türk foidleri

ankaranin_adami

ankaranin_adami

primal blud sinister 333 iq 5'7

30849

30852

30855

30858

30861

bildim bileli ilk okuldan beri kızlarla aram bozukdur kendileri çok gıcıkdır büyüyüncede devam eder türkiye foidleri down sendromlulara benzer mantıklı konuşamaz nefret ediyorum bu ülkedeki foidlerden en gıcık foid ırkı bu aslında bunlara işkence etmen lazım öldürmek az bile kalır yada felç kalmaları lazım atatürkün vermemesi lazımdı kadınlara hak ve oy yeteneği nefret ediyorum keşke ülke şeriata dönsede şu kadınlara internet kapatılsa bu kadınlar HER ZAMAN KURBAN ROLU oynamaya çalışır HER ZAMAN tek yaptıkları budur bide hiç düşünmeden mantık yapıyolar BIDE NARSISM BU FOIDLERIN HEPSINDE 7 OLUMCUL GUNAH VAR kişilik olarak bunlardan nefret ediyorum eğer makyaj olmasaydı bunların sikik yüzlerinde gelir bana yazarlardı kızlar incel olurlardı ayrıca bu kadınları savunan kadınlara hak veren erkekleri tek tek yakalayıp işkence etmek lazım yada kamuya açık yerde infaz abi bukadar mal bicinsiyet olamaz en sinir olduğum yer bunların kendilerini tamamen haklı görmesi sinirlerim bozuldu şu videoyu gördüm göreli atatürkün tek kötü icraatı kadınlara oy yetkisi vermek bunların fikri ne boka yarar bilime yaramaz sanata yaramaz çapulcu bunlar medeniyeti erkekler kurdu çok gıcık cinsiyet birde bunlar realde falan bişey yapınca erkek döver gibi dövemiyon ya o çok zoruma gidiyo dövmek lazım bunları ağızlarını gözlerini dağıtacaksan tenha yerde bunlardan birini göreyim hele o ormandan sürünerek çıkar öyle bi döverimki felç bırakırım orosbu cocunu 2000lerden beri aynı bok anasını sikim bide feminizme göre ilerdeki karım yemek yapmıycak :lul::lul: yapmasın krallar fatura ödemez demem bunu bi döverim döverim heryeri şişer:lul::lul: görücü üsülü buyüzden iyi anneme diyimde kız bulsun köyden yeni nesil feminizm bokundan giden bokun tekiler değersizler en kötü kısım gelecek alpha nesil veya işte yeni nesil bu feminizm propagandasıyla büyüyüp kürtaja kızın hakkı kadınlar yemek yapmaz kadınlar daha zeki cinsiyet diycekler israil icat etti 50 yahudi icat etti bu feminizmi yahudilerde başında ama ilk önce şu kadınları bi bitirmek lazım neyse çok kızgınım saçmalamıycam daha fazla buraya kadar okuduysan teşekürler eğer 2030 veya gelecek nesilden biri okuyosa bunu evlat feminizmi benimsemeyin sakın sakın bu yazdıklarım sana kadın düşmanı gibi gelebilir ama büyüdükçe anlıycaksın bu dediklerimi bi kenara kaydet doğru olduğunu anladığında bu fikirlerimi arkadaşlarına ve sosyal medyaya yay ilerde kızlar daha dominant olucak onu görüyorum erkekler hakkını kaybetmeye bile başlayabilir allah değilim ama benim dediğime yakın şeyler olabilir neyse beyler sinirden başım ağrıdı mışıl mışıl uyucam okuduysan buraya kadar kral adamsındır

• +1
Reactions: kumaddikt and emire

• +1
  • JFL
Reactions: kerme99 and letrozoleabusing324
bence bilerek bizi sinir etmek icin yahudiler tarafindan gonderiliyor bunlar

• +1
Reactions: kerme99 and ankaranin_adami