tren cough

kullancı1998572619

kullancı1998572619

Silver
ilk defa tren vurdum biraz önce 5-6 dakka baya öksürük tuuttu babam girdi odaya iyimisin diye bende sabah 400 mg dnp attıydım ter içindeydim bana bağrıyor klimayı kapat hasta olcan diye :ROFLMAO::p ne söylim bu adama amk kaç gündür beni hastaneye götürüp kan testi verdiymeye çalışıyorlar:D

• JFL
  • +1
Reactions: Naughty America, temelyeterliliktest, flows5991 and 3 others
IMG 6139

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Topkra, blackpillruinedmyli, Naughty America and 2 others
Bir süredir su içmediğini ve susuz kaldığını söyle, hepsi bu

• +1
  • Love it
Reactions: stacyworshipper, Orcairis and kullancı1998572619
Last edited:
  • +1
Reactions: yigittsaint
kanka ace mi e mi vurdun?

ben e de tren cough yemedim henüz

• +1
Reactions: kullancı1998572619
sırf tren cough yüzünden ace vurmadım
low dose olduğu için benim için tolere edilebilirdi sadece ailenin dikkatini çekiyom

• +1
Reactions: flows5991
low dose olduğu için benim için tolere edilebilirdi sadece ailenin dikkatini çekiyom
ben ailenin dikkatini çekmek istemiyom bide enjeksiyonları akşam yapıyorum

• +1
tren cough hayatımda yaşadığım en kötü hislerden biriydi amk

• +1
Sen kaç mg kullandın şuan komple bıraktın mı
ben bir süre 40mg ED kullandım max 70mg ED ye çıktım. Şimdi bıraktım uyku problemleri vesaire ve çalışmam gereken bi sınav var.

Uyku ilaçları elime gelip sınav bitince (haftaya) yeniden başlıcam. Uyku ve prolaktin dışında gayet ok di zaten

• +1
ben bir süre 40mg ED kullandım max 70mg ED ye çıktım. Şimdi bıraktım uyku problemleri vesaire ve çalışmam gereken bi sınav var.

Uyku ilaçları elime gelip sınav bitince (haftaya) yeniden başlıcam. Uyku ve prolaktin dışında gayet ok di zaten
ben roid ve tren öncesi 6 mg melatoninle zor uyuyordum bügün 9 aldım uyuyamadım 15 felan yapıcam

ben roid ve tren öncesi 6 mg melatoninle zor uyuyordum bügün 9 aldım uyuyamadım 15 felan yapıcam
bende mirtazapine başlıyorum yakında kilo aldırma yan etkisi olsa da umarım tren falan yardımcı olur kilo almamama

bende mirtazapine başlıyorum yakında kilo aldırma yan etkisi olsa da umarım tren falan yardımcı olur kilo almamama
mikro dozun üstünde kullanıcaksın anladığım kadarıyla recompa baya destek olur muhtemelen sorun yaşamazsın

ben bu haftayı en azından bitirmeyi düşünüyorum uykumu ne kadar siksede ilk dnp ve reta aldığımdada yan etkileribir anda en maksimumdan yaşamıştım zaten

yarın 18 mg melatonin deniyecem + 1.4 gr magnezyum

• +1
Reactions: susisesi
sabah yine enjeksiyon sonrası tren cought tuttu yine babam geldi terli yatağı gördü iyi olduğuma zarzor ikna ettikten sonra odadan çıktı 10 dakka sonra yanıma geldi yarın hormon ve vitaminler için tahlil + muayene randevusu almış…

Benle gelmese başka birine verdiricektim kanı illaki senle gelicem yolda tansiyonun düşer felan diyor ne yapayım acil yardım lazım

Not şüphe olayı yeni değil 10-14 gündür dnp den dolayı heryerde sırılsıklam terliyordum ondan zaten şüphelendiler

Hayat bitti galiba

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, flows5991 and susisesi
sabah yine enjeksiyon sonrası tren cought tuttu yine babam geldi terli yatağı gördü iyi olduğuma zarzor ikna ettikten sonra odadan çıktı 10 dakka sonra yanıma geldi yarın hormon ve vitaminler için tahlil + muayene randevusu almış…

Benle gelmese başka birine verdiricektim kanı illaki senle gelicem yolda tansiyonun düşer felan diyor ne yapayım acil yardım lazım

Not şüphe olayı yeni değil 10-14 gündür dnp den dolayı heryerde sırılsıklam terliyordum ondan zaten şüphelendiler

Hayat bitti galiba
ilaçları iyi bi yere sakla inkar et kreatine karıştırmışlar falan dersin

dün bende tren cough yedim enjeksiyonu kötü yaptığım için herhalde

göğsüm sıkıştı lan dedim napıyom ben hayatı sorguladım

Hayat bitti galiba
kanka aileden gizlemen lazım enjeksiyonları starbucks tuvaletinde falan yap

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
kanka aileden gizlemen lazım enjeksiyonları starbucks tuvaletinde falan yap
arabada yapıcam artık
ilaçları iyi bi yere sakla inkar et kreatine karıştırmışlar falan dersin
kan testinde 5000 testoyu ve e2 görünce nolucak peki king
dün bende tren cough yedim enjeksiyonu kötü yaptığım için herhalde

göğsüm sıkıştı lan dedim napıyom ben hayatı sorguladım
benim sadece kalçada oluyor deltlerde hiç yok

• +1