tuyice
Foid hater men lover
ya şu trete manyak ihtiycım var stack de hazır bi slabilcegim bi yer bulsam direkt alıcam eczaneler falan verir mi ki öyle cunku trde guzel source bulmak zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
senin o kürt türbanlı anayın baş örtüsünden tutar yerden yere vururum aptal kürt orosbu evladı senigit eczanede bul aptal turk
all lies 0 truthsenin o kürt türbanlı anayın baş örtüsünden tutar yerden yere vururum aptal kürt orosbu evladı seni
ptrr'den belli değil miAdam treti uranyum sanıyo amk source istiyo mal mısınız abicim bu iq ile looksmax yapabilcegini mi sanıyosun amk
Kanka ben sana şöyle söyleyin 18 yaşında degilim yüzüm babyface sesim kalınlığı orta,eczaneye gittim test dedim direkt verdiler,letu dedim,beta blocker dedim direkt verdi,izotret direkt veriyor ne istesen veriyorlar uyuşturucu olan lean da ana maddesi kodeinli ilaç istesen onu bile verirler kimse meme kanseri misin,aknen yok niye istiyorsun,kalp krizi mi gecirdin demiyor veriyorlar bu gidişle ileride param olsa hgh somotropin bile isterim verir varsa,hiç siklemiyorlar en fazla sana mı diye sordular evet hayır de geç bak bunların hepsi reçeteli beta blocker hem kalp krizinden sonra kullanılan hemde yaygın anskiyete toplum korkusunda kullanilan bir sitoktiksik ilaç yanlış bilmiyorsam letu mesala meme kanseri hastalarında ameliyat sonrası erken menapoz sonrası kullanılır hepsi beyaz reçeteli veya daha üstü ancak HİC sormuyorlar, uyuşturucu olarak kullanılan lilikayi bile verirler anasını satayim hiç umurlarinda değil kemik erimesi ilacida aldığım oldu vitamin de hidrojen peroksit de git dene olmazsa başka ecaneya şu trete manyak ihtiycım var stack de hazır bi slabilcegim bi yer bulsam direkt alıcam eczaneler falan verir mi ki öyle cunku trde guzel source bulmak zor
Mfs be saying anything but helpingAdam treti uranyum sanıyo amk source istiyo mal mısınız abicim bu iq ile looksmax yapabilcegini mi sanıyosun amk

Vallahi oyleymis aq iki üç yere sormustum vermemislerdi sonra bi tanesi verdiKanka ben sana şöyle söyleyin 18 yaşında degilim yüzüm babyface sesim kalınlığı orta,eczaneye gittim test dedim direkt verdiler,letu dedim,beta blocker dedim direkt verdi,izotret direkt veriyor ne istesen veriyorlar uyuşturucu olan lean da ana maddesi kodeinli ilaç istesen onu bile verirler kimse meme kanseri misin,aknen yok niye istiyorsun,kalp krizi mi gecirdin demiyor veriyorlar bu gidişle ileride param olsa hgh somotropin bile isterim verir varsa,hiç siklemiyorlar en fazla sana mı diye sordular evet hayır de geç bak bunların hepsi reçeteli beta blocker hem kalp krizinden sonra kullanılan hemde yaygın anskiyete toplum korkusunda kullanilan bir sitoktiksik ilaç yanlış bilmiyorsam letu mesala meme kanseri hastalarında ameliyat sonrası erken menapoz sonrası kullanılır hepsi beyaz reçeteli veya daha üstü ancak HİC sormuyorlar, uyuşturucu olarak kullanılan lilikayi bile verirler anasını satayim hiç umurlarinda değil kemik erimesi ilacida aldığım oldu vitamin de hidrojen peroksit de git dene olmazsa başka ecane
Neden onlar vermemisti ne demiştiVallahi oyleymis aq iki üç yere sormustum vermemislerdi sonra bi tanesi verdi
Recetesiz veremeyiz gibi birsey sacmalamıslardıda tanıdıktan isteyince aldım ama bazı eczacılar direkt verebiliyor diye biliyorumNeden onlar vermemisti ne demişti