whoishe
Bronze
Başlıkta Gördüğünüz Gibi internet satışlarında bir sınır var diye biliyorum bu yüksek seviye d vitaminini nereden bulacağım veya bunun gibi yüksek içeriği olan vitaminleri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yüksek doz kullanmaktan ne farkı var ki mesela d vitamini 5 damla 3k ise 15 damla iç fark ediyo muBaşlıkta Gördüğünüz Gibi internet satışlarında bir sınır var diye biliyorum bu yüksek seviye d vitaminini nereden bulacağım veya bunun gibi yüksek içeriği olan vitaminleri?
güzel soru ama cevaplayacak kadar kapasitem yok bu konudayüksek doz kullanmaktan ne farkı var ki mesela d vitamini 5 damla 3k ise 15 damla iç fark ediyo mu
https://ty.gl/xdrnc2cozjcbd bu urunu kullaniyorum 1 damlasinda 500 var 10 kilo başina 1 damla kullaniyorsun 80 kilo isen 4500e tekabul ediyor günlük 8 damlasi sen 17 damla al 10k ediyo aşiri yuksek doza gerek yok açikçasi vucudun emme kapasitesi var gerisi dışkıyla atılıyor ihtiyacın neyse o kadarini alsan senin için daha iyi olmaz mı?güzel soru ama cevaplayacak kadar kapasitem yok bu konuda
Gunese cik sentetik vitamin kullanmaktansaBaşlıkta Gördüğünüz Gibi internet satışlarında bir sınır var diye biliyorum bu yüksek seviye d vitaminini nereden bulacağım veya bunun gibi yüksek içeriği olan vitaminleri?
mesela ingilterede yaşayan bir incel olsam ve güneşe istesemde çıkamayacak olsam o insan napsın?Gunese cik sentetik vitamin kullanmaktansa
O zaman sentetik vitamin al ama ben nerden tahmin edeyim senin ingilterede yasayan bir incel olduğunu at kafası turkce subforumdasinmesela ingilterede yaşayan bir incel olsam ve güneşe istesemde çıkamayacak olsam o insan napsın?
misal verdim ingilterede yaşasam bu forumda takılmam zatenO zaman sentetik vitamin al ama ben nerden tahmin edeyim senin ingilterede yasayan bir incel olduğunu at kafası turkce subforumdasin
Damla şeklinde olanlardan al günde 10 damla (10.000IU) kullansan bile 2 aya yakın gidiyor bonus k vitaminiBaşlıkta Gördüğünüz Gibi internet satışlarında bir sınır var diye biliyorum bu yüksek seviye d vitaminini nereden bulacağım veya bunun gibi yüksek içeriği olan vitaminleri?
kaç paraya aldın reçetesiz veriyorlar mıkanka eczanelerden yada internetten bunlarin ampulde hali var, daha bugun aldim 30000iu ama bunun 100k ui de var, 1 parca ekmege dokerek yicen iste
Haha aromel kimya dan al damla başı 1000 iu + sadece 110 lirahttps://ty.gl/xdrnc2cozjcbd bu urunu kullaniyorum 1 damlasinda 500 var 10 kilo başina 1 damla kullaniyorsun 80 kilo isen 4500e tekabul ediyor günlük 8 damlasi sen 17 damla al 10k ediyo aşiri yuksek doza gerek yok açikçasi vucudun emme kapasitesi var gerisi dışkıyla atılıyor ihtiyacın neyse o kadarini alsan senin için daha iyi olmaz mı?
10 damla atarsınBaşlıkta Gördüğünüz Gibi internet satışlarında bir sınır var diye biliyorum bu yüksek seviye d vitaminini nereden bulacağım veya bunun gibi yüksek içeriği
kanka vallah bilmiyorum babam arada aliyor zaten, bide yanlis soyledim 300k ve 150k uikaç paraya aldın reçetesiz veriyorlar mı
d3 k2 bu kanka o yüzden dozlar biraz daha azHaha aromel kimya dan al damla başı 1000 iu + sadece 110 lira
10 damla atarsın
d3 k2 bu kanka o yüzden dozlar biraz daha az
Üsttekini sakın ekmeği dökerek yemeyin kas için enjeksiyon şeklinde yapılırkanka vallah bilmiyorum babam arada aliyor zaten, bide yanlis soyledim 300k ve 150k ui
evet oylede yapilir fakat agizdan ile de alabilirsinizÜsttekini sakın ekmeği dökerek yemeyin kas için enjeksiyon şeklinde yapılır
Büyük ihtimalle alamazsın enjeksiyon çözeltisi buevet oylede yapilir fakat agizdan ile de alabilirsiniz
kilo başı 1 damla alıyosun 80 kilo isen 4500 ui d3 yapıyor 400 damla olduğu yazıyor üründe o kadar dayanır mı bilmem ama orda yazana göre kullanmıyorsun satıcı cevaplarına bakarsan gorursun zaten
aromelde aynı şekilde ama k2 500mcg geçmesen daha iyi 5 damla at yeterlikilo başı 1 damla alıyosun 80 kilo isen 4500 ui d3 yapıyor 400 damla olduğu yazıyor üründe o kadar dayanır mı bilmem ama orda yazana göre kullanmıyorsun satıcı cevaplarına bakarsan gorursun zaten