa norwayi mantik ile cözmeye calismakti bu yüzden hatta bikac soruyu atladim, sonradan baktigima göre mensa norway de fluid reasoning e bakiliyormus mantik ile cözmeye calismak sacma kaldi bi tik
Yaw ıq testi masturbasyonu da boş nobel ödülü alan kaç tane adam veya kaç tane zeki eleman ıq testi çöözmüştür mk siktir et başarılı olacak kdr yetenekliysen zekisindir bunlar hep cope

• +1
Reactions: Zodiac, Epochs, wills and 3 others
Yaw ıq testi masturbasyonu da boş nobel ödülü alan kaç tane adam veya kaç tane zeki eleman ıq testi çöözmüştür mk siktir et başarılı olacak kdr yetenekliysen zekisindir bunlar hep cope
Canim sikildi yaptim , baktigin zaman einstein dan yüksek iq su olan tonla eleman var bi sikim yapamiyorlar zaten

• +1
Reactions: Epochs, Zagro and Resistance.
115 çıkmıştı benimki. İnternetteki IQ testlerini salt IQ olarak almayın. Ayrıca sana iyi bir test önereceksem, bu çözdüğün Mensa Denmarkı değil Mensa Norway testini çöz.
beni çocukken rehberlik arastırma merkezine götürmüslerdi 10 yasında orda yaptıklarında 132 çıkmıstı kardesimden brutal iq mogg yiyorum ama

• +1
beni çocukken rehberlik arastırma merkezine götürmüslerdi 10 yasında orda yaptıklarında 132 çıkmıstı kardesimden brutal iq mogg yiyorum ama
Brutal mog yesen ne olur yemesen ne olur zaten 120 üstü IQ hepsi üstün zeka sayılıyo neredeyse bayağı iyi yani IQ rate sistemi olsaydı senın IQ chad olurdu

• +1
  • Love it
Reactions: Epochs, MogEater, Trenmaxx1 and 1 other person
@Zagro sende cözermisin knk

@IlI @MogEater @orhanhic @Dathomirian Zabrak sizde cözün
Tamam çözcem birazdan

• +1
Reactions: Zodiac, Epochs, MogEater and 2 others
klinikte psikolog tarafinda yapilan testten neredeyse 40 puan filan az cikti, idk.

• +1
  • Woah
Reactions: Epochs, menas and Zagro
iq pattern anlayabilme ve hafiza testi olarak mantikli, ama yinede suan retard anksiyetesi yasiyorum ya gerizekalilasmissin JFL.

• +1
Reactions: Epochs and Zagro
  • +1
Reactions: Epochs and Resistance.
Üniversiteye gidene kadar akademik başarı göstermediysen ortalama üstü zekada olman imkansızdır.Ayrıca internetteki testler insanları zeki hissetirmek için hazırlanmış testlerdir yani geçerlilik payı yok.

• +1
Reactions: Epochs
Üniversiteye gidene kadar akademik başarı göstermediysen ortalama üstü zekada olman imkansızdır.
Cope bu, lisede veya ortaokulda dersleri siklememis insanlarin akademik basari göstermemesi normal, ayrica ortalama üstü zekaya sahip olmak zor birsey degil.

derslerde iyi olmak ≠ high iq

• +1
Reactions: Zodiac, İNTİKAM VAKTİ, Epochs and 3 others
Üniversiteye gidene kadar akademik başarı göstermediysen ortalama üstü zekada olman imkansızdır.Ayrıca internetteki testler insanları zeki hissetirmek için hazırlanmış testlerdir yani geçerlilik payı yok.
ben bu adami hic sevmedim ragebaitlesemmi @recai iskender

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Epochs, recai iskender and 2 others
zeka ıq ile ölçülecek birşey değil
çözmeye üseniyom bide

• +1
Reactions: Zodiac, İNTİKAM VAKTİ, Epochs and 3 others
yapayim dedim çok uzun sürüyor uğraşamadım

• +1
Reactions: Zodiac and Epochs
143 çıktı. Küçükken uyuyamıyorum diye bizimkiler psikiyatriste götürmüştü orda da 135 mi ne çıkmıştı. Iqmogged

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: Zodiac, İNTİKAM VAKTİ, Epochs and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Epochs and menas
145 çıktı zaten beynimin tamamını kullanabiliyorum şaşırtmadı

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and Epochs
Yediğim simitler ve boktan mikro değerleri zekamı yarıya indirdi

• So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Zodiac and menas
132 ama zordu amk

• Woah
Reactions: menas
145 çıktı zaten beynimin tamamını kullanabiliyorum şaşırtmadı
1'i fazla yazmissin orospu çocuğu :lul:

• JFL
Reactions: Zodiac, Epochs and menas
1752390900344

beyler 14 yok amk:lul:

• JFL
Reactions: menas and Zodiac
olum mantığı falan çok basit lan bunun ikincisi bunun üçüncüsü mantığı falan şempanzenin bile fullemesi lazım bunu aq devam ediyom 13deyim simdi

• +1
Reactions: Epochs
olum mantığı falan çok basit lan bunun ikincisi bunun üçüncüsü mantığı falan şempanzenin bile fullemesi lazım bunu aq devam ediyom 13deyim simdi
Sonlara gel

• +1
10 yaşındaki testler aşırı basit oluyordu ben 147 gibi bişe almıştım belgesi var bulabilirsem atarım beni de RAM'de test yaptmışlardı bir de bilsem sınavı vardı onda 140 gibi bise cıkmıstı ama yas kucuk diye cok basitti sanırım bu arada 35'teyim su an bitti oldu test 31le 35 zorladı bi şu an

• +1
Reactions: Trenmaxx1
test bitti sabah 10da çözmem ve aç karnına cozmeme sayıyom bunu yoksa daha iyi yapardım bence❤️❤️
1752392525142
1752392538507

son soru ve 31. soru zorladı ikisine de D dedim sanırsam ama 31 D ile F arasında bıraktı keşke cevapları da söylese aq ya da en azından hangisinin yanlış olduğunu, kaç tane olduğunu

• WTF
bir de 16-17 yas aralıgını cozdum ondan basitti sanırım bilmiyom üşenmezsem 18-50 çözerim

110 çıktı ama saçma test

• +1
Reactions: fefep

Users who are viewing this thread

Back