senualF
I am not a jester for your amusement
Amk ülkesinde bir bok yok olanlarda ya reçeteli ya çok pahalı ya da ikiside birden hgh, roids, peptidler, accutane, tret, reta, ghk cu, hidrokortizon lumify eye drops melonotan 1-2 gibi gibi hiçbirine erişimimiz yok yurtdışındakiler gibi en sonunda işe girdim bişe istiyom eczaneden reçete diyo şimdi doktora gidip accutane istedim dedi ki senin cildin zaten iyi accutaneye gerek yok la orospu çocuğu mikrodoz kullanmak istiyom belki burnumdaki şişlik yağ filamentleri gitsin istiyorum ayrıca şuan iyi diye her zaman iyi olcak diye bişe yok + iyide değilde başka zaman büyüme plaklarınada baktırcaktım lavuk dediki sana baktırmaya gerek yok devletin malını boş şeyler için meşgul edemeyiz, sayın orospunun göt deliğinden doğma ben randevu alıp 2 hafta bekledim 1 saat yol geldim o plaklara bak ananı gözlerinin önünde sikerim diyemediğim için çıktım düşünceli şekilde sıkıştepiş otobüse binip götten yedim 50 yaş dayılardan, sikerim intihar edicem artık istemiyorum lan yaşamak sorunlarımı biliyorum çözecek paramda var ama yok amk alınmıyor