Türbanlı kızlar çok pis kokuyor

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
Bir tane karı vardı ünide bana yanlıyordu gözleri de renkli bununla konuşuyorum az yanında durdum kafasını salladı yanımda resmen leş gibi koktu oda amk bunun kafası böyle kokuyorsa kim bilir amı ayağı nasıl kokuyordur.
Resmen tiksindim ki ben kolay kolay tiksinen biri de değilim amk karı beyazımsı olmasına rağmen ghostladım geçtim

• JFL
Reactions: pashanimair, Zodiac, Serialsuicide and 2 others
turbanli kadinlar ve obez kadinlar evrenden silinmeli

• +1
Reactions: pashanimair, Zodiac, ZerefDragnee1l and 1 other person
Bir tane karı vardı ünide bana yanlıyordu gözleri de renkli bununla konuşuyorum az yanında durdum kafasını salladı yanımda resmen leş gibi koktu oda amk bunun kafası böyle kokuyorsa kim bilir amı ayağı nasıl kokuyordur.
Resmen tiksindim ki ben kolay kolay tiksinen biri de değilim amk karı beyazımsı olmasına rağmen ghostladım geçtim
Kanka vücut bildiğin hava almıyo amk tabi ölü gibi kokarlar.

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Zodiac, szolliontaraelis and 1 other person
yinede çok fena sikerdim

• +1
Reactions: pashanimair and cakdripa
ne kadar low t olabilrsin şunu yazmak için amk

kılıçdan geçirirm tüm kadınları yaş fark cins tip boy ırk din dil ırk farketmeksizin

finasteride zararları

proteinini ye c vitaminni al saç dökülmesi durursa durur durmazsa kaderin

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, divisionpanzerfaust and İNTİKAM VAKTİ

kılıçdan geçirirm tüm kadınları yaş fark cins tip boy ırk din dil ırk farketmeksizin

finasteride zararları

sen ceset bile sikersin amk saç dökülmesi ne alaka

• +1
Reactions: pashanimair
türbanlıda ne sikilie amk off

• +1
Reactions: pashanimair, elemancomeback31 and İNTİKAM VAKTİ

finasteride zararları

Bakirsin
ondan düşüncesi zevkli geliyor ama o iş öyle olmaz bok+sidik+ölü deri kokusu nedir bilmiyorsun

bu adam finasteride kullanıyor
2.5 senedir kullanmıyorum

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and İNTİKAM VAKTİ

finasteride zararları

Bunun testosteron ile alakası ne kadar vardır bilmiyorum ama çeşit çeşit fobiler ve tiksinme durumları var. Ben de okuldayken ön sıramdaki karı leş gibi kokuyordu sanırım ağda gününü kaçırmış çünkü kolunu kaldırdığında kıllıydı ve resmen midem bulanmıştı. Diğer bir karının ise ensesinde kıl görmüştüm yine tiksinmiştim. Bende tripofobi var delikli cisimlere, çıkıntılı şeylere ve bazı kokulara karşı aşırı hassasım.

Bakirsin
ondan düşüncesi zevkli geliyor ama o iş öyle olmaz bok+sidik+ölü deri kokusu nedir bilmiyorsun

2.5 senedir kullanmıyorum
fini bi kere alınca zaralrarı kalıcı olabiliyor
hele sen uzun yılar kullanmıssın
Bunun testosteron ile alakası ne kadar vardır bilmiyorum ama çeşit çeşit fobiler ve tiksinme durumları var. Ben de okuldayken ön sıramdaki karı leş gibi kokuyordu sanırım ağda gününü kaçırmış çünkü kolunu kaldırdığında kıllıydı ve resmen midem bulanmıştı. Diğer bir karının ise ensesinde kıl görmüştüm yine tiksinmiştim. Bende tripofobi var delikli cisimlere, çıkıntılı şeylere ve bazı kokulara karşı aşırı hassasım.
ben bi karının belinde kıl görüo sikişmin dimdik etmiştim

• JFL
Reactions: Zodiac
fini bi kere alınca zaralrarı kalıcı olabiliyor
hele sen uzun yılar kullanmıssın

ben bi karının belinde kıl görüo sikişmin dimdik etmiştim
Kullanmasam keldim ak
Günde 5 posta gidebiliyorum

• +1
Reactions: pashanimair
ne kadar kullandın hangi dozajla kullandın
1 mg 2019-2022 arası
1 sene falan dut kullandım
2.5 senedir temiz olmam lazım

• +1
Reactions: swaggy
kullandığın zamanlarda da 5 posta gidebiliyor muydun
İlk zamanlar evet sonra randıman düştü finde sorun yoktu ama dut sıkıntıydı harbiden

• +1
Reactions: Zodiac

Users who are viewing this thread

Back