türkiyede fitnessın yaygınlaşması

coax96

coax96

140 iq
abi sikecem 10 kişiden 7 si fitnessa gidiyor okul dolabında kreatin saklıyor. oglum herkesin bicepsi göğsü var lan benim yaptıgım sporun ne değeri kalıyor? burdan sayın cumhurbaşkanımıza sesleniyorum fitness yasaklansın bu smv enflasyonu kontrolden çıkmaya başladı zaten çok boş zamanı olan bir millet değildik. bana gelip sende bu istatistiğe dahilsin yazmayın sikerim. gerçekler hoşuma gitmiyor

• +1
  • So Sad
Reactions: foidsforlife, ankaranin_adami, ostoko and 6 others
abi sikecem 10 kişiden 7 si fitnessa gidiyor okul dolabında kreatin saklıyor. oglum herkesin bicepsi göğsü var lan benim yaptıgım sporun ne değeri kalıyor? burdan sayın cumhurbaşkanımıza sesleniyorum fitness yasaklansın bu smv enflasyonu kontrolden çıkmaya başladı zaten çok boş zamanı olan bir millet değildik. bana gelip sende bu istatistiğe dahilsin yazmayın sikerim. gerçekler hoşuma gitmiyor
gerçekleri çok yüzüme vurdun.gidip macfit ağırlıklarını yağlayıp insanların bench presste eli kayıp ölmesine neden mi olayım nolsun amk üzülüyorum.herkesin vücudu iyi olunca hiçbir değer kalmıyor o yüzden slender buildli zayıf bir adam olmak en iyisi

• +1
Reactions: ankaranin_adami, camelblack and coax96
gerçekleri çok yüzüme vurdun.gidip macfit ağırlıklarını yağlayıp insanların bench presste eli kayıp ölmesine neden mi olayım nolsun amk üzülüyorum.herkesin vücudu iyi olunca hiçbir değer kalmıyor o yüzden slender buildli zayıf bir adam olmak en iyisi
yok oglum öle değil zayıf olunca orospu cocugu oluyorsun kaslı olunca normal oluyorsun dellendiğim şey bu. fitness cihazlarına tuzak kurmada iyi fikirmiş. macfit 1 günlük beleş üyelik boşuna durmuyor

• +1
Reactions: foidsforlife, Kasana77, Iranidnordid and 1 other person
yok oglum öle değil zayıf olunca orospu cocugu oluyorsun kaslı olunca normal oluyorsun dellendiğim şey bu. fitness cihazlarına tuzak kurmada iyi fikirmiş. macfit 1 günlük beleş üyelik boşuna durmuyor
2020den sonraki yıllarda çok fazla insan gym videoları paylaşınca tüm normielerde spora yazıldı.sonra olan oldu.geçmiş geçmişte kaldı geleceğe bakıp daha iyi olmak lazım siktir et kendinle yarış etraftaki insanlara bakınca her zaman kendinden iyi birini göreceksin

• +1
Reactions: Kasana77 and coax96
2020den sonraki yıllarda çok fazla insan gym videoları paylaşınca tüm normielerde spora yazıldı.sonra olan oldu.geçmiş geçmişte kaldı geleceğe bakıp daha iyi olmak lazım siktir et kendinle yarış etraftaki insanlara bakınca her zaman kendinden iyi birini göreceksin
dogru dion herşeye kıyaslama yapıp bunu yakıt olarak kullanmak yerine dertlenirsek zaten yarrağı kökleriz bu hayatta. olanlara uyum sağlamak en iyi ve tek seçenek

• Love it
Reactions: Kasana77
dogru dion herşeye kıyaslama yapıp bunu yakıt olarak kullanmak yerine dertlenirsek zaten yarrağı kökleriz bu hayatta. olanlara uyum sağlamak en iyi ve tek seçenek
hayatın kuralı bu zaten özgün olmak ve kendimizi tatmin edecek kadar iyi olmamız lazım.gerçi kendimizi tatmin etmek biraz zor insanlar doyumsuz

• +1
Reactions: Kasana77 and coax96
5-10 seneyeaynısı looksmaxxinh için olacak

Geçen bitane türkçe karı podcastinde sakallı erkek sevmeme diyodu neden diye sordular ya çenesini saklıyosa çenesizse diye dedi 20k begeni almıştı reelslarda

• +1
Reactions: ankaranin_adami, veneficus, coax96 and 1 other person

Geçen bitane türkçe karı podcastinde sakallı erkek sevmeme diyodu neden diye sordular ya çenesini saklıyosa çenesizse diye dedi 20k begeni almıştı reelslarda
o biraz zor ya. normielerin aklı pek basmıyor

5-10 sene bile sürmez

• +1
  • Hmm...
Reactions: Kasana77, evexoria and coax96
o biraz zor ya. normielerin aklı pek basmıyor
Bi savaş çıksın her şey anasinin amini gorsun de bakariz boy para yakışıklı güzel diye yappliyo mu amk toplumu

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Kasana77, coax96 and evexoria
Bi savaş çıksın her şey anasinin amini gorsun de bakariz boy para yakışıklı güzel diye yappliyo mu amk toplumu
keşke nükleer savaş çıksa dünya yok olsa

• +1
Reactions: Iranidnordid and coax96

10 sene dayansın yatıp kalkıp dua edecem

• +1
Reactions: evexoria and Iranidnordid
keşke nükleer savaş çıksa dünya yok olsa
Fazla şımarık toplumun oldugu dönemdeyiz bu yarraklara daha sert bişeyler lazım olgunlaşmaları için

• +1
Reactions: ankaranin_adami, -BayHarbourButcher and evexoria
Fazla şımarık toplumun oldugu dönemdeyiz bu yarraklara daha sert bişeyler lazım olgunlaşmaları için
ya sikerim toplumu ben yatıyorum umarım rüyamda orta çağda mutlu bir ailem olur karım ve iki çocuğum olur sonra köyü yağmalamaya gelip tüm mal varlığımızı yakarlar hadi iyi geceler

• +1
  • JFL
Reactions: ankaranin_adami, blackpillruinedmyli and coax96
O tarz apokaliptik bir hayatta kalma seneryosunda zaten her şey 180 derece dönecek aga saçma olmuş biraz dediğin. Mecburen hayatta kalmaya odaklanacaksın zaten, yinede öyle bir durumda bile kız uzun yakışıklı oğlanla sikişip onun stresini alacak üzerinden bizim değil 😂😂

• JFL
Reactions: coax96
O tarz apokaliptik bir hayatta kalma seneryosunda zaten her şey 180 derece dönecek aga saçma olmuş biraz dediğin. Mecburen hayatta kalmaya odaklanacaksın zaten, yinede öyle bir durumda bile kız uzun yakışıklı oğlanla sikişip onun stresini alacak üzerinden bizim değil 😂😂
yanlış bir bakış açısı.terli iğrenç mide bulandırıcı bir şekilde kimse sex yapmak istemez

• +1
Reactions: veneficus
İnstada bakıyor kaslı erkeklerin videolarının altına kadınlar doluşmuş, bicepsinden sushi yemek istiyorum PWWPWKAPAK tarzında şeyler söylüyorlar bunu gören erkeklerde spora başlıyor en kötü kas yaparız iki üç am düşürürüz diye. Ha yinede gaza gelip spora başlayanların bir kısmı 1-2 hafta sonra bırakıyor
Zaten liseli ortalama bir türk gencinin hayatında yaptığı çok bir şey yok ki amk, hiç yoktan spora gitmek için zamanları çok oluyor dediğim gibide kızların kaslı erkeklere ilgi verdiğini gördüklerinde deli gibi spora gidiyorlar
Hepsinin amk 😠

• +1
  • So Sad
Reactions: blackpillruinedmyli and coax96
bizim zombi istilası hayalleri

• +1
  • Love it
Reactions: Timuri, veneficus and coax96
ya 10 kisiden 7 si gidiyorsa 6 tanesi dumenden gidiyor zaten

Ağırlık kaldırma low ıq işidir bu yüzden trde yaygınlaşması normal

• +1
  • JFL
Reactions: ankaranin_adami, susisesi, maarda and 1 other person
öyle ortalama üstü bi fiziğe sahip olmana gerek yok yine herşey tipe bakıyo

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
roidleyip önlerine geç

• Hmm...
Reactions: eniyiguresci
lifting man made metals

• JFL
Reactions: coax96
18 inch bidelt ve shit muscle insertli adamlar kas yapsa da sıkıntı yok mk proporsiyonlarım iyi olduğu için moglarım brah