Türkçe subforum kapanırsa diğer dil subforumlarını işgal edelim

recai iskender

recai iskender

It has begun
Tüm dil subforumlarında karışık olarak türkçe😮👳🏾‍♂️ türkün gücü 🇹🇷🐺

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Dathomirian Zabrak, Aven and 6 others
tr sub şuan offtopicteki elemanlardan 10 kat daha iyi bu arada
eski zamanlar olsa neyse de

• +1
  • Hmm...
Reactions: ascendantwill, maximum cope31, Tornoviaa and 4 others
türkün gücü 🇹🇷🐺
-198cm kürt
tr sub şuan offtopicteki elemanlardan 10 kat daha iyi bu arada
eski zamanlar olsa neyse de
knk türklere karsi garezim fln yok zaten türküm amk ama looksmax.orgdan ayri bi forum olmus resmen tr subforumu. anarsi serverleri gibi takiliyor millet..

ve merak etmeyin kapanacagi da yok ztn.

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: ascendantwill, whitemonster6, halatmaxxing and 2 others
i want some turkish huzz

• JFL
  • Hmm...
  • Love it
Reactions: Aven, orbitalover, Sceptical and 2 others
  • JFL
Reactions: Aven, Kayra139, Sceptical and 2 others
  • +1
  • Woah
  • So Sad
Reactions: orbitalover, recai iskender and menas
  • JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, Aven, recai iskender and 1 other person
knk türklere karsi garezim fln yok zaten türküm amk ama looksmax.orgdan ayri bi forum olmus resmen tr subforumu. anarsi serverleri gibi takiliyor millet..

türklerden shitskin kurd diye bahsetmenden anlamıştım zatwn hiç bi yabancı böyle demez ve madem tr sub kapanmicak thread ve vote section kaldır

• +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139, orbitalover and menas
ö

• Hmm...
  • +1
Reactions: orbitalover and menas
@menas
gunluk kac urun satiyon kardesim

• JFL
Reactions: maarda and menas
-198cm kürt

kanki seni seviyom da açtığın post çok salakça geldi tr forumu kapansa bundan senin kazancın ne olacak amk

• +1
Reactions: Kayra139 and recai iskender
i dont speak gypsy language

• Hmm...
Reactions: recai iskender
turkce forum kapanmamali, doxxerlari veya rahatsiz edici insanlari veya kadinlara kotu davranan veya bunu teskil eden kisilerden kurtulursak tr subforumunu aslinda baya gelisiyor su an. sadece kotu insanlari dislamak lazim.

• +1
Reactions: orbitalover, Kayra139, cakdripa and 1 other person
turkce forum kapanmamali, doxxerlari veya rahatsiz edici insanlari veya kadinlara kotu davranan veya bunu teskil eden kisilerden kurtulursak tr subforumunu aslinda baya gelisiyor su an. sadece kotu insanlari dislamak lazim.
tum gun lol valo dc dongusunde takilan bes kurus parasi olmayan ve calismayi para kazanmayi dusunmeyen gyme gitmeyen hardmax dusunmeyen daha dogrusu buraya sirf eglenmek vakit oldurmek icin gelen insanlar asil tehlikleli olanlar

• +1
Reactions: Kayra139
tum gun lol valo dc dongusunde takilan bes kurus parasi olmayan ve calismayi para kazanmayi dusunmeyen gyme gitmeyen hardmax dusunmeyen daha dogrusu buraya sirf eglenmek vakit oldurmek icin gelen insanlar asil tehlikleli olanlar
Forumun büyük bölümü bunun icin geliyor ki, sence hangisinin hem parasi olacak, hem de psikolojik olarak hardmaxlara hazır olacak

Forumun büyük bölümü bunun icin geliyor ki, sence hangisinin hem parasi olacak, hem de psikolojik olarak hardmaxlara hazır olacak
bu sebeple priv insta kurmak istemistim

• +1
Reactions: orbitalover
Kral buraya eglenmek icin gelenlerin tipiyle sosyal iliskileriyle sorunu yok zaten milletle tasak gecmeye gelmelerinde bi tehlike yok

Harbi subtitle ın hakkını veriyorsun amına kodumun maymunu seni
Sakin ol orospu evladı karb yemekten neye sinirleneceğine şaşırmış

• JFL
Reactions: maarda
@menas
gunluk kac urun satiyon kardesim
Salak menas fikri iyiydi bu arada şuan aynısını yapan elemanlar var 1 yıl önce girisseydi işe şuan hgh çok pahalı diye aglamazdi

• +1
  • JFL
Reactions: orhanhic, menas and recai iskender
Salak menas fikri iyiydi bu arada şuan aynısını yapan elemanlar var 1 yıl önce girisseydi işe şuan hgh çok pahalı diye aglamazdi
knk vergi olaylari vazgecirdi beni, ve kodlama ögrendim az buz cok daha iyi bi fikrim var yabanci forumdan bikac kisiyle giricez.

knk vergi olaylari vazgecirdi beni, ve kodlama ögrendim az buz cok daha iyi bi fikrim var yabanci forumdan bikac kisiyle giricez.
İnsanlarla çalışmanı takdir ediyorum, umarım kodlama işlerin iyi gider.

• JFL
Reactions: menas

Users who are viewing this thread

Back