Türkiyede 10.000 Veya Üstü D vitamini nasıl bulunur?

whoishe

whoishe

Bronze
Başlıkta Gördüğünüz Gibi internet satışlarında bir sınır var diye biliyorum bu yüksek seviye d vitaminini nereden bulacağım veya bunun gibi yüksek içeriği olan vitaminleri?

Başlıkta Gördüğünüz Gibi internet satışlarında bir sınır var diye biliyorum bu yüksek seviye d vitaminini nereden bulacağım veya bunun gibi yüksek içeriği olan vitaminleri?
yüksek doz kullanmaktan ne farkı var ki mesela d vitamini 5 damla 3k ise 15 damla iç fark ediyo mu

yüksek doz kullanmaktan ne farkı var ki mesela d vitamini 5 damla 3k ise 15 damla iç fark ediyo mu
güzel soru ama cevaplayacak kadar kapasitem yok bu konuda

güzel soru ama cevaplayacak kadar kapasitem yok bu konuda
https://ty.gl/xdrnc2cozjcbd bu urunu kullaniyorum 1 damlasinda 500 var 10 kilo başina 1 damla kullaniyorsun 80 kilo isen 4500e tekabul ediyor günlük 8 damlasi sen 17 damla al 10k ediyo aşiri yuksek doza gerek yok açikçasi vucudun emme kapasitesi var gerisi dışkıyla atılıyor ihtiyacın neyse o kadarini alsan senin için daha iyi olmaz mı?

• +1
Reactions: whoishe
Gunese cik sentetik vitamin kullanmaktansa

• +1
Reactions: chadmanlet04
Gunese cik sentetik vitamin kullanmaktansa
mesela ingilterede yaşayan bir incel olsam ve güneşe istesemde çıkamayacak olsam o insan napsın?

mesela ingilterede yaşayan bir incel olsam ve güneşe istesemde çıkamayacak olsam o insan napsın?
O zaman sentetik vitamin al ama ben nerden tahmin edeyim senin ingilterede yasayan bir incel olduğunu at kafası turkce subforumdasin

• +1
Reactions: wispholic
O zaman sentetik vitamin al ama ben nerden tahmin edeyim senin ingilterede yasayan bir incel olduğunu at kafası turkce subforumdasin
misal verdim ingilterede yaşasam bu forumda takılmam zaten

Damla şeklinde olanlardan al günde 10 damla (10.000IU) kullansan bile 2 aya yakın gidiyor bonus k vitamini
Yada doktora d colefor fln yazdır

devit 3 damla

kanka eczanelerden yada internetten bunlarin ampulde hali var, daha bugun aldim 30000iu ama bunun 100k ui de var, 1 parca ekmege dokerek yicen iste

kanka eczanelerden yada internetten bunlarin ampulde hali var, daha bugun aldim 30000iu ama bunun 100k ui de var, 1 parca ekmege dokerek yicen iste
kaç paraya aldın reçetesiz veriyorlar mı

https://ty.gl/xdrnc2cozjcbd bu urunu kullaniyorum 1 damlasinda 500 var 10 kilo başina 1 damla kullaniyorsun 80 kilo isen 4500e tekabul ediyor günlük 8 damlasi sen 17 damla al 10k ediyo aşiri yuksek doza gerek yok açikçasi vucudun emme kapasitesi var gerisi dışkıyla atılıyor ihtiyacın neyse o kadarini alsan senin için daha iyi olmaz mı?
Haha aromel kimya dan al damla başı 1000 iu + sadece 110 lira
Başlıkta Gördüğünüz Gibi internet satışlarında bir sınır var diye biliyorum bu yüksek seviye d vitaminini nereden bulacağım veya bunun gibi yüksek içeriği
10 damla atarsın

• +1
Reactions: Ashoimex
kaç paraya aldın reçetesiz veriyorlar mı
kanka vallah bilmiyorum babam arada aliyor zaten, bide yanlis soyledim 300k ve 150k ui

Attachments

• image_2024-12-16_173128913.png
    image_2024-12-16_173128913.png
    660.4 KB · Views: 0
  • image_2024-12-16_173140817.png
    image_2024-12-16_173140817.png
    602 KB · Views: 0
Haha aromel kimya dan al damla başı 1000 iu + sadece 110 lira

10 damla atarsın
d3 k2 bu kanka o yüzden dozlar biraz daha az

kanka vallah bilmiyorum babam arada aliyor zaten, bide yanlis soyledim 300k ve 150k ui
Üsttekini sakın ekmeği dökerek yemeyin kas için enjeksiyon şeklinde yapılır

• +1
Reactions: Ashoimex
kilo başı 1 damla alıyosun 80 kilo isen 4500 ui d3 yapıyor 400 damla olduğu yazıyor üründe o kadar dayanır mı bilmem ama orda yazana göre kullanmıyorsun satıcı cevaplarına bakarsan gorursun zaten
aromelde aynı şekilde ama k2 500mcg geçmesen daha iyi 5 damla at yeterli

Last edited:
  • +1
Reactions: angrybirds