TRDE PEPTİD?

whitemonster6

whitemonster6

90% machine
piyasada anca gh analogları cjc ghrp filan var onların da bi sike yaradığı yok zaten asıl anti aging ve surgery recovery için gkh-cu bpc157 tb500 bulmamız lazım lütfen gatekeeplemeyin illahaki vardır zengin piçlerin hepsi kullanıyordur zaten

• JFL
  • +1
Reactions: Aven and maarda
Bulamazsın bulsanda paran yetmez büyük ihtimalle
Eğer surgery işine girdiysen zaten yeterince paran vardır o zamanda dışarıdan biriyle anlaşıp getirtirsin

• +1
Reactions: whitemonster6 and Aven
Ayrıca anti-aging neden bu kadar cok abartıyonuz anlamıyorum amk çoğunluk olarak kemik yapısına,genetiğine ve yağ yastıkçılarına bağlı

• +1
Reactions: Serialsuicide, MogEater and Aven
Ayrıca anti-aging neden bu kadar cok abartıyonuz anlamıyorum amk çoğunluk olarak kemik yapısına,genetiğine ve yağ yastıkçılarına bağlı
acsendledikten sonra hala 20 yasindan kucuk gostermek buyuk olay ama yag genc durmada cooook onemli, ogee curve goruntumu o yuzden sevmiyorum.
ayrica anti-aging icin dht baskilayip gh almak en iyi yol degil mi?
dht hizlandiriyor ornek dht turevleri kullanan veya dht baskilamadan roid yapan cogu kisi 2 ayda yilda 6 yil filan yaslaniyor
gh ise zamanla dusen degerleri overdose yapip hucrelerin yeterli gh almasini sagliyorsun.
ama reverse aging yapmiyor bunlar, sadece baslangic noktani koruyorsun.

en iyi anti-aging ilaclari kisaca
dht blocker fin veya dutastride - 4iu gh - nad+ ama serum version - tretinoin
bunu yapan bir insan yaslanmaz. ama kemik harmony dimorfi ve yag yoksa 40 yasinda cutecell olabilirsin,

• Hmm...
Reactions: maarda
acsendledikten sonra hala 20 yasindan kucuk gostermek buyuk olay ama yag genc durmada cooook onemli, ogee curve goruntumu o yuzden sevmiyorum.
ayrica anti-aging icin dht baskilayip gh almak en iyi yol degil mi?
dht hizlandiriyor ornek dht turevleri kullanan veya dht baskilamadan roid yapan cogu kisi 2 ayda yilda 6 yil filan yaslaniyor
gh ise zamanla dusen degerleri overdose yapip hucrelerin yeterli gh almasini sagliyorsun.
ama reverse aging yapmiyor bunlar, sadece baslangic noktani koruyorsun.

en iyi anti-aging ilaclari kisaca
dht blocker fin veya dutastride - 4iu gh - nad+ ama serum version - tretinoin
bunu yapan bir insan yaslanmaz. ama kemik harmony dimorfi ve yag yoksa 40 yasinda cutecell olabilirsin,
Sırt üstü uyumak gizli anti-aging formülü
1751628595365