pashanimair
god change my bones
Tiroidler az çalışıyor boy uzamam duruyor bitti

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tiroidler az çalışıyor boy uzamam duruyor bitti![]()
evet, böbreklerimde kireç ve kist olduğundan vitamin bile kullanamıyorumYeterli karbonhidrat tüketiyor musun? iyot - selenyum damlası ve b1 kullan. Gün içinde daha fazla hareket etmeye özen göster.
ha o zaman siktir et öneriyi doktor kontrolü harici hareket etme fazla iyot durumunu dahada kötüye götürürevet, böbreklerimde kireç ve kist olduğundan vitamin bile kullanamıyorum
Kanka nasıl bu hale geldin, genetik falan mıevet, böbreklerimde kireç ve kist olduğundan vitamin bile kullanamıyorum
Tiroid bezlerinin kötü olup olmadığını nasıl anlarızha o zaman siktir et öneriyi doktor kontrolü harici hareket etme fazla iyot durumunu dahada kötüye götürür
genetik kanka kalpte delik vbde varKanka nasıl bu hale geldin, genetik falan mı
Çok faktör var saç dökülmesinin bile altında yatan düşük tiroid fonksiyonları olabilirTiroid bezlerinin kötü olup olmadığını nasıl anlarız
knk boyun kaç hangi kan testiyle yapılıyor buTiroidler az çalışıyor boy uzamam duruyor bitti![]()
Sağlık ocağına gidip genel kan testi falan yaptığında gözüküyorknk boyun kaç hangi kan testiyle yapılıyor bu
pardon tsh 0.8miş 8i nasıl 6 diye gördüysem aqbenim değerlerime baktım 3 ay önce verdiğim testte
TSH 0.6
T3 4.1
T4 1.5 çıkmış iyi sanırsam bir sorun var mı bilen varsa
gptye sordum üst düzey tiroid bu değerler ne yarram dedi 177 olmamla alakası olabilir mi acaba amk bununbenim değerlerime baktım 3 ay önce verdiğim testte
TSH 0.6
T3 4.1
T4 1.5 çıkmış iyi sanırsam bir sorun var mı bilen varsa
Ascend btw
(Kesmeye usendim btw)
İts over for ourgptye sordum üst düzey tiroid bu değerler ne yarram dedi 177 olmamla alakası olabilir mi acaba amk bunun
177 ne zaman kısa oldu amkİts over for our
(Overtshcels)
Knk sen niye androgen.ic in şeyisinproblem sendedir kalori alımını tuz alımını et tüketimini yeşillik tüketimini arttır omega 3 at sabah akşam 1hap
Adamin kan degerleri iyi 177 olmasina bisey demedim onun icin bitmedi177 ne zaman kısa oldu amk
Kanka ben 500-700 ml kefir+ 500 ml süt içiyorum sıkıntı olur mu, bozar mı bromkanka süt iç 120ml yetiyomuş iyot için ya da iyotlu tuz tüket ama overdoselama tshi sikiyomuş
geçen seneki değerlerim bile moggluyomuşAscend btw
178knk boyun kaç hangi kan testiyle yapılıyor bu
Genetik btwgeçen seneki değerlerim bile moggluyomuşView attachment 3978562
HEIGHTMOGG YEDIM AMINAKOYCAM
kalsiyum yüksek böbrek için kötü tuz da aynı şekilkanka süt iç 120ml yetiyomuş iyot için ya da iyotlu tuz tüket ama overdoselama tshi sikiyomuş
T4 değerin normal tiroidin çalıştığını gösterirne oluyor beyler bu bilen varsa analtabilir mi t3 olculmemis
Az once 1l kefir içtim buz gibiydi cok iyidiKanka ben 500-700 ml kefir+ 500 ml süt içiyorum sıkıntı olur mu, bozar mı brom
benziyo btwAz once 1l kefir içtim buz gibiydi cok iyidi
Bu arada knk ben seni profildeki koreli gibi hayal ediyom ins oylesindir
böbreğim sağlıklı kanka kalsiyumum da 9.8 çıkmış kankakalsiyum yüksek böbrek için kötü tuz da aynı şekil
Doxxlama götbenziyo btw
kendim için dedim amkböbreğim sağlıklı kanka kalsiyumum da 9.8 çıkmış kanka
kalsiyumun yüksek olmasi kötü biseymi lakalsiyum yüksek böbrek için kötü tuz da aynı şekil
böbreğimde kireç ve kist olduğundan benim için kötü böbreği yoruyorkalsiyumun yüksek olmasi kötü biseymi la
Kemik erimesine yol açabiliyor diye biliyorum bide böbreği yoruyorkalsiyumun yüksek olmasi kötü biseymi la