trdeki erkeklerin çoğunun ltn/sub5 olması

T

turkishmaxxing

Iron
Şu ülkede yakısıklı erkek sayısı bir elin parmagını gecmez, kaşlarının ortasını bile alamayacak kadar aciz insanlar var. Sorsan az çok kendine bakan erkeklere yumuşak gözüyle bakarlar ama görüntü olarak maymundan tek farkları konuşabilmeleri. Hayatım boyunca ergenlikten sonra girdiğim ortamların çoğunda en yakışıklı insan ben oldum çünkü ülkede yakısıklı eleman yok.

• JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, kurdistan, yadih and 1 other person
Aynen ilaçlarını al ama bi ara

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Amatapar31, cakdripa, kurdistan and 6 others
Ekran grnts 2025 11 04 235303

• JFL
Reactions: Amatapar31, kurdistan, Kayra139 and 5 others
keşfedilmemiş potansiyel çok ve toplumsal olarak kendini geliştirmeyi topluk sanan insanlar çok olduğundan potansiyel olsa bile ortaya çıkmıyor

• +1
Reactions: kurdistan, Kayra139, Serialsuicide and 2 others
keşfedilmemiş potansiyel çok ve toplumsal olarak kendini geliştirmeyi topluk sanan insanlar çok olduğundan potansiyel olsa bile ortaya çıkmıyor
ne güzel işte

• JFL
Reactions: kurdistan, Serialsuicide, flows5991 and 1 other person
türklerin genel olarak kemik yoğunlusu vs az gözlemlediğim kadarıyla ben mesela tam türk değilim fransız / çerkez karmasıyım belki oradan bi bakıma kemik yoğunluğum vardır.

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, kurdistan, Serialsuicide and 4 others
türklerin genel olarak kemik yoğunlusu vs az gözlemlediğim kadarıyla ben mesela tam türk değilim fransız / çerkez karmasıyım belki oradan bi bakıma kemik yoğunluğum vardır.
Neden türk düşmanı olduğun belli oldu amina kodugumun kruvasani seni.

• JFL
  • +1
Reactions: l9n1rshhhh, cakdripa, kurdistan and 10 others
Azerbaycanlilari gorsen bi hepsi gote benziyor kemikleri yok

• +1
Reactions: kurdistan, dogu and yadih
Makarna cocoposla besleniyoz çünkü amına koyim türklükle alakası yok ergenlikte nasıl beslendiğinle alakalı, he raw meat yiyince küçüklükten beri frauded çalom olmican ama senin dedenin dedesi adam gibi beslenseydi sonra senin deden beslenseydi sonra baban sonra sen daha fazla kemik yoğunlun/yoğunluğumuz olurdu

• +1
Reactions: Kayra139 and IlI
Çirkinler çünkü amk bu nasıl soru

• JFL
Reactions: kurdistan and dogu
Çirkinler çünkü amk bu nasıl soru
Kendisi de max mtn ztn yeteri kadar yakışıklı olan hiçbir erkek kendini her girdiği ortamda insanlarla kıyaslamaz burdan bile normal göründüğünü anlayabiliyoruz ama bırak inandirsin kendini her ortamda en yakışıklı kişi olduğuna

• +1
  • Love it
Reactions: kurdistan, Auchelius, dogu and 1 other person
"üstün" tırk genetiği

• JFL
Reactions: kurdistan, Yagiz8928, Serialsuicide and 1 other person
Makarna cocoposla besleniyoz çünkü amına koyim türklükle alakası yok ergenlikte nasıl beslendiğinle alakalı, he raw meat yiyince küçüklükten beri frauded çalom olmican ama senin dedenin dedesi adam gibi beslenseydi sonra senin deden beslenseydi sonra baban sonra sen daha fazla kemik yoğunlun/yoğunluğumuz olurdu
benim dedem 1.95 amk ama ben nedense 1.75 oldum evet bide küçükken az beslenirsen kötü olur genelde kemik yoğunluğu için

• +1
Reactions: kurdistan
benim dedem 1.95 amk ama ben nedense 1.75 oldum evet bide küçükken az beslenirsen kötü olur genelde kemik yoğunluğu için
Benim dedem 160 babam 166-168 arası ama 170 larplıyor oda :lul: ben 177 yim barefoot şans kanka

• +1
Reactions: kurdistan and dogu
Kendisi de max mtn ztn yeteri kadar yakışıklı olan hiçbir erkek kendini her girdiği ortamda insanlarla kıyaslamaz burdan bile normal göründüğünü anlayabiliyoruz ama bırak inandirsin kendini her ortamda en yakışıklı kişi olduğuna
ne kudurmuşsun lan yazdığım şeye cok mu üstüne alındın sub5 seni şu forumda 1000 post atıp bu kadar looksmax'e bu kadar vakit harcayıp hala nt olamadın mı post atmaya ve çürümeye devam et

• JFL
ne kudurmuşsun lan yazdığım şeye cok mu üstüne alındın sub5 seni şu forumda 1000 post atıp bu kadar looksmax'e bu kadar vakit harcayıp hala nt olamadın mı post atmaya ve çürümeye devam et
sub5 ne demek knk mesela acıklasana

• +1
Reactions: cakdripa, kurdistan, Yagiz8928 and 2 others
sub5 ne demek knk mesela acıklasana
5/10 ve altı elemanlar. çirkin kısa boylu ne yapsa düzelemeyecek insanlar, 1000 postun var gel sen bana anlat bence su terimleri kardesim hayatını geçirmişsin şu forumda

• JFL
Reactions: kurabiyecanavari31, kurdistan, Yagiz8928 and 3 others
5/10 ve altı elemanlar. çirkin kısa boylu ne yapsa düzelemeyecek insanlar, 1000 postun var gel sen bana anlat bence su terimleri kardesim hayatını geçirmişsin şu forumda
sub5 direkt htn altına deniliyor.

senin dediğin sub3.

Bir daha ricamdır bilmediğin terimleri öyle özgüvenli özgüvenli kullanma. Girdiğinde her ortamın en yakışıklısı olsan buraya düşmezdin copelama karahapı al hadi kolay gelsin iyi forumlar.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 230330, kurdistan, jauscope and 2 others

senin dediğin sub3.

Bir daha ricamdır bilmediğin terimleri öyle özgüvenli özgüvenli kullanma. Girdiğinde her ortamın en yakışıklısı olsan buraya düşmezdin copelama karahapı al hadi kolay gelsin iyi forumlar.
ucube ucube terimleri öğrenmekle vakit geciremem kardesim. Girdiğim her ortamın en yakışıklısı olmak daha iyisi olamayacağım anlamına gelmiyor. Dışarıda hayat var götünden igne alıp yüzünü yumruklamaya devam et iyi forumlar.

• JFL
ucube ucube terimleri öğrenmekle vakit geciremem kardesim. Girdiğim her ortamın en yakışıklısı olmak daha iyisi olamayacağım anlamına gelmiyor. Dışarıda hayat var götünden igne alıp yüzünü yumruklamaya devam et iyi forumlar.
boşver knk sen türkmaxla dışarda

• +1
Reactions: kurdistan, Yagiz8928 and Auchelius

senin dediğin sub3.

5 htn mi oluyo yani

• +1
5 htn mi oluyo yani
5 ve üzeri HTN oluyo aga evet.

PSL Rate 8 üzerinde hesaplanıyor

0/1 = truecel
2/3 = Truecel/ LTN başlangıcı
3/4 = LTN den MTN geçişi işte weak mid strong
4/5 MTN den HTNye geçiş
5 ve üzeri HTN den başlayıp Chada gidiyo işte

• +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person

0/1 = truecel
4/5 MTN den HTNye geçiş

he psl rateine göre 5 okey
beni ne ratelersin aga sen

• +1
Reactions: kurdistan and Resistance.
  • +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide, jauscope and 1 other person
Benim dedem 160 babam 166-168 arası ama 170 larplıyor oda :lul: ben 177 yim barefoot şans kanka
hepsi aynı amk senin yaş kaç

• +1
  • +1
haber edersin knk

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, kurdistan, Deleted member 229496 and 3 others

0/1 = truecel
4/5 MTN den HTNye geçiş

ben aslını bilmiyorum ama çoğu kişi sub5'i 5/10 altı olarak kullanıyor ilk defa burada gördüm böyle psl için dendiğini. wheat waffles'ın videolarına falan adam sub5 ve normieyi ayrı kategori olarak alıyor mesela bilmiyorum.

• +1
Reactions: Resistance.
ben aslını bilmiyorum ama çoğu kişi sub5'i 5/10 altı olarak kullanıyor ilk defa burada gördüm böyle psl için dendiğini. wheat waffles'ın videolarına falan adam sub5 ve normieyi ayrı kategori olarak alıyor mesela bilmiyorum.
eğer birisi 10 üzerinden puanlıyorsa sub5 evet o zaman matematiksel olarak tutarlı olabilir ama SUB5 SUB3 bunlar PSL kavramları tiktokta baya yanlış kullanılıyor sub3 = truecel sub5 = ltn diye kodlamış adamlar baya baya da like alıyo

• +1
Reactions: why not me?, Auchelius and growthplatessss111
eğer birisi 10 üzerinden puanlıyorsa sub5 evet o zaman matematiksel olarak tutarlı olabilir ama SUB5 SUB3 bunlar PSL kavramları tiktokta baya yanlış kullanılıyor sub3 = truecel sub5 = ltn diye kodlamış adamlar baya baya da like alıyo
sub5 derken 10 üzerinden sub5'i kastediyor çoğu kişi işte. ben de diyorum ki ilk defa psl'de 5'in altının kastedildiğini görüyorum

• +1
  • Hmm...
Reactions: jauscope and Resistance.

Users who are viewing this thread

Back