Tret

L

lowtbroski

Banned
Geçen sene kullandım bi sik olmadı kullananlar nasıl kullanıyor ve nasıl etki görüyor kullanımı nasıl olmalı?

Geçen sene kullandım bi sik olmadı kullananlar nasıl kullanıyor ve nasıl etki görüyor kullanımı nasıl olmalı?
Götüne sok daha etkili olur amk beleşcisi sg açılmış threadleri oku

• JFL
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel, Deleted member 230330 and 3 others
16-19 yaş arası kullandım çok işe yaradı düzgün kullanmazsan cildini sikersin ama

• +1
Reactions: Kayra139
Glaşöfçaçd aptal dışarı çık incel seni
Forum incel forumu ruhunu siktiğimin iblisi ne anlatıyorsun, sen çık dışarı napıcan treti

• JFL
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel, Resistance. and 4 others
Forum incel forumu ruhunu siktiğimin iblisi ne anlatıyorsun, sen çık dışarı napıcan treti
İnc3l org a git incel fprumu değil looksmax ne demek mal özürlü harbi aptal bu yası 15 mi

İnc3l org a git incel fprumu değil looksmax ne demek mal özürlü harbi aptal bu yası 15 mi
Aynen gir bak bakalım bu forumdaki insanların kaçının sağlıklı ilişkileri var, incel orga sen git dışarı çıkın falan de, bpyi yenin diye thread aç allahını siksinler ordada

• +1
  • JFL
Reactions: purechaos, Serialsuicide and kurdistan
Nasıl kullanayım?
0,025 le başla haftada bir. Sürmeden önce nemlendirici sonra krem sonra tekrar nemlendirici tam yatmadan önce. Sabah Cilt bakımı yaptıktan sonra nemlendirici ve güneş kremi. Eğer nemlendirici+güneş kremi kullanmıcaksan cildini olduğundan da kötü hale sokarsın. Yavaş yavaş dozu arttır haftada 2 sonra haftada 3 diye eninde sonunda 2 günde 1 e gelene kadar falan. Güneş kremin SPF 50 PA++++ olsun. İlk kullandığında purgeleyip sivilcen artabilir ama uzun vadede isotret kullanmıcaksan gayet ok. Solution olarak işaretlersen sevinirim.

• +1
Reactions: Kayra139 and lowtbroski
incel org neresi aq incels is değil miydi o

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and lowtbroski
0,025 le başla haftada bir. Sürmeden önce nemlendirici sonra krem sonra tekrar nemlendirici tam yatmadan önce. Sabah Cilt bakımı yaptıktan sonra nemlendirici ve güneş kremi. Eğer nemlendirici+güneş kremi kullanmıcaksan cildini olduğundan da kötü hale sokarsın. Yavaş yavaş dozu arttır haftada 2 sonra haftada 3 diye eninde sonunda 2 günde 1 e gelene kadar falan. Güneş kremin SPF 50 PA++++ olsun. İlk kullandığında purgeleyip sivilcen artabilir ama uzun vadede isotret kullanmıcaksan gayet ok. Solution olarak işaretlersen sevinirim.
005 aldım daha once kullanmıstım zaten cok kurutuyor ama bioderma yuz temızlsme jeli var cerave nemlendirici ama değişcem ceraveyi beğenmiyorum yağlı duruyor

Aynen gir bak bakalım bu forumdaki insanların kaçının sağlıklı ilişkileri var, incel orga sen git dışarı çıkın falan de, bpyi yenin diye thread aç allahını siksinler ordada
Hiçbirşey yapamazlar yaratık

005 aldım daha once kullanmıstım zaten cok kurutuyor ama bioderma yuz temızlsme jeli var cerave nemlendirici ama değişcem ceraveyi beğenmiyorum yağlı duruyor
0.05 başlamak için çok fazla bence ama sen bilirsin.

• +1
0.05 başlamak için çok fazla bence ama sen bilirsin.
Daha önce bunu kullanıyordum zaten cok az miktarda kullanıyorum (nohut tanesi kadar)

geçen sene nasıl kullandın

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Yagiz8928
  • JFL
  • Love it
Reactions: Kayra139, Auchelius, Duck Eats Bagel and 2 others
Yazıyodum paragraf sildim, bırak pizzaskin kalsın oç 0.025 le copelamaya devam etsin :lul:
Pizzaskin olsam zoretanin kullanırdım cildim iyi ileriye dönük tret kullanıyorum yurtdışında çoğu insan bunun sayesinde genç kalıyor yabancı subforumu tırrık diline çevirip oku kültürsüz piç

Pizzaskin olsam zoretanin kullanırdım cildim iyi ileriye dönük tret kullanıyorum yurtdışında çoğu insan bunun sayesinde genç kalıyor yabancı subforumu tırrık diline çevirip oku kültürsüz piç
madem bu kadar biliyosun amınakoyduğumun salağı kullanımını neden soruyosun?

• JFL
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel, Serialsuicide and 3 others
Incel org nere knk Incel.is olmasın o

• JFL
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel and Serialsuicide
madem bu kadar biliyosun amınakoyduğumun salağı kullanımını neden soruyosun?
Çünkü daha önce kullandığımda yüzüm kurumuştu fazlasıyla bıraktım fprumdakilerin nasıl kullandığını öğrenmek istedim evrimleşmemiş yaratık ne anlarsın sen

Çünkü daha önce kullandığımda yüzüm kurumuştu fazlasıyla bıraktım fprumdakilerin nasıl kullandığını öğrenmek istedim evrimleşmemiş yaratık ne anlarsın sen
Doğru kullanamamış olabilir misin acaba salak orospu evladı?
Madem bu kadar donanımlısın 2 dakika araştıramadın mı aptalişko?!

Doğru kullanamamış olabilir misin acaba salak orospu evladı?
Madem bu kadar donanımlısın 2 dakika araştıramadın mı aptalişko?!
Yok ders çalışıyorum

Amk kürdü önce evden çık
tamam evden çıkiyim ananı sikmeye devam edebiliyom yani
gel barışak kanka sub forum kardeşlik barış

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel and Serialsuicide
tamam evden çıkiyim ananı sikmeye devam edebiliyom yani
gel barışak kanka sub forum kardeşlik barış
Kürde barış yok

• +1
Reactions: kurdistan
B2 ingilizcem var siktimin götten doğması sen cildi yakmaya devam daha çok genç kalırsın öyle

• +1
Aga temmuz sonundan beri kullanıyorum faydasını hala göremedim 0.5'te yim, 2-3 ay'a gelişim umuyorum
Ciltte sıkıntı yok en azından yalnızca kuru olduğunu hissediyorum

incel seni
böyle yapacaksanız siktirin gidin bu amınakoyduğumun forumundan mal mal adamları alıp alıp duruyorlar foruma amk

• JFL
  • +1
Reactions: jauscope and Serialsuicide