Trde neden bu kızların egosu böyle

santosxa

santosxa

Iron
Bu sene 3 kızla çıktım. Yaş 16 tipim orta boy 185 olduğu icin çoğunlukla benim beğendiğim kızlar beni beğenmiyor. Begenmedikleri ile beraber egolarını şişirmek amaciyla umut veriyorlar. Neden boyleler?

• JFL
  • +1
Reactions: Mentally lost cel, femboi_hunter69, htn666 and 1 other person
Ortalama derken ltn mi yoksa mtn mi?
Eğer mtn ise en büyük fakecelsin aq :lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and htn666
Tırrık ulkesinin orospuları işte ne beklersin ki.

• +1
Reactions: Mentally lost cel and Serialsuicide
Ortalama derken ltn mi yoksa mtn mi?
Eğer mtn ise en büyük fakecelsin aq :lul:
Tipim burda knk

Last edited:
Bu sene 3 kızla çıktım. Yaş 16 tipim orta boy 185 olduğu icin çoğunlukla benim beğendiğim kızlar beni beğenmiyor. Begenmedikleri ile beraber egolarını şişirmek amaciyla umut veriyorlar. Neden boyleler?
tipin orta olduğu için böyle broşki, ve bu durum tr kızlarına özel değil

• +1
Reactions: cakdripa
185 bu tiple stacylerden fln mi red yiyon
Tipi kötü kızın ortalamanin altinda ama kız sanki adriana lima gibi tavırlar sergiliyor bana karşı.

Haci bunlar ne amk
Karşim ergenliğin bittiğinde bi ll çak + vücut yap + büyük ameliyatlar gerektirmeyen varsa hardmaxxla + softmaxx bak keyfine

Karşim ergenliğin bittiğinde bi ll çak + vücut yap + büyük ameliyatlar gerektirmeyen varsa hardmaxxla + softmaxx bak keyfine
Vücut var şuanda hemen hemen 6 aydir gym var hard max olarak rhino yapcam softmaxx olarakda skin care + mewing + debloat yeterli

kanka adamın boyu 185 ll ne gerek var

• +1
Reactions: pashanimair and orbitalover
kanka adamın boyu 185 ll ne gerek var
2m olmak önemli değer bence true ascendant olacaksın baba olacaksan

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
2m olmak önemli değer bence true ascendant olacaksın baba olacaksan
ll yapanlari haric tutuyom ama 2 metre ustu hic yakiskkli adam gormedim amk max mtn oluyorlar

• +1
Reactions: kökleyicifallik and ascendantwill
ll yapanlari haric tutuyom ama 2 metre ustu hic yakiskkli adam gormedim amk max mtn oluyorlar
Görmediğin olmadığı anlamına gelmiyor sanki birde yolda 2m 100 tane adam varda gördüklerini söylüyorsun internette bile azlar

• +1
Görmediğin olmadığı anlamına gelmiyor sanki birde yolda 2m 100 tane adam varda gördüklerini söylüyorsun internette bile azlar
internettekileride icine katiyom kanka uzun boylular mtn gecmiyo iste

• +1
Reactions: ascendantwill
internettekileride icine katiyom kanka uzun boylular mtn gecmiyo iste
Her şeyin bir ilki vardır + bizim salondaki 195 2m 2 tane abi vardı biri htn diğeri mid cl ikiside. Kaslı roidsiz 16 senedir spor yapıyorlar kızlar sırf onlarda muhabbete geliyordu

• +1
merak ediyorum tr disinda hangi dunyanin kizlari ile birlikte oldun ve genel bir cikarimda yapacak kadar tecrube kazandin gercekten merak ediyorum knk

tr kizlari veya tr erkekleri soyledir boyledir cok sacma, bunu kizlarda yapiyor, hayatinda italyaya koreye adim atmamis kizlar bu erkekleri ovuyor, knk bir ulkenin insanlarinin bir cinsiyetini nasil ovebilir veya elestirebilirsin anlamiyorum, bu cok yanlis bir genelleme.

• +1
Reactions: cakdripa, swaggy and Ashoimex
merak ediyorum tr disinda hangi dunyanin kizlari ile birlikte oldun ve genel bir cikarimda yapacak kadar tecrube kazandin gercekten merak ediyorum knk

tr kizlari veya tr erkekleri soyledir boyledir cok sacma, bunu kizlarda yapiyor, hayatinda italyaya koreye adim atmamis kizlar bu erkekleri ovuyor, knk bir ulkenin insanlarinin bir cinsiyetini nasil ovebilir veya elestirebilirsin anlamiyorum, bu cok yanlis bir genelleme.
Değil .
Yabancı kadınlarla konuşursan daha iyi karşıladıklarını görürsün.
Bu bok çukurunda hiçbir şey adil değil kadınlar gerçekten çok egolu.
Burada 2 /10 bokten bakarken avrupalı yada standart rusla konuşabiliyordum.
Adil değil OP zaten MTN bir şey ascendlerse simpleyerek ascendler yada çirkin LTB ile takılacak

• +1
Reactions: Serialsuicide, İNTİKAM VAKTİ and pashanimair
Değil .
Adil değil OP zaten MTN bir şey ascendlerse simpleyerek ascendler yada çirkin LTB ile takılacak
bir cok farki parametre var,
az olan daha degerlidir, bir turk olarak bir polish veya rus icin daha degerli olabilirsin, daha egzotic veya degerli olabilirsin, bu o kadinlarin daha az egolu oldugunu degil sana karsi daha az egolu oldugunu gosterir.

trde sosyo-ekonomik ve sosyo-kulturel farklarin cok oldugu bir yerde insanlari siniflandirmak cok zor, genelde varos yerlerde dedigin dogru olabilir, bu ulkede dinamiklar cok farkli.

• +1
Reactions: swaggy
Değil .
178 MİD MTN CHAD ÇENE YAPISIYLA TRDE VE YURTDIŞINDA NE YAPABİLİRİM

Değil .
Yok boş konuşuyon knk moldovaya gidiyorum sürekli evet kızlar daha cana yakın ama alayı orospu ve para meraklısı böyle ilişkiler mi istiyorsunuz orda vermeyen 17 18 yaşında kız bulmak imkansız gibi bişey doğu avrupanın hepsi öyle batı avrupa da doğu dan çok farklı değşl emin olunki ege ve Trakya bölgelerinde ki avrupa özentisi olarak büyüyen kızlara bakıp tr kızı şudur diyor sunuz hepiniz amına koyacam hepiniz yabancı karılarla sabah akşam konuşuyor zaten ve hepiniz gene harika insanlar sınız ki böyle genellemeleri yapmayı kendinize vazife görüyorsunuz ebeni sikecem valla aptal orospu çocukları yabancı karılardan büyük orospu yok bu dünyada hayatınızda ego lu karı görmemişsiniz

• Hmm...
Reactions: maarda
Yok boş konuşuyon knk moldovaya gidiyorum sürekli evet kızlar daha cana yakın ama alayı orospu ve para meraklısı böyle ilişkiler mi istiyorsunuz orda vermeyen 17 18 yaşında kız bulmak imkansız gibi bişey doğu avrupanın hepsi öyle batı avrupa da doğu dan çok farklı değşl emin olunki ege ve Trakya bölgelerinde ki avrupa özentisi olarak büyüyen kızlara bakıp tr kızı şudur diyor sunuz hepiniz amına koyacam hepiniz yabancı karılarla sabah akşam konuşuyor zaten ve hepiniz gene harika insanlar sınız ki böyle genellemeleri yapmayı kendinize vazife görüyorsunuz ebeni sikecem valla aptal orospu çocukları yabancı karılardan büyük orospu yok bu dünyada hayatınızda ego lu karı görmemişsiniz
Senden 10 yaş büyüğümdür evet avrupalı kızlar da dejenerasyon arttı ve hiçbirisi trad değil ama
Boktenli orkişelerden 100 kat iyiler
Çünkü sıcak davranıyor en azından bazıları zamanında sıcak davrandı bana
Sen yeni nesil bir greycelsin
Boyunda kısa
Ayrıca boktenliysen normal
İnanmıyorsan özelden ananın namusuna yemin edersen slav karısı siken arkadaşlarımı atabilirim(eskortta değiller hepsinin sevgilisi ve eşi)

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
Senden 10 yaş büyüğümdür evet avrupalı kızlar da dejenerasyon arttı ve hiçbirisi trad değil ama
Boyunda kısa
İnanmıyorsan özelden ananın namusuna yemin edersen slav karısı siken arkadaşlarımı atabilirim(eskortta değiller hepsinin sevgilisi ve eşi)
Boyum kısa değil
Bok tenli değilim
Slav sikmekte ne var hepsi orospu zaten amk
Avrupalı karıların sıcak davranması sözde "medeni" olduklarından hiçbirinden bir hayır gelmez AB varandaşlığım da var orda kalmışlığım da Anadolu karısını bi sikim olmayan sırf beyaz diye üstün görülen götü boklu avrupalı ya tercih ederim

• JFL
Reactions: StuntmanMike
Boyum kısa değil
Bok tenli değilim
Slav sikmekte ne var hepsi orospu zaten amk
Avrupalı karıların sıcak davranması sözde "medeni" olduklarından hiçbirinden bir hayır gelmez AB varandaşlığım da var orda kalmışlığım da Anadolu karısını bi sikim olmayan sırf beyaz diye üstün görülen götü boklu avrupalı ya tercih ederim
Orkişeler yer yüzündeki en aşağılık karılardır.
BBC addicted single mom snowbunnyler bile daha namusludur bu orospu evlatlarından

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and cakdripa
Boyunda kısa
Ve 10 yaş büyük olup buralarda olman acınası millet senin yaşında aile kuruyor evine bakıyor yarrak kafası

Siz çirkinsiniz yada yeteri kadar ilgi çekici değilsiniz

• +1
  • Hmm...
Reactions: ZerefDragnee1l and cakdripa
Ve 10 yaş büyük olup buralarda olman acınası millet senin yaşında aile kuruyor evine bakıyor yarrak kafası
Aile kurmak başarı mı orospu evladım benim ?
Karıların alayı orospu olmuş bu devirde evlenen maldır
Köyler dışında bakire karı yok varsa da ya boktenli yada sıkmabaş

• +1
Aile kurmak başarı mı orospu evladım benim ?
Karıların alayı orospu olmuş bu devirde evlenen maldır
Köyler dışında bakire karı yok varsa da ya boktenli yada sıkmabaş
Bi sikim başaramamışsın işte bu yaşına rağmen, slav larla aile kursaydın ozaman dalyarrak hepsi çok sevecen kanı sıcak insanlar ya

Bi sikim başaramamışsın işte bu yaşına rağmen, slav larla aile kursaydın ozaman dalyarrak hepsi çok sevecen kanı sıcak insanlar ya
Avel oğluşum hiç merak etme sende bir sikim yiyemeyeceksin
Evlensen dahi bile alacağın karı patlak bir bokten olacak hiç merak etme

• +1
Avel oğluşum hiç merak etme sende bir sikim yiyemeyeceksin
Evlensen dahi bile alacağın karı patlak bir bokten olacak hiç merak etme
Tamam abi senin çoluğunu çocuğunu sikim

Egodan kastı kendini hep daha iyisine layık görmesi yerini bilmiyorlar ltb ile ltn ilişkisi görmedim ben fazla, zenginse o ayrı

• Hmm...
Reactions: cakdripa
senin gibi 50 tane sikişmek için 40 takla attıgından aynısını kızlar sana yapsa sende öyle olurdun

• +1
senin gibi 50 tane sikişmek için 40 takla attıgından aynısını kızlar sana yapsa sende öyle olurdun
Tanimadan etmeden ne bu ön yargı ? Hic bir kıza o tarz bir girişimim olmadı kendinle beni karıştırman biraz saçma olmuş.

Tanimadan etmeden ne bu ön yargı ? Hic bir kıza o tarz bir girişimim olmadı kendinle beni karıştırman biraz saçma olmuş.
yok senin gibi derken senin gibi elemanlar dedim tip boy vs olarak

Kesin tiktokdan geldin sen
6 7 aydir bu looksmaxx ile ilgileniyorum çoğu softmax i uyguladim ama hic forumlarına vs katılmamistim.

Boyunda kısa
kral arkadaşların nasıl slavla olmuş slav ülkelerine nasıl gitmiş anlatırmısın :lul:

Boyunda kısa
bi şey sorucam amk sen chanlerde mi dolanıyosun
bahsettiğim 4chan değil 4chanden başka aklına geliyosa bahsettiğim o dur

• JFL
Reactions: StuntmanMike
bi şey sorucam amk sen chanlerde mi dolanıyosun
bahsettiğim 4chan değil 4chanden başka aklına geliyosa bahsettiğim o dur
Kral millete 31 icin içerik veriyor daha ne yapsin. Sorgulama devam et sen.

Kral millete 31 icin içerik veriyor daha ne yapsin. Sorgulama devam et sen.
yok kanka eminim takıldığına esmer hate kavramının çıktığı yer orası çünkü
salak enik çok belli ediyo kendini:lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa and StuntmanMike
yok kanka eminim takıldığına esmer hate kavramının çıktığı yer orası çünkü
salak enik çok belli ediyo kendini:lul::lul:
>enik
>16 altyaş

Böyle kavramları nerden öğrendin oğluş 4chan diyor birde

• JFL
Reactions: santosxa