N
Nuvareon
Iron
gerçekten stone cold khhv truecel olanlar kendini belli etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
193 truecel mi olur amkgerçekten stone cold khhv truecel olanlar kendini belli etsin
bilmiyorum kanka oluyo193 truecel mi olur amk
olsa olsa mentalcel olurbilmiyorum kanka oluyo
tam olarak ne oluyo mentalcelolsa olsa mentalcel olur
aslında slayler ama otistik ya da mental sıkıntılıtam olarak ne oluyo mentalcel
mezara khhv giricem gibi duruyo o yüzden mentalcelmiyim bilmemaslında slayler ama otistik ya da mental sıkıntılı
Bengerçekten stone cold khhv truecel olanlar kendini belli etsin
Truecel kimsenin ondan hoşlanma ihtimali olmayanlara denmiyor mu aq 193 boyla illa biri senden hoşlanmıştır ben mi yanlış biliyomgerçekten stone cold khhv truecel olanlar kendini belli etsin
mentalcellik illa çözülür ağır bir zihinsel engelin yoksa truecel yüzlü boylu olan çok nadir insan var 160 altı ve 3/10 alt8 falan olman gerekTruecel kimsenin ondan hoşlanma ihtimali olmayanlara denmiyor mu aq 193 boyla illa biri senden hoşlanmıştır ben mi yanlış biliyom
Yani kendi ligindeki kızları reddedip sonra truecelim diye gezmek saçmamentalcellik illa çözülür ağır bir zihinsel engelin yoksa truecel yüzlü boylu olan çok nadir insan var 160 altı ve 3/10 alt8 falan olman gerek
kanka kendi yaşımda bi kızla konuşalı 3 sene fln oldu ( direk iletişim kurmak anlamında )Yani kendi ligindeki kızları reddedip sonra truecelim diye gezmek saçma
tamam incel olabilirsin truecellik ayrı bir seviyekanka kendi yaşımda bi kızla konuşalı 3 sene fln oldu ( direk iletişim kurmak anlamında )
telefonda 20 kişi fln kayıtlı hiçbiri kız değil