Tretinoin.

senualF

senualF

I am not a jester for your amusement
Tret 0.05 krem almayı düşünüyorum ama 0.025 ten başlarsam daha mı iyi olur göz altları içinde kullanmak istiyorum çok az bi miktarda, genel yüzde purge etkisi oluyormu + iyi temizleyici nemlendirici lszım nemlendiriciyi cerave alcam büyük ihtimal temizleyicileri bilmiyom

Last edited:
  • +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
Tret 0.05 krem almayı düşünüyorum ama 0.025 ten mi başlarsam daha mı iyi olur göz altları içinde kullanmak istiyorum çok az bi miktarda, genel yüzde purge etkisi yapar mı? + iyi temizleyici nemlendirici önerisi var mı nemlendiriciyi cerave alcam büyük ihtimal temizleyicileri bilmiyom
kanka herhangi bi skincare ürünü alsan ok çoğu mainstream ürünün bileşeni aynı zaten
0.05den başlayabilirsin ben 0.1den başliycam
göz altından kastın under eye kemiğinden kaynaklanan göz altı morluğu mu yoksa şişkinlik mı aç biraz daha
under eye kemiğinden kaynaklanıyosa siksen fixleyemezsin şişkinliği bilmiyorum

• +1
Reactions: pashanimair
kanka herhangi bi skincare ürünü alsan ok çoğu mainstream ürünün bileşeni aynı zaten
göz altından kastın under eye kemiğinden kaynaklanan göz altı morluğu mu yoksa şişkinlik mı aç biraz daha
Kanka eskiden yoktu alışkanlıklarım bozuldukça çıktı şuan düzeltsemde alışkanlıklarımı gitmiyor he çok kötü değil yine ama olmasa daha iyi olur, kafein serumu kullanıyordum o geçici etki ediyor diye saldım, normalde cilt için accutane en iyisi yan efektleri sikimde bile değilde reçete lazım kimse vermiyor reçetesiz, volufiline yurtdışında gördüm bazılarında işe yarıyor ama trde yok hiçbir şeyin olmadığı gibi

• +1
Kanka eskiden yoktu alışkanlıklarım bozuldukça çıktı şuan düzeltsemde alışkanlıklarımı gitmiyor he çok kötü değil yine ama olmasa daha iyi olur, kafein serumu kullanıyordum o geçici etki ediyor diye saldım, normalde cilt için accutane en iyisi yan efektleri sikimde bile değilde reçete lazım kimse vermiyor reçetesiz, volufiline yurtdışında gördüm bazılarında işe yarıyor ama trde yok hiçbir şeyin olmadığı gibi
volufiline kullanıyorum uzun süreli kullanımda işe yarıyo ama pazarlandığı gibi yok etmiyo göz altı morluğunu
accutane başlama gerek yok eğer pizzaskin değilsen
reşitsen dolgu yaptır ama muhtemelen değilsin o yüzden kafein serumu copela ve buz sür yapabiliceğin çok şey yok

• +1
volufiline kullanıyorum uzun süreli kullanımda işe yarıyo ama pazarlandığı gibi yok etmiyo göz altı morluğunu
accutane başlama gerek yok eğer pizzaskin değilsen
reşitsen dolgu yaptır ama muhtemelen değilsin o yüzden kafein serumu copela ve buz sür yapabiliceğin çok şey yok
Volufilineyi nerden kaça aldın

• +1
kafein surumu buz copela ve sırt üstü uyu
psl god olma gibi bi hedefin yoktur heralde zaten amk
Sırtüstü uyuyunca genelde karabasan çöküyor amk altıma sıçıyorum :lul:

• +1
Sırtüstü uyuyunca genelde karabasan çöküyor amk altıma sıçıyorum :lul:
varya bende ondan sırt üstü uyumuyom amk
karabasanfobi kardeşliği

• +1
varya bende ondan sırt üstü uyumuyom amk
karabasanfobi kardeşliği
Bu arada tret gibi ürünlere yeni başlicaksan (yani daha önce bu kadar ağır ürünler kullanmadıysan) cildin alışık değilse 0.1 le başlama yakarsın cildini ve purge döneminde yüzün mayın tarlasına dönebilir en fazla 0.05 le başlayın diyorlar

• +1
Bu arada tret gibi ürünlere yeni başlicaksan cildin alışık değilse 0.1 le başlama yakarsın cildini ve purge döneminde yüzün mayın tarlasına dönebilir en fazla 0.05 le başlayın diyorlar
ölsekte kime kalmış
aldım bile geçti

• +1
ölsekte kime kalmış
aldım bile geçti
Tiktoktaki foidler sandviç metodu falan diyodu ona bi bakıp yaparsın tam hatırlamıyom şimdide galiba temizleyip nemlendirici sürüyodun 10 dakika bekleyip tret sürüyon sonra üstüne bida nemlendirici sürüyosun yakmaması için bide sabahına güneş kremi kullanman lazım her akşam kullandıktan sonrada onu biliyondur herhalde

• +1
Aq Kurdistan'i 0.1 basla da sik cilt bariyerini hemi

• +1
Çoktan almış bende mal gibi 0.1 almıştım ilk aldığımda kullanmadan araştırmaya başlayınca zar zor iade ettirdim

• +1
Tiktoktaki foidler sandviç metodu falan diyodu ona bi bakıp yaparsın tam hatırlamıyom şimdide galiba temizleyip nemlendirici sürüyodun 10 dakika bekleyip tret sürüyon sonra üstüne bida nemlendirici sürüyosun yakmaması için bide sabahına güneş kremi kullanman lazım her akşam kullandıktan sonrada onu biliyondur herhalde
hiç bi şey olmicak rahatta kal

• +1
Reactions: pashanimair and BaranPSL
Tret 0.05 krem almayı düşünüyorum ama 0.025 ten başlarsam daha mı iyi olur göz altları içinde kullanmak istiyorum çok az bi miktarda, genel yüzde purge etkisi oluyormu + iyi temizleyici nemlendirici lszım nemlendiriciyi cerave alcam büyük ihtimal temizleyicileri bilmiyom
0.01 al göz altı için 0.25 güçlü görünmese bile zarar verir