trye acil atom bombasj

I

Iranidnordid

Diamond
ya orospu çocuguuuuuuuuhhuuuh

Deliriyorum oglum herkes niue bu kadar oç lan burda

Memlekete geri taşındık herkesin kişiligi birbirinden korkunç aq ben taşındıgımda bu kadar kötü değildi

ülkede çok fena hırt epidemic var

• +1
Reactions: Naughty America, stacyworshipper, EK0 and 4 others
siz dışarı çıkıyonuzmu la

• JFL
  • +1
Reactions: kumaddikt, Naughty America, syringee and 7 others
ya orospu çocuguuuuuuuuhhuuuh

Deliriyorum oglum herkes niue bu kadar oç lan burda

Memlekete geri taşındık herkesin kişiligi birbirinden korkunç aq ben taşındıgımda bu kadar kötü değildi

ülkede çok fena hırt epidemic var
Büyüksehir or rope

• +1
Reactions: Naughty America, EK0, IranicBvll and 2 others
Büyüksehir or rope
Olm büyüksehirinde çok bi farkı yok sürekli sorun çıkarmaya çaljşan insanlar var kavga dövüş kaos baydı amk

Yanımdan geçiyor eleman mesela yedi sülalesini laciverte boyamışım gibi bakış atıyor bana kimsin neden bana bu kadar sinirlisin aq mesela anlamıyorum bu memleketin insanını

Bizim de derdimiz var biz de bir şeylerle boğuşuyoruz yavşaklığın sorun çıkarmanın bahanesi değil böyle şeyler

• +1
  • So Sad
Reactions: Naughty America, eniyiguresci and -BayHarbourButcher
Keşke küçüklükten egitim icin falan yurtdisina gonderilseydim bu saaten sonra gitsem farklı kulture adapte olmak zor ülkeyi bok goturuyor

• +1
Reactions: Iranidnordid and eniyiguresci
Keşke küçüklükten egitim icin falan yurtdisina gonderilseydim bu saaten sonra gitsem farklı kulture adapte olmak zor ülkeyi bok goturuyor
Abartılıyor bu arada tamamıyla o ülkeden biri olman max 6 ay

• +1
Reactions: Iranidnordid
Abartılıyor bu arada tamamıyla o ülkeden biri olman max 6 ay
Ne 6 ayı 6 ay olasa hekes giderdi amk ailesine bağlı olan biri dili iyi olmayan biri ya da hepsini gectim skiktgimin ortadogusundan avrupaya giden birinin hizli bi sekilde adapte olmasi cok zor min 2-3 yıl

• +1
Reactions: Iranidnordid and eniyiguresci
Ne 6 ayı 6 ay olasa hekes giderdi amk ailesine bağlı olan biri dili iyi olmayan biri ya da hepsini gectim skiktgimin ortadogusundan avrupaya giden birinin hizli bi sekilde adapte olmasi cok zor min 2-3 yıl
Gidebilen ve gitmek isteyen gider kültür şoku 2 ay sürüyor ondan sonra alışıyorsun

• +1
Reactions: Naughty America
İl 4 aydan sonraki 2 ayı kastediyorum

• +1
Reactions: Naughty America