divisionpanzerfaust
slavic foid slayer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ghostluyordum bu arada aminakoyim
I am a cock sucker i suck all the cocks give more cocks ahhhhh f0id
prime h ltn maybechads.org
ya amk üzüldüm rısosu cogyGhostluyordum bu arada aminakoyim
cocugumun incel olmasini istemiyom kizin boyu 156ya amk üzüldüm rısosu cogy
ratei necocugumun incel olmasini istemiyom kizin boyu 156![]()
htb diyebilirim god tier coloring blonde+blue eyesratei ne
bu aryan karılar hep etniklere düşüyor just be ethnic theoryhtb diyebilirim god tier coloring blonde+blue eyes
htb kızı niye ghostluyon amk düşünüyo bi de seni eşek misnhtb diyebilirim god tier coloring blonde+blue eyes
@maarda 'nın dediği muhabbet bi de iqcell hafifhtb kızı niye ghostluyon amk düşünüyo bi de seni eşek misn
maardanın dediği muhabbet ne bilmiyom@maarda 'nın dediği muhabbet bi de iqcell hafif
yonlendirilmeye asiri musait ayrica
Bu dogru mk esmer kızlar bakmiyo sarisinlar gelip yuruyo just be ethnicbu aryan karılar hep etniklere düşüyor just be ethnic theory
kanka seni bilmemde ben biraz akilli kadın seviyom benden akilli olmamasi sartiyla ilişkideki 10 zincirin 10 uda benim elimde olmasin amk 8 zincir bendeyse 2 si onda olsunmaardanın dediği muhabbet ne bilmiyom
iq önemli değil de genel kültürü yarrak gibiyse konuşulmaz
yönlendirilmeye müsait olması senin işine gelirdi btw ghostlama bence
Mısırdaki kızın bana fucking moroccan diyişi aklıma geldiBu dogru mk esmer kızlar bakmiyo sarisinlar gelip yuruyo just be ethnic
akıllı = genel kültür bana görekanka seni bilmemde ben biraz akilli kadın seviyom benden akilli olmamasi sartiyla ilişkideki 10 zincirin 10 uda benim elimde olmasin amk 8 zincir bendeyse 2 si onda olsun
bazen senin yararına olacak bu ama sen her zaman mantıklı düşünemeyeceksin ki her zaman domine edilmeye açık bir kadın bilmiyorum tercih edilmez benceakıllı = genel kültür bana göre
istediğim şeyleri konuşup sohbet edebiliyosam çokta önemli değil benim icin
kültürsüz hiç bi sik hakkında bilgisi olmayan tek özelliği amı ve güzelliği olan kızla da konuşmam yanlıs anlasılmasın
10 zincirin 10unun sende olması bence iyi bi şey evlenmiceksiniz sonuçta amk çok büyük sorumluluk düşmüyosa kıza istediğin şeyleri yaptırabilme potansiyelin varsa baya iyi bi şey
kendine çevirebilirsin çoğu şeyi
kanka benim fetişim var o yüzden tarafsız olamicam bunda ilişkide baskın taraf olmak her zaman benim için daha iyi ama genel olarak bahsettiğin konu ve ilişki dinamiği meselelerine tarafsız bakarsam haklısın ilişkide iki kişi olmalı 1 kişi ve onun kararları değilher zaman domine edilmeye açık bir kadın bilmiyorum tercih edilmez bence
Yok la ilişkide tamamen erkek dominant olmalı ama küçük bir kısımda olsa kadınında o işte payı olması lazim aptal insanlarla ilişki yaşamak çok zor sikerken sen emrediyon falan kendi isteğiyle agzina almiyokanka benim fetişim var o yüzden tarafsız olamicam bunda ilişkide baskın taraf olmak her zaman benim için daha iyi ama genel olarak bahsettiğin konu ve ilişki dinamiği meselelerine tarafsız bakarsam haklısın ilişkide iki kişi olmalı 1 kişi ve onun kararları değil
yazayimmi ladnr yazsana
mesaji acmadim hala modlu insta varyazayimmi la
senin o anani sikicem cocuk haberin olsun
yaz amk ciddiyazayimmi la
kudurdun sankisenin o anani sikicem cocuk haberin olsun
dogru düsünce yapısı bu aradakanka seni bilmemde ben biraz akilli kadın seviyom benden akilli olmamasi sartiyla ilişkideki 10 zincirin 10 uda benim elimde olmasin amk 8 zincir bendeyse 2 si onda olsun
arkadasim orospu evladi zodiac anani siktirtmeye devam mi dcyi ac az daha yalvar bana dmden "hangi infolarım var ki sende"kudurdun sanki
hiçbir infom yok istediğin kadar larplaarkadasim orospu evladi zodiac anani siktirtmeye devam mi dcyi ac az daha yalvar bana dmden "hangi infolarım var ki sende"![]()
tmbde aynisini demiştihiçbir infom yok istediğin kadar larpla
niye oyle dedinki sik insene dostum?salaksın kanki
sik iner kalkar snnaneniye oyle dedinki sik insene dostum?
karakterimi sevdi in mumbai @recai iskendersik iner kalkar snnane
hiç böyle yapan bi kız görmedim karakterini falan sevmiş demekki senin htn falan değilsen
bp brainrot final boss aqkarakterimi sevdi in mumbai @recai iskender
kanka larp olduğu çok açık ben bu mesajı bir yerde daha görmüştüm ama hatırlamıyorum şimdisik iner kalkar snnane
hiç böyle yapan bi kız görmedim karakterini falan sevmiş demekki senin htn falan değilsen
zodiac yine ne diyon oğluşumkanka larp olduğu çok açık ben bu mesajı bir yerde daha görmüştüm ama hatırlamıyorum şimdi
beklemede kalzodiac yine ne diyon oğluşum
larping in karachi @recai iskenderzodiac yine ne diyon oğluşum
kanka patlattım sahibini beklemede mi kalayım hala sende patladın zaten infon var recaidebeklemede kal
hiçbir infom yok istediğin kadar larplakanka patlattım sahibini beklemede mi kalayım hala sende patladın zaten infon var recaide
@Resistance. Sildiğim mesaji gormemis buhiçbir infom yok istediğin kadar larpla
at tekrar görelim amk@Resistance. Sildiğim mesaji gormemis bu![]()
htb kız neden h ltn'e böyle mesajlar atıyor amk bu ligin sportif gerçekliği yokprime h ltn maybe![]()
overrateprime h ltn maybe![]()
overrate yazmisim knk kusura bakma sub5im ve boyum 172htb kız neden h ltn'e böyle mesajlar atıyor amk bu ligin sportif gerçekliği yok