tr'deki melatoninler sahte mi

growthplatessss111

growthplatessss111

Silver
bu forumda birileri içi boş fıs demişler satılanlara artık yasakmış falan bu eczanelerin sattğı ne o zaman alacam da sahte falan çıkmasın uykum bok gibi

• +1
Reactions: kurdistan and Auchelius
Kısa süreli kullanmaksa hedefin mantıklı, ama uzun sürelide benim bildiğim bağımlı yapıyor sanırsam yasaklanma sebebide ondan dolayıdır.

Uyuku kaliteni artırmak için belli başlı vitaminler var bir kaç dk araştırma yaparak rahatlıkla bulabilirsin, uyuduğun ortam’ı ayarlamakta önemli
-karanlık olması
-yattığın yatağın konforlu olması vb.

Ve nereden temin edeceğin hakkında pek fikrim yok ama bu supplement satan web sitelerde satılıyordu sanki bir bakın istersen.

• +1
Reactions: kurdistan, growthplatessss111, Serialsuicide and 1 other person
Kısa süreli kullanmaksa hedefin mantıklı, ama uzun sürelide benim bildiğim bağımlı yapıyor sanırsam yasaklanma sebebide ondan dolayıdır.

Uyuku kaliteni artırmak için belli başlı vitaminler var bir kaç dk araştırma yaparak rahatlıkla bulabilirsin, uyuduğun ortam’ı ayarlamakta önemli
-karanlık olması
-yattığın yatağın konforlu olması vb.

Ve nereden temin edeceğin hakkında pek fikrim yok ama bu supplement satan web sitelerde satılıyordu sanki bir bakın istersen.
eczanedekiler ne işe yarıyor peki?

• +1
Reactions: kurdistan and Auchelius
  • +1
  • Hmm...
Reactions: kurdistan, growthplatessss111, why not me? and 1 other person
  • +1
Reactions: jauscope, kurdistan, Auchelius and 2 others
neden melatonin kullaniyorsun

circadian rhytm pic edecek gun icinde yorgun olacaksin bilmeden her boku kullanmayin. uyku duzenini duzelt essek degilsen

• +1
Reactions: kurdistan, Auchelius, growthplatessss111 and 1 other person
neden melatonin kullaniyorsun

circadian rhytm pic edecek gun icinde yorgun olacaksin bilmeden her boku kullanmayin. uyku duzenini duzelt essek degilsen
düzeltmeyi denedim erken uyuyabildim 2-3 gün ama her seferinde uykumda kesinti oldu

• +1
Reactions: kurdistan
Tek %100 güvenebileceğin yer eczane zaten oradanda şüphe ediyorsan nereden temin etmeyi düşünüyorsun?
'Eczane bana sahte growth sattı':lul::lul::lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, jauscope, temelyeterliliktest and 4 others
bu forumda birileri içi boş fıs demişler satılanlara artık yasakmış falan bu eczanelerin sattğı ne o zaman alacam da sahte falan çıkmasın uykum bok gibi
ben trendyoldan aldım ossura ossura uyutuyo sorun yok sıkıntı yok

• +1
Reactions: Auchelius and growthplatessss111
ben trendyoldan aldım ossura ossura uyutuyo sorun yok sıkıntı yok
Link atsana aga 2 saat önce 1 litre çiğ süt içtim osurruğumda boğuluyorum amk uyunmuyor :lul:

• +1
Reactions: growthplatessss111
Link atsana aga 2 saat önce 1 litre çiğ süt içtim osurruğumda boğuluyorum amk uyunmuyor :lul:
@reanrao gardaşıma atmak için baktım trendyola bi daha yok kaldırmışlar aq aldığımı
eczaneden bulursun ama
olmazsa uyku ilacı yazdır aile hekiminden sağlık ocağından ossura ossura uyursun

• +1
  • So Sad
Reactions: senualF, Auchelius and reanrao
@reanrao gardaşıma atmak için baktım trendyola bi daha yok kaldırmışlar aq aldığımı
eczaneden bulursun ama
olmazsa uyku ilacı yazdır aile hekiminden sağlık ocağından ossura ossura uyursun
grimlabstan aldım orjinal ürün geldi

Eczaneden 2 ay önce 60 tane 3 mg melatonin aldım 20~ dk içinde uyutuyor

Arka arkaya 3 gün al ondan sonra sadece uyku düzenin bozulursa al. 22.30 gibi iç 23 de uyursun

• +1
degil, uykuyu getirmiyor ama inanilmaz uyutuyo,
melatonin ictigim gece sabah dayak yemis ve gibi uyaniyorum ve kendime gelmem uzun suruyor.

• +1