ochinchin
finally accepted being indian💔
başlık
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kızların sonsuz seçeneği var adamımSanki sokaklarda her zaman Drago gandy Jordan geziyor aq
Yuksek ama ne kadar kız cirkinse (cirkinligin farkinda olanlar haric) daha yuksek hedef bekliyorbaşlık
hipergami ne demekti yaHipergami yükselmesin diye biz tutuyoruz kardeşim emin ellerdesin@szenn
sınıfımda sevgilisi olan sadece 4 kişi var600 kişilik okulda 15 erkek var kızların konuştuğu amk
Geri kalanların hepsi jester olmak zorunda
4?sınıfımda sevgilisi olan sadece 4 kişi var
bizde o kadar kötü değil ama herkes khhv gibi bir şey soruyorum çocuğa napicaz diye o işlerle alakam yok diyor farkında bile değiller amk4?
42 kişiyiz bizde 2.
Kanki kızlar boş iş yabizde o kadar kötü değil ama herkes khhv gibi bir şey soruyorum çocuğa napicaz diye o işlerle alakam yok diyor farkında bile değiller amk
zaten lisedesin aq bi zahmet virgin olKanki kızlar boş iş ya
khhv değilim allahtan virginim sadece
ben de sadece virginim ama 22ye 3 ay kaldıKanki kızlar boş iş ya
ülkenin çoğunluğu böyle bilinçli değiller ama yoksa kafayı yerler awKanki kızlar boş iş ya
ben de keşke bilinçsiz olsaymışım diyorum da ltn-mtn arası(softmaxlemeden önce low ltnydim) olduğum için çaba göstermem gerekiyor yoksa truecel kalırdım 30a kadarülkenin çoğunluğu böyle bilinçli değiller ama yoksa kafayı yerler aw
Bırak bilinçli olmasınlar yeterince mainstream oldu zaten lmülkenin çoğunluğu böyle bilinçli değiller ama yoksa kafayı yerler aw
keşke hiç umrumda değildi zaten looks eskiden zor yoldan öğrendimben de keşke bilinçsiz olsaymışım diyorum da ltn-mtn arası(softmaxlemeden önce low ltnydim) olduğum için çaba göstermem gerekiyor yoksa truecel kalırdım 30a kadar
Noldukeşke hiç umrumda değildi zaten looks eskiden zor yoldan öğrendim
tum zorluklar uğraştığın şeyler birazcık daha iyi görünsem yaşanmayacak olması bplemiştiNoldu
Sub5 isen sub5 muamelesi görürsün evettürkiye'den öte dünya çapında nasıl, avrupa ülkelerinde vs. bir kızla konuşmaya çalışırsam sub5 muamelesi görür müyüm
Okuldaki Ergen kafaları sikeyim ileride bir bok olmadıklarını görünce nefes alsa yeter moduna geçerler. Dışarıda gerizekalı tipleri bulmazsan sıkıntı yokOkullarda çok kötü
onun dışı bilmiyorum
Keşke her erkek çocuğuna küçük yaşta öğretilse aqkeşke hiç umrumda değildi zaten looks eskiden zor yoldan öğrendim