BladerFlame
Silver
Olm bu ne lan burası devlete ait kanal bir de 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bi sey diyim mi ruhum daraldi amk
Artik barretin nerflenmis haline benziyoView attachment 5390616 Mewing cope diyenlere gelsin
oha amk nasi gerçek
Mewingin cope olduğunu duyan mert göz yaşlarına hakim olamıyorView attachment 5390616 Mewing cope diyenlere gelsin
gerçek knk![]()
Mewing bilemiyorum ya baya arastirdim etdimde illa 12 yasdan araliksiz yapman gerek ve bisi degisecegininde gsrantisi yok zaten mewing tam olarak oyle bisi degil hedefi agzinin kapali olsun sadece burnunuzdan nefes alin mewingin en buyuk etkisi budurMewingin cope olduğunu duyan mert göz yaşlarına hakim olamıyor
View attachment 5390657
gerçek knk![]()
normalde küçük yaşta işe yarıyorda orospu kıskanç arkadaşları moglanmamak için kolpa sıkıyorMewingin cope olduğunu duyan mert göz yaşlarına hakim olamıyor
View attachment 5390657
Jfl mi atsam so sad mi atsam kararsız kaldım nasıl bır yazı bu amkdevamında nerd olan merte senin yüzün 3 boyutulu model değiştiremezsin diyer sonra mertte tüm havamı bozdun diyince sarışın olanmerte sen herzaman havalısın diyor. Bu çizgi filmi 2015 te izlerdim o zamanlar animasyon stili farklıydı. Mert cesur ve sporcu olandı nerd o zaman da inekti. Sarışın olan merte yanıyor çizgi film evreninde bile bp var. nerd olan bluepilled muh kişilik havasında ama sarışın için arkadaştan fazlası değil. Çizgi filmdede hep bulmacaları çözerdi bi sike yaramazdı. mert sarıyı sikmeli
allah çarpsın şunun senaristleri aramızda subforumda herhalde amk videoya bile mewingle başlıyordevamında nerd olan merte senin yüzün 3 boyutulu model değiştiremezsin diyer sonra mertte tüm havamı bozdun diyince sarışın olanmerte sen herzaman havalısın diyor. Bu çizgi filmi 2015 te izlerdim o zamanlar animasyon stili farklıydı. Mert cesur ve sporcu olandı nerd o zaman da inekti. Sarışın olan merte yanıyor çizgi film evreninde bile bp var. nerd olan bluepilled muh kişilik havasında ama sarışın için arkadaştan fazlası değil. Çizgi filmdede hep bulmacaları çözerdi bi sike yaramazdı. mert sarıyı sikmeli
bulmaca kulesi mi bu bende izlemistim amk kardeşim merte aşikdidevamında nerd olan merte senin yüzün 3 boyutulu model değiştiremezsin diyer sonra mertte tüm havamı bozdun diyince sarışın olanmerte sen herzaman havalısın diyor. Bu çizgi filmi 2015 te izlerdim o zamanlar animasyon stili farklıydı. Mert cesur ve sporcu olandı nerd o zaman da inekti. Sarışın olan merte yanıyor çizgi film evreninde bile bp var. nerd olan bluepilled muh kişilik havasında ama sarışın için arkadaştan fazlası değil. Çizgi filmdede hep bulmacaları çözerdi bi sike yaramazdı. mert sarıyı sikmeli
Ben zaten taşağına dedim orada küçük yaşta işlevsel olabilir mewingnormalde küçük yaşta işe yarıyorda orospu kıskanç arkadaşları moglanmamak için kolpa sıkıyor
brawl stars hesabımı growth karşılığında devrediyorumyemin ediyorum cok korkunc dusunsenize 8-9 yasindaki veletler orgu kesfediyor
gerçek knk![]()
Oha amk hic mi kontrolden gecmiyor paylasilmadan once
SenceOha amk hic mi kontrolden gecmiyor paylasilmadan once
bune olm
gerçek knk![]()
Büyük ihtimalle gelen tepkilerden dolayıgizliye çekmiş videoyu, gece gördüğümde vardı izlemedim