shepshepx
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Penn Badgley 1.74 gerçekten daha uzun olsaydı bu çok brutal olurdu
sağı solu belli olmuyor bu foidler sosyal medyada ne unlu olursa ona kayiyorlarçok kısaysan boy, ama ortalama bir boyun varsa (177+) yüz daha önemli
dostum ben yanlız bir insanım, kafamda tabiki bunun hakkında bir fikrim var boş boş thread açıyorum işte fake social interaction içinBeyler yeter, harbiden yeter ama amk yani 24den beri kayıt olupta şu soruya cevap bulamamış olmanda çok ironik cidden
Aynı salak saçma soruları her hafta 1 kere tartışıp tartışıp durmayın
O 50 bodycountın %99u LTBdirBence TR'de boy biraz daha önemli çünkü yüz yapısı olarak iskandinavyadaki insanlar kadar çekici değiliz. Fenotipler, ırkçılık iddialarıyla kaldırıldı ama bazı ırkların gerçekten üstünlüğü var kemik,vücut yapısı, güzellik vs. Tr'de Batı Bölgesinde tip skalası daha iyi anadoluya göre ama onların da çok iyi olduğu sanılamaz çoğu htn eşiğinde falan . 195 boyunda 5,5/10 tipte tanıdığım biri var eleman 22 yaşında 50 bodycount yaptı , düşünün 30'a kadar kaça çıkacak. 175 6/10 biri bile o kadar yapamamıştır.
Trakya'nın orospu mtb htb karılarını elden geçiriyor işte lavuk tipleri düşük falan değil , herifte para yok pul yok doğru düzgün ama villada yaşayan stacyi bile tavlayıp gidiyor evine ailesi yokken .O 50 bodycountın %99u LTBdir
Ya böyle örnekler sacma bence daha iyi karilarla daha fazla sikisen kısa htn+ de bulursun illa ama bulunca senin bahsettiğin örnek çürümeyecek yada boyun önemi değişmeyecekTrakya'nın orospu mtb htb karılarını elden geçiriyor işte lavuk tipleri düşük falan değil , herifte para yok pul yok doğru düzgün ama villada yaşayan stacyi bile tavlayıp gidiyor evine ailesi yokken .
trakyada stacy ne arasın amkTrakya'nın orospu mtb htb karılarını elden geçiriyor işte lavuk tipleri düşük falan değil , herifte para yok pul yok doğru düzgün ama villada yaşayan stacyi bile tavlayıp gidiyor evine ailesi yokken .