"TRAD" RUSSIA

Я знаю кто такие русские наташки. Обычные дырки для волосатых обезьян таких как таджики, индусы и всякий отброс земли
Ты кто по национальности ?

• +1
Reactions: hopecel
Я не знаю как это объяснить, инцельство может я хз но мне просто не хочется заводить отношения из за сложностей, придется же ухаживать, покупать, общаться и т.д. Легче просто херней страдать
ты ленивый да? я тоже
Да и тем более ахаххаха кто мне даст
ну найди какую-то толстую девушку с большими сиськами :forcedsmile::forcedsmile:
why are HIV rates such a hot topic?
it's from poverty stricken drug addicts sharing needles
nah it's from whoredom too
brate rusi u srbiju sto su dosli sve neki subhumani ja mislio da su lepsi malo
Ruskinje su boginje a i Rusi nisu toliko ruzni kao sto se govori, a ti kod vas su cesto neki pozapadnjaceni hipici i antife sa ofarbanom kosom, takvih imas svuda

mislim average Rus ne izgleda lose, naprotiv

• +1
Reactions: Rxna and aloooeJIEEES
ты ленивый да? я тоже

ну найди какую-то толстую девушку с большими сиськами :forcedsmile::forcedsmile:

nah it's from whoredom too

Ruskinje su boginje a i Rusi nisu toliko ruzni kao sto se govori, a ti kod vas su cesto neki pozapadnjaceni hipici i antife sa ofarbanom kosom, takvih imas svuda

mislim average Rus ne izgleda lose, naprotiv
Педик ты лингвист или как

Мирин :feelsahh:

• JFL
  • +1
Reactions: aloooeJIEEES
a ti kod vas su cesto neki pozapadnjaceni hipici i antife sa ofarbanom kosom, takvih imas svuda
Svakog ruskog muskarca kojeg sam video je bio midget bukvalno

• Hmm...
  • +1
Reactions: hopecel and Rxna
  • JFL
  • +1
Reactions: hopecel and FlotPSL
There are fewer people in russia than officially stated btw

• Woah
ali ti likovi imaju neke brutalne ribe ili goticarke
bukvalno
btw da li oni mogu da idu u zapad ili ne jer mi je cudno da ostaju u srbiji

• +1
Reactions: Rxna
bukvalno
brate ja sam pricao sa nekim i kao daju ima par opcija ugl bude ceska poljska i tako neka sranja, i znam jednom liku su rekli da moze ili u tursku ili u srbiju i lik je logicno dosao ovde, ali nzm tacno kako to radi

• +1
bukvalno
idu vise u slavic zemlje jer su blize/belji ljudi/laksi jezik za njih/ne gledaju ih ko retarde (nisu ocrnjeni)

• +1
idu vise u slavic zemlje jer su blize/belji ljudi/laksi jezik za njih/ne gledaju ih ko retarde (nisu ocrnjeni)
Realno
Jbt kad vidim hrvate koji su doveli pun kurac indusa i crnaca bojim se za srbiju

• +1
Israeli women love goyim cock

• Love it
  • +1
Jeste krenuo sam i ja da vidjam crnce cesto sad
Zavrisecemo isto kao engleska i francuska verovatno...
previse im je zajeban jezik da nauce, i premale su plate pogotovo kod nas, ne verujem iskreno, polako ali sigurno ih ima vise, ali mislim da necemo biti kao engleska i francuska

• +1
previse im je zajeban jezik da nauce, i premale su plate pogotovo kod nas, ne verujem iskreno, polako ali sigurno ih ima vise, ali mislim da necemo biti kao engleska i francuska
Upravu si za jezik ali oni mogu da rade za bilo koju platu,iskreno samo ne znam kako ce ovo sve da se zavrsi
Primetio sam da je rasizam prema migrantima krenuo da raste na zapadu tako da mozda ih oni izbace

• +1
Upravu si za jezik ali oni mogu da rade za bilo koju platu,iskreno samo ne znam kako ce ovo sve da se zavrsi
Primetio sam da je rasizam prema migrantima krenuo da raste na zapadu tako da mozda ih oni izbace
jedino da se desi nesto sa nasom omiljenom drzavom o cemu ne bi da pricam na internetu iskreno, ali ne znam, ne mozes ni predvideti zajebano je dosta, ali ko ce znati, ja da sam na njihovom mestu radije bi otisao u nemacku/francusku/englesku jer su tamo vec nastanjeni i ne moraju da se cimaju da skontaju stvari, ziveli bi u nekim slumovima ali idalje bilo bi im bolje nego vamo

• +1
jedino da se desi nesto sa nasom omiljenom drzavom o cemu ne bi da pricam na internetu iskreno, ali ne znam, ne mozes ni predvideti zajebano je dosta, ali ko ce znati, ja da sam na njihovom mestu radije bi otisao u nemacku/francusku/englesku jer su tamo vec nastanjeni i ne moraju da se cimaju da skontaju stvari, ziveli bi u nekim slumovima ali idalje bilo bi im bolje nego vamo
Slazem se,ali iskreno mislim da ima sanse da se belci iz zapada pobune
btw jesi ti iz bg?

• +1
Reactions: Rxna
Slazem se,ali iskreno mislim da ima sanse da se belci iz zapada pobune
btw jesi ti iz bg?
nisam ali sanse su male jako (mali im je testosteron svejedno)

• +1
Reactions: FlotPSL
ali sanse su male jako (mali im je testosteron svejedno)
Jeste da je mali T i realno su malo tupavi jer je zbog njih sada kurac u evropi ali mozda uspeju da proteraju migrate bar se nadam

• +1
Jeste da je mali T i realno su malo tupavi jer je zbog njih sada kurac u evropi ali mozda uspeju da proteraju migrate bar se nadam
nisam iz bg btwq

• +1
Reactions: FlotPSL
They're gonna import pajeets

• Hmm...
ne, ugl su oko 177-180, mada ima ih visih od mene
svakog kog sam video je 170

@
EliasDePoop
@EliasDePoop mi daje Cacanin energiju
pocemu?