senualF
ORSPUNUN ÖZ EVLADI
TRENDYOL FİTNES SETİ alıcam beyler başlangıç için önereceğiniz program falan var mı gym greyiyim hiçbir hareket bilmiyom + bacak çalışmicam hiç cope olduğu için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
eve barfiks barı al barfiks şek sırt için bi tek oTRENDYOL FİTNES SETİ alıcam beyler başlangıç için önereceğiniz program falan var mı gym greyiyim hiçbir hareket bilmiyom + bacak çalışmicam hiç cope olduğu için
Rakipmi eliyon aqeve barfiks barı al barfiks şek sırt için bi tek o
iki günde bir çalış
her bölge tek set
göğüs için evde o setle ya dambıl fly ya da yükselti bulabilirsen bir press yapabilirsin
omuz için ohp ve lateral
triceps için bir tane skullcrusher
biceps için bir kere curl (dirseğinin altında preacher curl'deki pad gibi bir şey bulabilirsen öyle yap)
niye aq ne yanlış var gayet iyi böyle gidip bro split mi yapsın adam evde yapacam demiş saydığım egzersizler harici seçeneği var mıRakipmi eliyon aq
ağırsağlam appi yükle ordan elindeki ağğırlıkları seç dumbell mı bilmem ne mi seç ordan hareketler çıkıyo kendine set yapTRENDYOL FİTNES SETİ alıcam beyler başlangıç için önereceğiniz program falan var mı gym greyiyim hiçbir hareket bilmiyom + bacak çalışmicam hiç cope olduğu için
Bacakta testoyu arttıran kaslar yok muTRENDYOL FİTNES SETİ alıcam beyler başlangıç için önereceğiniz program falan var mı gym greyiyim hiçbir hareket bilmiyom + bacak çalışmicam hiç cope olduğu için
Cope kanka ya bacak calısacagıma 2xust vucut calısırım dahada artar testoBacakta testoyu arttıran kaslar yok mu
Bugün nikotin bezi denedim naneli 4 dk tuttum ağzımda sadece 2 saat boyunca tüm side efectleri yaşadım aq bir gün denemeye kalkarsan deneme sakınCope kanka ya bacak calısacagıma 2xust vucut calısırım dahada artar testo![]()
Nikotini aldında ne işe yaradı aqNefes alamayan kangal gibi hissettim kendimi amk kalkamadim siradan
Nikotin tiroid bezini uyariyormus yawNikotini aldında ne işe yaradı aq
Nikotin tiroid bezini uyariyormus yaw![]()
İndirime mi girdi la link atsanaCope cope seyler amına trendyol fitnes seti al o daha iyi uyarır
11x5 burpe egefitnes versiyon 11x3 bacak kaldırma karın 60saniyeplank dinlenme yok aralarda dinlenirken full squat spamla 30dk yürüyüş 1 hafta bunu yap alışınca geri yaz birşeyler ekleriz sonda 30dk yürüyüş yap leanlayacaksanTRENDYOL FİTNES SETİ alıcam beyler başlangıç için önereceğiniz program falan var mı gym greyiyim hiçbir hareket bilmiyom + bacak çalışmicam hiç cope olduğu için
yazdıktan sonra gereksiz olduğunu düşündüm
olm sen hep bi şeyler yazıp siliyon niye siliyon kimse aa mala bak ne yazmış demiyoyazdıktan sonra gereksiz olduğunu düşündüm
overshare yapıyom çokolm sen hep bi şeyler yazıp siliyon niye siliyon kimse aa mala bak ne yazmış demiyo
Nolcak aq anonimsin zatenovershare yapıyom çok
anonimliği ele vermek istemiyorumNolcak aq anonimsin zaten