TRENDYOL FİTNESS SETİ TRENDYOL FİTNESS SETİ TRENDYOL FİTNESS SETİ TRENDYOL FİTNES SETİ

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
TRENDYOL FİTNES SETİ alıcam beyler başlangıç için önereceğiniz program falan var mı gym greyiyim hiçbir hareket bilmiyom + bacak çalışmicam hiç cope olduğu için

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, why not me? and Yagiz8928
TRENDYOL FİTNES SETİ alıcam beyler başlangıç için önereceğiniz program falan var mı gym greyiyim hiçbir hareket bilmiyom + bacak çalışmicam hiç cope olduğu için
eve barfiks barı al barfiks şek sırt için bi tek o
iki günde bir çalış
her bölge tek set
göğüs için evde o setle ya dambıl fly ya da yükselti bulabilirsen bir press yapabilirsin
omuz için ohp ve lateral
triceps için bir tane skullcrusher
biceps için bir kere curl (dirseğinin altında preacher curl'deki pad gibi bir şey bulabilirsen öyle yap)

• Hmm...
  • +1
Reactions: kurdistan and Yagiz8928
eve barfiks barı al barfiks şek sırt için bi tek o
iki günde bir çalış
her bölge tek set
göğüs için evde o setle ya dambıl fly ya da yükselti bulabilirsen bir press yapabilirsin
omuz için ohp ve lateral
triceps için bir tane skullcrusher
biceps için bir kere curl (dirseğinin altında preacher curl'deki pad gibi bir şey bulabilirsen öyle yap)
Rakipmi eliyon aq

• JFL
Reactions: ascendantwill, Serialsuicide, kurdistan and 2 others
Rakipmi eliyon aq
niye aq ne yanlış var gayet iyi böyle gidip bro split mi yapsın adam evde yapacam demiş saydığım egzersizler harici seçeneği var mı

• +1
Reactions: kurdistan and Ravenn51
@kurdistan

• Love it
  • +1
Reactions: kurdistan, senualF and Yagiz8928
ağırsağlam appi yükle ordan elindeki ağğırlıkları seç dumbell mı bilmem ne mi seç ordan hareketler çıkıyo kendine set yap

• +1
  • Love it
Reactions: Yagiz8928, psikozbagimlisi, growthplatessss111 and 2 others
Bacakta testoyu arttıran kaslar yok mu

Bacakta testoyu arttıran kaslar yok mu
Cope kanka ya bacak calısacagıma 2xust vucut calısırım dahada artar testo:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: why not me? and jsbera
Cope kanka ya bacak calısacagıma 2xust vucut calısırım dahada artar testo:lul:
Bugün nikotin bezi denedim naneli 4 dk tuttum ağzımda sadece 2 saat boyunca tüm side efectleri yaşadım aq bir gün denemeye kalkarsan deneme sakın

Nefes alamayan kangal gibi hissettim kendimi amk kalkamadim siradan

• JFL
Reactions: IlI
11x5 burpe egefitnes versiyon 11x3 bacak kaldırma karın 60saniyeplank dinlenme yok aralarda dinlenirken full squat spamla 30dk yürüyüş 1 hafta bunu yap alışınca geri yaz birşeyler ekleriz sonda 30dk yürüyüş yap leanlayacaksan

.

• +1
Reactions: senualF
  • +1
Reactions: senualF