trde boy her şey

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel, not incel
Sa, geçen kafede arkadaşlarla otururken arkamızdaki kızların tipimizin iyi fakat boyumuzun kısa olduğu hakkında konuştuklarını duyduk. Yanlarına gidip selam verdiğimizde bayağı samimi takıldılar ama konuşma pek uzun sürmedi, boyum uzun olsa yanına giden kişi ben olmazdım kız yanıma gelirdi trde boy her şey amınıza koyim ben hgh blastlamaya gidiyom boy 176

• So Sad
  • +1
Reactions: Kayra139 and nmn14
Sa, geçen kafede arkadaşlarla otururken arkamızdaki kızların tipimizin iyi fakat boyumuzun kısa olduğu hakkında konuştuklarını duyduk. Yanlarına gidip selam verdiğimizde bayağı samimi takıldılar ama konuşma pek uzun sürmedi, boyum uzun olsa yanına giden kişi ben olmazdım kız yanıma gelirdi trde boy her şey amınıza koyim ben hgh blastlamaya gidiyom boy 176
IMG 8556
Fakecelsin

• +1
  • JFL
Reactions: Inosebreathonly, xzyqiu, Dwrk and 3 others
Aynen ondan

Attachments

• harikasın kardeşim ya şu 1 spiderman.mp4
    1.3 MB
  • JFL
  • +1
Reactions: xzyqiu and Dwrk
GEÇEN DAHA UZUNDUN NERF MÜ YEDİN LAN OROSBU COCUGU

• JFL
Reactions: Inosebreathonly, Zodiac and ZerefDragnee1l
o kadar onemli degil aq yavsaklari ben 195im ergenligimden beri 167 olsamda hayatim ayni olurdu gene slaylerdik

• Hmm...
Reactions: ZerefDragnee1l
Last edited:
o kadar onemli degil aq yavsaklari ben 195im ergenligimden beri 167 olsamda hayatim ayni olurdu gene slaylerdik
kızların boyuyla çok bir farkımız yoktu uzunlardı bayağı yeni nesilin, bizim, genetik biraz karışık aq

Yeterince yakışıklı değilmişsin benim ark senle aynı boyda ter temiz takılıyor hiç görmedim bundan dolayı Red yediğini

Yeterince yakışıklı değilmişsin benim ark senle aynı boyda ter temiz takılıyor hiç görmedim bundan dolayı Red yediğini
oyle kafaya gore ascenlemek yok

oyle kafaya gore ascenlemek yok
Ascendledik 1 tık kaş kalınlaştırıp leanmaxx + diyeti full et tavuk yumurtaya geçiş bonemass arttı

• +1
  • Hmm...
Reactions: xlegend and TrustMeBro
red yemedik zaten teklif olmadı direkt, boyum uzun olsa kızlar gelirdi ben gitmezdim diyorum

• +1
Reactions: Zodiac
Ascendledik 1 tık kaş kalınlaştırıp leanmaxx + diyeti full et tavuk yumurtaya geçiş bonemass arttı
bonemass artmamistir greylik yapma leansin diye kemik cikinca neolithic olmuyosun

• +1
Reactions: Zodiac and Ratonnn
red yemedik zaten teklif olmadı direkt, boyum uzun olsa kızlar gelirdi ben gitmezdim diyorum
E2 düşük Test yüksek tut uzarsın diye umuyorum tabi babanın boyu kaç

Last edited:
  • +1
bonemass artmamistir greylik yapma leansin diye kemik cikinca neolithic olmuyosun
Yok arttı önceden sol dehşet sağ fena değildi sağ diriliyor

• +1
E2 düşük Test yüksek tut uzarsın diye umuyorum tabi babanın boyu kaç
ailede en uzun kişi benim babam 165 annem 165 civarı ama dayılarım amcalarım 180 190 civarı hep

ailede en uzun kişi benim babam 165 annem 165 civarı ama dayılarım amcalarım 180 190 civarı hep
Allah kurtarsın umarım amcalarına çekersin kanka

• +1
Reactions: Zodiac and ZerefDragnee1l
Eksikliğin yoksa çok etkisi olur mu bilmem
vardır illa, günlük besin ihtiyacımı falan hiçbir boku alamıyorum. dün 100gr tavuk yedim başka hiçbir şey yemedim, anne ne yaparsa onu yiyorum işte. çinko falan ilaçlardan deniyorum bir şeyler ama olduğu kadar.

• +1
olum hepiniz salaksınız kızların yapısı boyle çalışmıyor kız senin sikine sarılmadığı için seni istemiyor manasına gelmiyor her kız sizi istemek zorundada değil tiktok editlerinden görüp gerçeklikten uzaklaşıyonuz istersen dünyanin en yakişikli erkeği ol yakişikli olman her kadında aynı şeyi ifade etmiyor
komik ağzi laf yapan çevresi olan 175 mid mtnnin
sıkıcı 175 mid htnden daha çok appealı var
kizlari yakişikliliğinizla tavladiktan sonra ilişki birbirinize bakarak surdurulmuyor

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l, Ashoimex and maarda
olum hepiniz salaksınız kızların yapısı boyle çalışmıyor kız senin sikine sarılmadığı için seni istemiyor manasına gelmiyor her kız sizi istemek zorundada değil tiktok editlerinden görüp gerçeklikten uzaklaşıyonuz istersen dünyanin en yakişikli erkeği ol yakişikli olman her kadında aynı şeyi ifade etmiyor
komik ağzi laf yapan çevresi olan 175 mid mtnnin 175 mid htnden daha çok appealı var
kanka adam gibi okuyor musunuz harbiden yazılanları amk? kızlar arkada öndeki çocukların tipleri iyi boyları kısa dediler diyorum amk bayağı net şekilde duyduk, yaşıtlardı bu arada hatta bizim okuldan olma ihtimalleri bile var

• +1
kanka adam gibi okuyor musunuz harbiden yazılanları amk? kızlar arkada öndeki çocukların tipleri iyi boyları kısa dediler diyorum amk bayağı net şekilde duyduk, yaşıtlardı bu arada hatta bizim okuldan olma ihtimalleri bile var
boyum uzun olsa kızlar gelirdi ben gitmezdim diyosun yanlış okuduğum falan yok sen ne yarramsında kız senin yanına gelmeli amk :Distersen chad ol
kızların čoğu turkiye gibi bi ülkede karşi cinsten ilgiye boğuldukları için yeni biriyle tanişma gereğinde bile bulunmuyor onu gectim çoğu kız ilk adımı karşıdan bekliyor

• +1
kizlari yakişikliliğinizla tavladiktan sonra ilişki birbirinize bakarak surdurulmuyor
mal amcik insel diye gezinen sen degil miydin

Kanka şimdi bu dediğin öyle değil tam şimdi kızın sana böyle sırılsıklam aşık olması için onun da böyle yeni çağ sayesinde kafasında oluşan kriterler felan var ona göre birey olup bide muhabbetin olması lazım

• +1
boyum uzun olsa kızlar gelirdi ben gitmezdim diyosun yanlış okuduğum falan yok sen ne yarramsında kız senin yanına gelmeli amk :Distersen chad ol
kızların čoğu turkiye gibi bi ülkede karşi cinsten ilgiye boğuldukları için yeni biriyle tanişma gereğinde bile bulunmuyor onu gectim çoğu kız ilk adımı karşıdan bekliyor
Kanka 191 felan lean htn low cl var bizim okulda hiç tanımayıp aşık olanlar var

• +1
Kanka şimdi bu dediğin öyle değil tam şimdi kızın sana böyle sırılsıklam aşık olması için onun da böyle yeni çağ sayesinde kafasında oluşan kriterler felan var ona göre birey olup bide muhabbetin olması lazım
aga kızlar o kriterleri yıkıyor yeter ki ilgi olsun
çevremdeki çoğu kız arkadaşım yakışıklı olsun uzun boylu kültürlü olsun film kitap kulturu olsun diye kriter koyup 26iq mahalle kekolarinin basit ilgisine tav oluyolar onlara farketmez yani kati bi kriter yok haa şoyle olur mesela kiz benden kisa biriyle sevgili olmam kürt biriyle sevgili olmam falan diyodur onu anlarimda 180 ustu olmazsa sevgili olmam gibi kati kriterleri yok olanlarda zaten menapoza girecek yakinda

aşk denilen şey karşılıklı yaşanır bu senin dediğin hayranlık oluyor birini gordun beğendin oda seni beğendi ama gerisi yok mesela kafaniz uyuşmuyor ortak noktaniz yok sadece tiple sevgili mevgili olamazsiniz 1-2 aylik "uzun ilişki"'lerden bahsetmiyorum

• +1
Reactions: Ashoimex
aga kızlar o kriterleri yıkıyor yeter ki ilgi olsun
çevremdeki çoğu kız arkadaşım yakışıklı olsun uzun boylu kültürlü olsun film kitap kulturu olsun diye kriter koyup 26iq mahalle kekolarinin basit ilgisine tav oluyolar onlara farketmez yani kati bi kriter yok haa şoyle olur mesela kiz benden kisa biriyle sevgili olmam kürt biriyle sevgili olmam falan diyodur onu anlarimda 180 ustu olmazsa sevgili olmam gibi kati kriterleri yok olanlarda zaten menapoza girecek yakinda
Kanka şimdi o dediğin kıza bağlı htb / hmtb + body halo lara kimler yazıyor kimler

• +1
Reactions: Zodiac and Deleted member 100697
Kanka şimdi o dediğin kıza bağlı htb / hmtb + body halo lara kimler yazıyor kimler
turkiyede htbve + isen muhtemelen dmnde +3 unlu,mikrounlu vardir zaten,
benim eski arkadaş vardi taş patlasin mtb kiz gorilfaruk bana yaziyo falan diyodu

• +1
Reactions: Zodiac and ZerefDragnee1l
turkiyede htbve + isen muhtemelen dmnde +3 unlu,mikrounlu vardir zaten,
benim eski arkadaş vardi taş patlasin mtb kiz gorilfaruk bana yaziyo falan diyodu
Kanka tip > ün benim gözümde chad olsan zaten ünlü olması zor olmaz istesen bu dönemde

• +1
oğlum ilgi duymadığın kişiler hakkında konuşuyor musun amk? kızların yanında az biraz muhabbet ettik gülüştük ama arkadaşın annesi eve çağırdı yağmur yağıyordu kaça kaça gittik mecbur

bizde 180 bayağı htn+ çocuk var ama mizahı yerlerde olmasına rağmen bayağı ortamda gülünüyor benim bile gülesim geliyor aq bir ara çeker atarım çocuğu izin verirse

• +1
bizde 180 bayağı htn+ çocuk var ama mizahı yerlerde olmasına rağmen bayağı ortamda gülünüyor benim bile gülesim geliyor aq bir ara çeker atarım çocuğu izin verirse
Ben bi tık downrateledim ama gülünüyor derken

Bojack diye bi eleman varmis tiktokta onu unfrauded ceken bir mtn vardi bu forumda

hayal dunyasinda yasamaya devam et kanks. subforumun certified slayerlarindan biri olarak yalanliyorum bunu. yurtdisindaki kadar olmasa da tr de kizlar approachlamiyor diyen maldir:D:D

her gun de camideyim eat that fucking shit

• +1
Reactions: Zodiac and oldgymcel
hayal dunyasinda yasamaya devam et kanks. subforumun certified slayerlarindan biri olarak yalanliyorum bunu. yurtdisindaki kadar olmasa da tr de kizlar approachlamiyor diyen maldir:D:D

her gun de camideyim eat that fucking shit
kizlar ilk adim atmiyor demedim ki yakişikliysan bile her kizin ilk adimi atma zorunluluğu mu var böyle birşey beklersen hayal kırıklığına uğrayıp its over diye zırlarsın
belki manitasi var ve sadik belki lezbiyen niye her kizdan ilgi bekliyon aç mısın açıkta mısın kendi kendine yetemiyon mu mk
kızlar ilk adim atmiyor desem bende yalan soylemiş olurum çunku ilişkilerimin %80inde kızlar ilk adımı attı ve ben 16 yaşindayim hala yabanci bi kizdan instagram istemedim ama 10dan fazla kısa-orta süreli ilişkim oldu 8. sınıftan beri

• +1
ulan lavuk 14 yaşındasın boy moy anlatıyosun sıkmım kafanı

• +1
Reactions: IlI and Zagro
Boy her sey degil arkadaslar

• +1
Reactions: Ashoimex
hepsine ihtyiaciniz var hepsine hem tip hem
boy hem para herseye amk herseye

• +1

Users who are viewing this thread

Back