Türk kızları aptaldır ve varoştur

dogu

dogu

Erdoğan sevdalısı
Kızlar aptal varlıklardır çoğu geri kafalıdır makyaj, sevgili edinme konularından başka hiçbir bilgisi olmayan özellikle kendini bilgili sanan twitter kızları evet onlar hayattınızda göre bileceğiniz en büyük aptal köylülerdir benim çok yabancı arkadaşlarım oldu ( kızlar dahil ) hiçbiri bu köylü türk kızı gibi değil ve şunu söylemek istiyorum sosyal medyada görmüşsünüzdür yanına arnavut bulgar bayrağı koyan türkler lan siz cidden salaksınız bide bundan övünüyorlar isveç , finlandiya , estonya felan osla anlarım allahın unuttuğu köyde doğup bundan övünüyorlar ve son olarak bazıları düşüne bilir sevgilim olmamıştır bu yüzden türk kızlarını sevmiyorum diye o kadar fazla olduki artık doyum noktasına geldim hiç uğraşmadığım halde yanıma geliyorlardı herneyse hepsi bu kadardı.

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, lockedawayfornow, stacyworshipper and 3 others
Kızlar aptal varlıklardır çoğu geri kafalıdır makyaj, sevgili edinme konularından başka hiçbir bilgisi olmayan özellikle kendini bilgili sanan twitter kızları evet onlar hayattınızda göre bileceğiniz en büyük aptal köylülerdir benim çok yabancı arkadaşlarım oldu ( kızlar dahil ) hiçbiri bu köylü türk kızı gibi değil ve şunu söylemek istiyorum sosyal medyada görmüşsünüzdür yanına arnavut bulgar bayrağı koyan türkler lan siz cidden salaksınız bide bundan övünüyorlar isveç , finlandiya , estonya felan osla anlarım allahın unuttuğu köyde doğup bundan övünüyorlar her ne ise biraz boş yaptın lafı uzattım ama bunlar türk kızlarına karşı içimde beslediğim bir kindir ve son olarak bazıları düşüne bilir sevgilim olmamıştır bu yüzden diye o kadar fazla olduki artık doyum noktasına geldim hiç uğraşmadığım halde yanıma geliyorlar hepsi bu kadardı.
ekşi sözlük de değil doğu

Ork karıları cidden iğrenç amk

• +1
Reactions: Yagiz8928 and dogu
bump

• +1
Reactions: pashanimair
doğukan internet ayak izini sikiyorsun az yavaş amk

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and pashanimair
doğukan internet ayak izini sikiyorsun az yavaş amk
Yazdıklarım doğru olduğu için çokta önemli değil karşı çıkacak olanlar zaten bu bahsettiğim kesim olacağı için çokta birşey ifade etmiyor

• +1
Reactions: kobain and Serialsuicide
Yazdıklarım doğru olduğu için çokta önemli değil karşı çıkacak olanlar zaten bu bahsettiğim kesim olacağı için çokta birşey ifade etmiyor
gerçi açıldıgım kız boneless manlet ile çıkıyor suanda

• +1
  • JFL
Reactions: dogu, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person
  • JFL
Reactions: cakdripa, why not me?, Serialsuicide and 1 other person
  • +1
Reactions: pashanimair
  • JFL
Reactions: why not me?, Serialsuicide and Resistance.
türk kadını yalan söylemeyi bilmez ama kendini zeki sanat boktan bir yalan söylemiş
ne dedin anlamadım ama iyi dedin onu

• +1
  • JFL
Reactions: Resistance., pashanimair and why not me?
H9ASDUHĞD9ASHD9ASĞHAĞ9D

• +1
  • JFL
Reactions: Resistance. and pashanimair
türk kızına güvenerek hata yaptın büyük ihitmalle sikişecekler
olm keko cıktı aq ya lez bahaneymiş patladık amk sikerler

• +1
Reactions: Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back