Trustmebro

B

bable my height

Banned
SENIN O ANNNRNI SIKEYIM CIK FPRUMDAN AZ DISARI CIK AMINAKOYDUGUM HAYATI OGREN O ANNEN HERGUN AGLIYOR ONUMDE OGLUM EVDEN CIKMIYOR HERGUN BENI BASKALARINA SIKTIRIYOR INTERNETIN FISINI CRKINCE BANA OROSPU DIYOR BU KADINI ZATEN HERGUN SIKIYORUM YORULUYOR BARI SEN YORMA OROSPU EVLADI

• +1
  • JFL
Reactions: recai iskender and menas
kanka senin 6/10 ltb sevgilin yokmu forumda ne işin var siksene tüm gün

• JFL
  • +1
Reactions: TrustMeBro and Zodiac
anası ağlayamıyor çünkü taylandda anasını takaslıyo

• +1
Reactions: menas and bable my height
anası ağlayamıyor çünkü taylandda anasını takaslıyo
grrrr turtmebro beni neden zorbaladin cok gereksiz infaz aliyosun sen simdi low iqlerle orgutlenicem cunku siki kalkmayan bir etnik coperim

-angrybirds
:lul:

• JFL
Reactions: Kayra139
grrrr turtmebro beni neden zorbaladin cok gereksiz infaz aliyosun sen simdi low iqlerle orgutlenicem cunku siki kalkmayan bir etnik coperim

-angrybirds
:lul:
beni zorbalayamadın ki :( ben sadece senin her mesaja adam akıllı yanıt vermek yerine ananı siktim ondan sen malsın ondan sensin o hayır sensin o gibi cevaplar verdiğinden daha fazla zamanımı israf etmemek için ignoreledim zorbalasan inan bana bunu tek bilen sen olmazdın :( eski üyelere de low iq demen biraz komik oldu xlegends gibi 14 yaşındaki greycellerle çete olup bide aktif tayfa benim yanımda diye övünmenin yanında

beni zorbalayamadın ki :( ben sadece senin her mesaja adam akıllı yanıt vermek yerine ananı siktim ondan sen malsın ondan sensin o hayır sensin o gibi cevaplar verdiğinden daha fazla zamanımı israf etmemek için ignoreledim zorbalasan inan bana bunu tek bilen sen olmazdın :( eski üyelere de low iq demen biraz komik oldu xlegends gibi 14 yaşındaki greycellerle çete olup bide aktif tayfa benim yanımda diye övünmenin yanında
ne yazikki dnr

• +1
Reactions: Deleted member 135809

Users who are viewing this thread

Back