S
sabmeth
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
he serbest bırakıcada şöyle bir form alıyorEye area iyide hem angle fraud yapmışsın hem gözleri kısmışsın
Gerçeğin bu 7/24 gözlerini kısamazsın günlük yaşantındahe serbest bırakıcada şöyle bir form alıyor
seni biliyorum amk çenesizi siktir git burdan
Berkcan güven zeitnot karışımı bisey amk foto jsjfhsahhehe serbest bırakıcada şöyle bir form alıyor
olm burda mal mal konuşmayın bu mtn ise ben mumbaide bile ltn olamıyorum aq ne kadar boş yapıyosunuz hepinizMTNSİN FAZLA KASMA OK?
Belli amk kesin sik gibi burnu dudakları çenesi varolm burda mal mal konuşmayın bu mtn ise ben mumbaide bile ltn olamıyorum aq ne kadar boş yapıyosunuz hepiniz
olm burda mal mal konuşmayın bu mtn ise ben mumbaide bile ltn olamıyorum aq ne kadar boş yapıyosunuz hepiniz
: Ben gormek renkli goz ben gormek kumral ben onun yarragini agzima alip gotumu sikene kadar savunmakÇok bilmiyorum neden htn olmadıgını ama ilk gördüğüm gibi hardcapped mtn olduğu düşüncesi aklıma geldi nedensiz bir şekilde: Ben gormek renkli goz ben gormek kumral ben onun yarragini agzima alip gotumu sikene kadar savunmak
Asagilik psikolojini de seni de sikeyim. Bana gozlerinin htn olmasi icin sebepleri anlat ben de htn olmamasi icin sebepleri anlatayim![]()
gözleri gayet iyi amk bana niye sürekli beyaz yalayıcısıymışım gibi cevap veriyon?: Ben gormek renkli goz ben gormek kumral ben onun yarragini agzima alip gotumu sikene kadar savunmak
Asagilik psikolojini de seni de sikeyim. Bana gozlerinin htn olmasi icin sebepleri anlat ben de htn olmamasi icin sebepleri anlatayim![]()
Oyle cunku bi de etnigim / etnigiz diye agliyosun ondan diyorum, cok asagilik psikolojisi varmis gibi davraniyorsungözleri gayet iyi amk bana niye sürekli beyaz yalayıcısıymışım gibi cevap veriyon?
mtn de yakisikli ama htn degil dahaadam yakisikliysa yakisiklidir
Evet good pheno ethnic mogs non-ethnic phenosetnikler cok iyi mukemmel yasasin kahverengi ten ne dememi bekliyon
Dc bak götOyle cunku bi de etnigim / etnigiz diye agliyosun ondan diyorum, cok asagilik psikolojisi varmis gibi davraniyorsun
mtn de yakisikli ama htn degil daha
Evet good pheno ethnic mogs non-ethnic phenos
etnikolmak pipimde degil oylesine diyorumOyle cunku bi de etnigim / etnigiz diye agliyosun ondan diyorum, cok asagilik psikolojisi varmis gibi davraniyorsun
mtn de yakisikli ama htn degil daha
Evet good pheno ethnic mogs non-ethnic phenos
tiktokdanmi geldin orga
ben sana siktir git mse ol diş teli taktır demedim mi neden hala yapmadın da tiktok da 31 çekiyorsun
ltn çenesi yamuk ve recessed köpek gibi asimetrisi var direkt allahın sevmediği bi kulolm burda mal mal konuşmayın bu mtn ise ben mumbaide bile ltn olamıyorum aq ne kadar boş yapıyosunuz hepiniz
Negative canthal tilt oldugunu düsünmüorum ueede yok denecek kadar azuee baya bozuyo onun dışı iyi bi de canhalt tilt negative o baya kötü.
uee baya var dostum.Negative canthal tilt oldugunu düsünmüorum ueede yok denecek kadar az
uee baya var dostum.
Baktım fotolora var baya
Ayn kral female gaze diye copelamaya devammiChad eye area bu kanka sizin skko psl autist glazed uncanny gözleriniz değil
View attachment 4658740
Baktım fotolora var baya
uee baya var dostum.
uee baya bozuyo onun dışı iyi bi de canhalt tilt negative o baya kötü.
Statusmaxxed mı jflAyn kral female gaze diye copelamaya devammi
Statusu tasiyinca chad eye area olmuyor
baya fazla uee varbaya uee var
Harmony si cok yuksek ondanStatusmaxxed mı jfl. Lavuk netflix gençlik dizisinde 5 dk rol aldı sadece. Karılar glazeleyince ünlü oldu
çimene dokunun orospu evlatlarıbaya fazla uee var
şuraya gözünü atıp ilgi isteyen karı kılıklı orospu çocuğu anan ters yatırılıp düz sikilmeden önce siktir git burdançimene dokunun orospu evlatları
olm uee demek üst göz kapagının görünmesi demek elemanda bu 0kafayı yersin uee nasıl yok olm xd bilmeden yorum yapmayın
olm uee demek üst göz kapagının görünmesi demek elemanda bu 0
Bu minimal düzeyde dediğim gibi nerdeyse hic yok bunu atarak neyi kanıtlamaya calıstgını anlamadım
Demekki 0 degil knkBu minimal düzeyde dediğim gibi nerdeyse hic yok bunu atarak neyi kanıtlamaya calıstgını anlamadım
EvetDemekki 0 degil knk
Slight uee