türk futbol takımı

LXR

LXR

I ask you to judge me by the enemies I have made
Az önce Türk futbol takımının FIFA'da siyahi oyunculara yenildiğini izledim. Şu an Türk futbol takımına ne oldu böyle? Gelibolu'da serbest vuruşlarıyla Avustralyalıları darmadağın ederlerdi. Atatürk'ün futbolcular için özel bir taburu bile vardı. İmparatorluk döneminden kalma futbol hikayeleri efsanevi. Ama şimdi bir grup amatör tarafından rezil ediliyorlar. Güzel Türkiye'me ne oldu?

@Menas

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: stacyworshipper, Futanari, Topkra and 6 others
sarsıntı

• +1
Reactions: Menas
uçağın düzensiz devinimi

• JFL
bindirmek

• JFL
Ama şimdi bir grup amatör tarafından rezil ediliyorlar. Güzel Türkiye'me ne oldu?

@Menas
Neden acaba ne oldu ya

• +1
Reactions: LXR
yeye turk turk or whatever

• +1
Reactions: LXR and Kayra139
Türkiye'yi Yeniden Kemalist Yapalım
Yok kanks şeriat Allah falan allahuakbar herkesi imam yapicaz her yer cami olucak arapça konusucaz eğitim bakanına falan cami imamı atayacaz kadınların haklarını geri alicaz

• Love it
Az önce Türk futbol takımının FIFA'da siyahi oyunculara yenildiğini izledim. Şu an Türk futbol takımına ne oldu böyle? Gelibolu'da serbest vuruşlarıyla Avustralyalıları darmadağın ederlerdi. Atatürk'ün futbolcular için özel bir taburu bile vardı. İmparatorluk döneminden kalma futbol hikayeleri efsanevi. Ama şimdi bir grup amatör tarafından rezil ediliyorlar. Güzel Türkiye'me ne oldu?

@Menas
Su manlet yuzunden tum ataklari sikti
6F3B0A71 AABD 4C75 9B43 E153DE67EB7C
B20F9DE3 3669 4E82 B76C F6EC0E5E4E99

• JFL
Reactions: LXR and OversallSülo
photo la GIF

• JFL
Yok kanks şeriat Allah falan allahuakbar herkesi imam yapicaz her yer cami olucak arapça konusucaz eğitim bakanına falan cami imamı atayacaz kadınların haklarını geri alicaz
Çok takdire şayan değerler dostum. Suudi Arabistan bile aynı sisteme sahip ve geçen Dünya Kupası'nda Arjantin'i yendiler. Türkiye de bu modelle şampiyon olabilir.

• JFL
Reactions: OversallSülo
Çok takdire şayan değerler dostum. Suudi Arabistan bile aynı sisteme sahip ve geçen Dünya Kupası'nda Arjantin'i yendiler. Türkiye de bu modelle şampiyon olabilir.
Àllahakbařðf اللعنة على والدة أردوغان

• JFL
@maarda orduyu çağır, Yunanistan bizi savaşta bekliyor
is he gonna disingrate me with his kebab nukes

• JFL
Last edited:
  • +1
Reactions: D69mo
.

Last edited:
  • +1
. .-. -.. --- --. .- -. / -- .. -..- . ... / .-. . .-.. .. --. .. --- -. / .-- .. - .... / .--. --- .-.. .. - .. -.-. ... --..-- / .... . / .-.. .. . ... --..-- / .... . / .--. .-.. .- -.-- ... / .-- .. - .... / .--. . .-. -.-. . .--. - .. --- -. ... --..-- / .-- .... .- - / .... . / ... .- -.-- ... / -.-. --- -. - .-. .- -.. .. -.-. - ... / .... .. -- ... . .-.. ..-. --..-- / .... . / .. ... / .- / -... .. --. --- - / .- -. -.. / - .... . .-. . / .. ... / -. --- / ... ..- -.-. .... / - .... .. -. --. / .- ... / -.. . -- --- -.-. .-. .- -.-. -.-- --..-- / - .... .- -. -.- ... / - --- / .... .. -- .-.-.-
is this what people speak in ankara

• JFL