TRAVISBICKLE HK.

M

mhumanoid

Banned
Her ay başı ne kadar çirkin olduğunu buraya yazıp aglayip bizden kendisine umut vermemizi isteyen bir dalyarrak oglu dalyarrak.

Isin komik tarafi su adamın tipini forumda sadece enes karduya gormustu ve mid-high ltn demisti o zamanlar (enes kendisine mid mtn diyordu o zamanlar)

• So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 100697, menas and Dathomirian Zabrak
Her ay başı ne kadar çirkin olduğunu buraya yazıp aglayip bizden kendisine umut vermemizi isteyen bir dalyarrak oglu dalyarrak.

Isin komik tarafi su adamın tipini forumda sadece enes karduya gormustu ve mid-high ltn demisti o zamanlar (enes kendisine mid mtn diyordu o zamanlar)
@travisbickle ben seni seviyorum agabey :Comfy:❤️ truecel olmayanlar anlamaz...

• +1
Reactions: cornerd nerd
@travisbickle ben seni seviyorum agabey :Comfy:❤️ truecel olmayanlar anlamaz...
Ya tmm cirkin olması üzücü bir şey de bunu buraya yazıp durunca irlde görmediği zorbaligi burada görecek ve sinir bozacak amk

• +1
Reactions: Zodiac and menas
Ya tmm cirkin olması üzücü bir şey de bunu buraya yazıp durunca irlde görmediği zorbaligi burada görecek ve sinir bozacak amk
Kendi yarasına tuz atmak için yapıyor sanırım, yine de laf etmemek lazım...

• +1
Reactions: Zodiac and menas

bayadır yok o

herif baska postlara yorumda atmiyor aq sadece post atip gidiyo

• +1
Reactions: Xavier
herif baska postlara yorumda atmiyor aq sadece post atip gidiyo
%100 fakecel gerçekten cirkin birisi böyle şeyler yapmaz bence

• +1
Reactions: Xavier
%100 fakecel gerçekten cirkin birisi böyle şeyler yapmaz bence
yokla kişiden kişiye değişiyo kimi kaçmak ister kimi tam tersi kabullenmek

• +1
Reactions: Zodiac

Users who are viewing this thread