aloooeJIEEES
Getting paid for cope distribution
Ты кто по национальности ?Я знаю кто такие русские наташки. Обычные дырки для волосатых обезьян таких как таджики, индусы и всякий отброс земли
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ты кто по национальности ?Я знаю кто такие русские наташки. Обычные дырки для волосатых обезьян таких как таджики, индусы и всякий отброс земли
русскийТы кто по национальности ?
ты ленивый да? я тожеЯ не знаю как это объяснить, инцельство может я хз но мне просто не хочется заводить отношения из за сложностей, придется же ухаживать, покупать, общаться и т.д. Легче просто херней страдать
ну найди какую-то толстую девушку с большими сиськамиДа и тем более ахаххаха кто мне даст
nah it's from whoredom toowhy are HIV rates such a hot topic?
it's from poverty stricken drug addicts sharing needles
Ruskinje su boginje a i Rusi nisu toliko ruzni kao sto se govori, a ti kod vas su cesto neki pozapadnjaceni hipici i antife sa ofarbanom kosom, takvih imas svudabrate rusi u srbiju sto su dosli sve neki subhumani ja mislio da su lepsi malo
Педик ты лингвист или какты ленивый да? я тоже
ну найди какую-то толстую девушку с большими сиськами
nah it's from whoredom too
Ruskinje su boginje a i Rusi nisu toliko ruzni kao sto se govori, a ti kod vas su cesto neki pozapadnjaceni hipici i antife sa ofarbanom kosom, takvih imas svuda
mislim average Rus ne izgleda lose, naprotiv
не лингвист а ротерПедик ты лингвист или как
Мирин![]()
Nisam znao da si srbinbrate rusi u srbiju sto su dosli sve neki subhumani ja mislio da su lepsi malo
hahahah ne seriNisam znao da si srbin
Svakog ruskog muskarca kojeg sam video je bio midget bukvalnoa ti kod vas su cesto neki pozapadnjaceni hipici i antife sa ofarbanom kosom, takvih imas svuda
ali ti likovi imaju neke brutalne ribe ili goticarkeSvakog ruskog muskarca kojeg sam video je bio midget bukvalno
bukvalnoali ti likovi imaju neke brutalne ribe ili goticarke
brate ja sam pricao sa nekim i kao daju ima par opcija ugl bude ceska poljska i tako neka sranja, i znam jednom liku su rekli da moze ili u tursku ili u srbiju i lik je logicno dosao ovde, ali nzm tacno kako to radibukvalno
btw da li oni mogu da idu u zapad ili ne jer mi je cudno da ostaju u srbiji
idu vise u slavic zemlje jer su blize/belji ljudi/laksi jezik za njih/ne gledaju ih ko retarde (nisu ocrnjeni)bukvalno
btw da li oni mogu da idu u zapad ili ne jer mi je cudno da ostaju u srbiji
Realnoidu vise u slavic zemlje jer su blize/belji ljudi/laksi jezik za njih/ne gledaju ih ko retarde (nisu ocrnjeni)
i mi smo donekle cookedRealno
Jbt kad vidim hrvate koji su doveli pun kurac indusa i crnaca bojim se za srbiju
Jeste krenuo sam i ja da vidjam crnce cesto sadi mi smo donekle cooked
previse im je zajeban jezik da nauce, i premale su plate pogotovo kod nas, ne verujem iskreno, polako ali sigurno ih ima vise, ali mislim da necemo biti kao engleska i francuskaJeste krenuo sam i ja da vidjam crnce cesto sad
Zavrisecemo isto kao engleska i francuska verovatno...
Upravu si za jezik ali oni mogu da rade za bilo koju platu,iskreno samo ne znam kako ce ovo sve da se zavrsiprevise im je zajeban jezik da nauce, i premale su plate pogotovo kod nas, ne verujem iskreno, polako ali sigurno ih ima vise, ali mislim da necemo biti kao engleska i francuska
jedino da se desi nesto sa nasom omiljenom drzavom o cemu ne bi da pricam na internetu iskreno, ali ne znam, ne mozes ni predvideti zajebano je dosta, ali ko ce znati, ja da sam na njihovom mestu radije bi otisao u nemacku/francusku/englesku jer su tamo vec nastanjeni i ne moraju da se cimaju da skontaju stvari, ziveli bi u nekim slumovima ali idalje bilo bi im bolje nego vamoUpravu si za jezik ali oni mogu da rade za bilo koju platu,iskreno samo ne znam kako ce ovo sve da se zavrsi
Primetio sam da je rasizam prema migrantima krenuo da raste na zapadu tako da mozda ih oni izbace
Slazem se,ali iskreno mislim da ima sanse da se belci iz zapada pobunejedino da se desi nesto sa nasom omiljenom drzavom o cemu ne bi da pricam na internetu iskreno, ali ne znam, ne mozes ni predvideti zajebano je dosta, ali ko ce znati, ja da sam na njihovom mestu radije bi otisao u nemacku/francusku/englesku jer su tamo vec nastanjeni i ne moraju da se cimaju da skontaju stvari, ziveli bi u nekim slumovima ali idalje bilo bi im bolje nego vamo
nisam ali sanse su male jako (mali im je testosteron svejedno)Slazem se,ali iskreno mislim da ima sanse da se belci iz zapada pobune
btw jesi ti iz bg?
Jeste da je mali T i realno su malo tupavi jer je zbog njih sada kurac u evropi ali mozda uspeju da proteraju migrate bar se nadamali sanse su male jako (mali im je testosteron svejedno)
nisam iz bg btwqJeste da je mali T i realno su malo tupavi jer je zbog njih sada kurac u evropi ali mozda uspeju da proteraju migrate bar se nadam
odakle si?nisam iz bg btwq
Necu se doxxujem tolikoodakle si?
RazumemNecu se doxxujem toliko
ne, ugl su oko 177-180, mada ima ih visih od meneSvakog ruskog muskarca kojeg sam video je bio midget bukvalno
@EliasDePoop mi daje Cacanin energijuodakle si?
svakog kog sam video je 170ne, ugl su oko 177-180, mada ima ih visih od mene
pocemu?@@EliasDePoop mi daje Cacanin energiju![]()