Türkiye Reçeteli Ilac

hypr

hypr

Iron
Merhaba,
Avusturya'dan geliyorum. Burada insanlar bizim götümüsi sikiyorlar.
Buradaki doktor bana adapalen ve azelaik asit reçete etti ama çok pahalı ve Avusturya'da tretinoin yok.

Hindistan'dan Türkiye'ye kargo gönderirsem, gelir mi? Avrupa çok riskli (sikilmek istemiyorum)

Almak istediğim:

Tretinoin (Acnelyse)
Tazaroten (Tazared/Tazacne)
azelaik asit
Pregablin
Modafinil
Finasterid
oral minox

Türkiye'de bunları kolayca alabilir miyim? Online kargo yoluyla sorun olur mu? Sorun yapıyorsa, Türkiye'deki doktora gitsem bana problemsiz reçete verir mi? Ya da eczane öyle verir mi biraz ekstra para (rüşvet) versem?

• +1
Reactions: Orcairis
Merhaba,
Buradaki doktor bana adapalen ve azelaik asit reçete etti ama çok pahalı ve Avusturya'da tretinoin yok.

Hindistan'dan Türkiye'ye kargo gönderirsem, gelir mi? Avrupa çok riskli (sikilmek istemiyorum)

Almak istediğim:

Tretinoin (Acnelyse)
azelaik asit
Pregablin
Modafinil
Finasterid
oral minox

Türkiye'de bunları kolayca alabilir miyim? Online kargo yoluyla sorun olur mu? Sorun yapıyorsa, Türkiye'deki doktora gitsem bana problemsiz reçete verir mi? Ya da eczane öyle verir mi biraz ekstra para (rüşvet) versem?
reis aleykümselam göt deliğine anestezi kremi sür acısı azalır şimdi ilaç istemişsin şimdi gir şu siteye ilacabak.com burdan almak istediğin ilacları yaz beyaz reçeteyse eczane veriyo yeşil kırmızı mor turuncu pembe falansa vermiyor eczane

• JFL
  • +1
Reactions: foidsforlife, IranicBvll, IzotretinoinKullani and 2 others
reis aleykümselam göt deliğine anestezi kremi sür acısı azalır şimdi ilaç istemişsin şimdi gir şu siteye ilacabak.com burdan almak istediğin ilacları yaz beyaz reçeteyse eczane veriyo yeşil kırmızı mor turuncu pembe falansa vermiyor eczane
Kremi sürdüm, seni bekliyorum. Teşekkür ederim, ellerine sağlık çok yardımcı oldun

• JFL
Reactions: eniyiguresci and ankaranin_adami
Merhaba,

Almak istediğim:

Tretinoin (Acnelyse)
azelaik asit
Pregablin
Modafinil
Finasterid
oral minox

kargo gelmez gümrüğe takılır pregabalin modafinil dışındakileri verirler pregabalin modafinili de yüksek ihtimal verirler zaten diğerleri krem yazdığın çoğu

• +1
Reactions: hypr
Pregab ve lyricayi alman cok zor

• +1
kargo gelmez gümrüğe takılır pregabalin modafinil dışındakileri verirler pregabalin modafinili de yüksek ihtimal verirler zaten diğerleri krem yazdığın çoğu
sadece krem onlari yapsam gelirmi? Türkiyede tretinoin 800-900tl, hindistan'dan yapsam 1$ falan
Pregab ve lyricayi alman cok zor
Türkiye'deki doktora yalan falan atsam recete veririmi?

alırsında asıl yurtdışında kolay olması gerekmezmi aq

• +1
sadece krem onlari yapsam gelirmi? Türkiyede tretinoin 800-900tl, hindistan'dan yapsam 1$ falan

Ne diyeceksin ki
Oda cok zor, hadi modafinil belki verebilirler ama lyrica asla vermezler

• +1

Kremler rahat

• +1
Bilmem, sandım ki artırıp belki verirler. Vermiyorlarsa da boşverip kendimi sikerim
Siktir et bi sike yaradiklari yok zaten

• +1
@hypr got deliginin kılla tıkanmasını istiyosan oral minox kullan istemiyosan topikal minox sacina sur

• +1
Reactions: hypr and ankaranin_adami